Gå till innehållet
Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa

Företagsrådgivning

Vill du veta mer om våra företagslösningar eller erbjudanden på en ny jobbmobil med 3Världen Företag? Va Trevligt! Boka gärna ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just ditt företag.

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att underlätta arbetsdagen.

Ring oss på 0735-300 630, eller fyll i dina uppgifter i nästa steg så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Boka nu

Alltid en personlig kontakt

När du ringer till Tre får du alltid en trevlig personlig kontakt som tar hand om ditt ärende hela vägen, och återkopplar till dig när ditt ärende är löst.

Två personer tittar på en mobil. En av personerna visar den andra något på en mobiltelefon.

Företagslösningar

Inte kund, eller är du bara nyfiken på vad vi kan erbjuda dig som företagare? Kolla in våra företagslösningar. Vad behöver du?

En kvinna med orangea hörlurar sitter vid ett skrivbord och jobbar på en dator.

Mobil växel

Med 3Växel kan ditt företag jobba smartare, få bättre internkommunikation och höja er servicenivå. Är du redo att växla upp?

Hos oss är alla företag lika viktiga

Vi löser dina problem

Vi tar hand om dina problem och löser dem åt dig, så att du kan fokusera på ditt företag och det ni behöver göra om dagarna. När lösningen är på plats stämmer vi av med dig att allt fungerar som förväntat.

Dedikerade serviceteam

Vi har specialistteam för teknik-, växel- och ekonomiärenden, så att du alltid får prata med en expert på området. Det gör att du alltid får den bästa lösningen på just ditt ärende.

Alla på samma plats

Hela vår kundservice är stationerad på vårt huvudkontor för att rätt hjälp alltid ska finnas för dig, och en expert på varje område finns alltid i närheten för de extra kluriga frågorna.