Gå till innehållet

Byt in och byt upp till Galaxy S23

Få minst 1000 kronor rabatt på abonnemanget när du köper någon av nyheterna i Galaxy S23-serien och lämnar in din gamla mobil.

Hur återvinner jag min mobil?

1. Värdera

Gör en snabb och enkel värdering av din mobil online. Du får direkt ett preliminärt inbytesvärde som är giltigt i 14 dagar.

2. Skicka in din gamla mobil

När du har gjort din värdering kommer vi att skicka packmaterial till dig. Lägg i din mobil i påsen och skicka tillbaka till oss.

3. Få rabatt

Vi tar emot din produkt och avgör det slutgiltiga värdet och din totala rabatt. Rabatten dras automatiskt från dina kommande fakturor, Trevligt!

Frågor och svar om 3Återvinn

Du får just nu 1000 kronor extra i rabatt när du köper en nyhet ur Galaxy S23-serien.

Din gamla mobil/surfplatta/smartklocka skickas till oss och vi kontrollerar att värderingen stämmer och raderar allt innehåll på din mobil/surfplatta/smartklocka. Sedan skickas den vidare för återvinning eller försäljning beroende på skick.

Nej, du kan välja att dela upp rabatten på 6, 12, 24 eller 36 månader.

Du kan lämna in hur många mobiler/surfplattor/smartklockor du vill. Rabatten beror på de inlämnade mobilernas/surfplattornas/smartklockornas värde. Alltså de inlämnade enheternas totala värde skapar en gemensam rabatt. Du han ha två stycken rabatter (med flera inlämnade enheter/rabatt) på ett abonnemang.

Du kan välja att värdera din mobil/surfplatta eller klocka online eller i en 3Butik. Ta det som passar dig bäst! Du kan till och med göra så att du värderar din mobil online men sen går och lämnar in den i en butik. Du väljer själv!