Gå till innehållet

Bredband för kontoret med 5G-fart!

  • Surfa supersnabbt upp till 1000 Mbit/s
  • Typ som fiber, men utan kablar & trassel
  • Obegränsad surf, fler kan vara uppkopplade samtidigt
Köp bredband med 5G-router
Två personer kikar in genom dörren och papper flyger omkring

Hur snabbt kan jag surfa?

Du kan surfa supersnabbt med vår 5G-router även om du befinner dig i 4G-nätet. Normalhastigheten i 5G+ nätet är 200-600 Mbit/s.

Hur kommer jag igång?

Det är enkelt och smidigt att komma igång, inget trassel eller krångel. Sätt i SIM-kortet i routern, sätt i strömmen och börja surfa efter några sekunder.

Välj med eller utan router

Bredband med router

Köp obegränsat bredband med kraftfull 5G router till kontoret för 329 kr/mån i 24 månader. Perfekt alternativ till fiber.

Köp nu för 329 kr/mån

Bredband utan router

Köp obegränsat bredband för endast 249 kr/mån i 24 månader. (därefter 299 kr/mån) Dundersnabbt och redo för 5G.

Köp utan bindningstid och router för 299 kr/mån
Kvinna som står med en surfplatta i handen.

Vilken router passar dig bäst?

Välj till en kraftfull utomhusrouter eller en smidig inomhusrouter, båda presterar utmärkt i både 4G och 5G.

Se alla routrar
Två uppsträckta armar håller i en surfplatta mot himlen.

Se vårt utbud av surfplattor

Välj surfplatta till företaget från olika varumärken, vilken är din favorit?

Hjälp att handla?

Ring oss på 0735 - 300 630 så hjälper vi dig direkt i luren!

Personlig rådgivning

Boka ett samtal med en företagsexpert för att hitta rätt bredbandslösning.

Frågor och svar om bredband

Bredband via 5G är ett snabbt bredband till kontoret och kan jämföras med fasta bredband som t ex fiber, men med fördelen att vi inte behöver kalla det fast.

Många kallar det för FWA (Fixed Wireless Access) och det är exakt vad det låter som: Ett bredband som får uppkoppling via mobilnätet istället för via fysiska kablar nedgrävda i marken. Det vill säga ett bredband utan fiber som gör jobbet utan kablar och trassel!

Tack vare utbyggnaden av 5G+ är mobilnätet så pass stabilt idag att det kan leverera supersnabb surf, inte bara till mobiler, utan till kontoret via en router.

Vid optimala förhållanden kan dina surfhastigheter nå upp till 1000 Mbit/s. Normalhastigheten är 200-600 Mbit/s och är ett beräknat genomsnitt för hela 5G+ nätet. Hastigheten kan variera bland annat beroende på var du befinner dig och hur många som surfar samtidigt. För att få ett hum om hur snabbt det kan tänkas gå hos dig rekommenderar vi att du söker på din adress i vår täckningskarta.

Vi har riktigt bra täckning med 5G+ i flera storstäder! Du kan få den bästa bredbandsupplevelsen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping och Helsingborg. Vi fortsätter att bygga ut hela tiden!

Jajamen, välj mellan vårt 5G-bredband via mobilnätet med obegränsad surf.(3Företag Bredband Max) eller mobila bredband med 15 GB surf (3Företag Bredband 15GB). Välj surfplatta från olika varumärken, vilket är din favorit?

Vårt bredband kan alla skaffa, men det är viktigt att du undersöker din täckning i våra nät. För att bredband via mobilnätet ska kunna jämföras med fiber eller fast bredband behöver du ha bra täckning av 5G+. Se hur täckningen ser ut där du bor. Även om du inte har täckning i 5G+ kan du få en bättre upplevelse i 4G med våra 5G-routrar.

Ja du kan köpa bara vårt nya 5G-bredbandsabonnemang till din egen router eller surfplatta, utan bindningstid. Tänk på att din nätupplevelse varierar beroende på vart du befinner dig. Ring oss på 0735-300 630 eller beställ utan bindningstid för 299 kr/mån, eller med 24 mån bindningstid för 249 kr/mån

Din surfplatta eller router behöver ha plats för SIM-kort och klara att ta emot 4G-signaler.

  • För 4G behöver din utrustning stödja 800-, 2100- och 2600-bandet.
  • För 5G behöver din utrustning stödja 2100- och 3500-bandet.

Surfa upp till 1000 Mbit/s

Det är riktigt snabbt. Normalhastigheten i 5G+ nätet är 200-600 Mbit/s. Vi har byggt ut 5G i Stockholm, Göteborg, Malmö och fler andra städer. Se hur täckningen är just där du befinner dig.