Gå till innehållet
En person med röd stickad tröja sitter och tittar i sin mobil

Byt in din gamla jobbmobil, eller köp en begagnad. Trevligt!

Vill du ha en bra mobil till ett bättre pris? Köp en begagnad i Trevligt skick eller byt in din gamla och få rabatt på abonnemanget.

Få rabatt med jobbmobilen

Dags för ny jobbtelefon? Betala med din gamla! Har du en mobil i skåpet som du inte använder? Lämna in den och få rabatt på ditt befintliga abonnemang. Vill ni återvinna flera mobiler samtidigt, kontakta oss längre ner!

Köp en begagnad mobil till bättre pris

Vi har massor av tidigare använda mobiler i Trevligt skick som väntar på sin nya ägare. Sa vi att du får 12 månaders garanti och reklamationsrätt inom 36 månader?

Hur återvinner jag min mobil?

1. Värdera

Gör en snabb och enkel värdering av din mobil online. Du får direkt ett preliminärt inbytesvärde som är giltigt i 14 dagar.

2. Skicka in din gamla mobil

När du har gjort din värdering kommer vi att skicka packmaterial till dig. Lägg i din mobil/surfplatta eller klocka i påsen och skicka tillbaka till oss.

3. Få rabatt

Vi tar emot din produkt och avgör det slutgiltiga värdet och din totala rabatt. Rabatten dras automatiskt från dina kommande fakturor, Trevligt!

Frågor och svar om 3Återvinn

Värdera din gamla mobil, surfplatta eller smartklocka online. En värdering gäller i 14 dagar förutsatt att mobilen/surfplattan/smartklockan är i samma skick som vid värderingstillfället.

Priserna är exklusive moms.

Din gamla mobil/surfplatta/smartklocka skickas till oss och vi kontrollerar att värderingen stämmer och raderar allt innehåll på din mobil/surfplatta/smartklocka. Sedan skickas den vidare för återvinning eller försäljning beroende på skick.

Nej, du kan välja att dela upp rabatten på 6, 12, 24 eller 36 månader.

Jajemen, nu så kan du nu ha två aktiva 3Återvinn rabatter på samma abonnemang istället för ett. Trevligt va?

Ex. Du har 4 stycken abonnemang hos oss och kan då ha upp till 8 stycken rabatter totalt. (Två rabatter/abonnemang).