Gå till innehållet

Tres täckningskarta

Sök täckning för 3G, 4G, 5G och 5G+ genom att ange en adress, ort eller postnummer. Täckningskartan visar vår täckning i Sverige.

Så påverkas din täckning

Plats

Antalet master, frekvenser och användare som belastar nätet skiljer sig mellan olika platser. Därför påverkas din täckning av var du befinner dig.

Nät

Förutom plats och mobil påverkas din täckning av vilket nät du är uppkopplad mot. Alla operatörer har sina nät och delar även nät med varandra på vissa platser.

Mobil

Vilken mobil du har påverkar hur bra täckning du kan få. Nyare mobiler kan ofta ta emot flera frekvenser än äldre vilket gör att de kan få bättre täckning.

Köp mobil > Köp företagsmobil >

Vill du veta mer? Läs gärna Post- och telestyrelsens råd för bättre mobiltäckning.

Mer om täckning

Vill du veta mer om täckning eller läsa om utbyggnaden av 5G?

Ett kompisgäng sitter i en stentrappa och tittar på sina mobiler.

5G hos Tre

Vi på Tre var först ut i Sverige med att låta konsumenter uppleva 5G. Nu fortsätter vi resan och rullar ut 5G i flera städer.

Kvinna i brunt hår, uppsatt ii en knut pratar i en svart mobiltelefon med brunbeige skal. Hon har solglasögon på sig. Bilen är tagen snett bakifrån.

Täckning & nät

Lär dig mer om vårt nät och vad som påverkar täckning och hastighet.

En kvinna med grått, yvigt hår går ute i naturen och pratar i telefon och dricker kaffe samtidigt. Hon har en beige sjal virad runt halsen.

WiFi-samtal

Tjänsten WiFi-samtal en naturlig utveckling och komplement till mobilnätet som gör att du kan ringa och ta emot samtal via ett trådlöst nätverk (WiFi).

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!