Gå till innehållet
Nattbild över Nynäsvägen med Tres huvudkontor till vänster och Globen till höger.

Mobila insikter

Våra verktyg för mobila insikter ger möjligheter att förstå människors rörelsemönster, vart de ska och var de kom ifrån.

Artiklar

Här samlar vi alla våra artiklar och analyser om hur människor rör sig, reser och samlas. Fördjupa dig inom det ämne som du är intresserad av!

Utland

Vi har samlat ihop data från våra kunder när de har varit utomlands för att kunna jämföra resandet under de senaste tre somrarna.

Läs mer

Trafiken i tunnelbanan

Vi kan se hur trafiken ändrar sig över tid. Läs mer för att förstå hur trafiken på T-Centralen förändrar sig under pandemin.

Trängsel

I våra heatmaps kan du se hur människor rör sig på en utvald plats. Desto starkare färg desto fler människor på platsen samtidigt.

Så funkar det

Med hjälp av anonymiserade och aggregerad data från mobilnätet kan vi erbjuda kraftfulla verktyg som hjälper företag, organisationer och myndigheter att förstå hur människor faktiskt rör sig i samhället.

Bild på en karta med ett inringat område som ska symbolisera hur människor reser.

Resemönster

Förstå människors rörelsemönster och skapa nya insikter kopplat till exempelvis resande med kollektivtrafik eller till framtida infrastrukturprojekt.

Människor rör sig inuti ett köpcenturm.

Platsanalys

Vår platsanalys kan använda både mobilnätets data för en macrovy och WiFi-data för att se hur människor rör sig inne i till exempel en butikslokal.

Massvis med människor som går nära varandra på en bred gata.

Crowd Alert

Få uppdateringar i realtid via WiFi-signalering när det är mycket folk på en viss plats. Antingen via SMS eller genom att integrera med vårt API.

Läs mer om smarta insikter från mobildata