Gå till innehållet

Bredband för företag från 249 kr/mån

Surfa supersnabbt upp till 1000 Mbit/s

Trådlös uppkoppling utan kablar & trassel

Obegränsad surf, fler kan surfa samtidigt

Sommarkampanj

Bredband Max med router för 299 kr/mån

Erbjudandet gäller fram till 18 aug (Tidigare lägsta pris 329 kr/mån i 24 mån)

  • Obegränsad surf
  • Kraftfull 5G router ingår
  • Höghastighets-WiFi med WiFi 6
  • Enkel att installera med app
Bredband utan router
Bredbandsabonnemang utan bindningstid.

Bredband Max utan router för 249 kr/mån

  • Obegränsad surf för 249 kr/mån
  • 24 mån bindningstid
  • Dundersnabbt och redo för 5G!
Läs mer om alla våra routrar och bredbandsabonnemang

Frågor och svar om bredband

Det är enkelt och smidigt att komma igång, inget trassel eller krångel. Sätt i SIM-kortet i routern, sätt i strömmen och börja surfa efter några sekunder.

Tack vare utbyggnaden av 5G+ är mobilnätet så pass stabilt idag att det kan leverera supersnabb surf, inte bara till mobiler, utan till kontoret via en router.

Vid optimala förhållanden kan dina surfhastigheter nå upp till 1000 Mbit/s. Normalhastigheten är 200-600 Mbit/s och är ett beräknat genomsnitt för hela 5G+ nätet. Hastigheten kan variera bland annat beroende på var du befinner dig och hur många som surfar samtidigt. För att få ett hum om hur snabbt det kan tänkas gå hos dig rekommenderar vi att du söker på din adress i vår täckningskarta.

Vi har riktigt bra täckning med 5G+ i flera storstäder! Du kan få den bästa bredbandsupplevelsen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping och Helsingborg. Vi fortsätter att bygga ut hela tiden!

Bredband via 5G är ett snabbt bredband till kontoret och kan jämföras med fasta bredband som t ex fiber, men med fördelen att vi inte behöver kalla det fast.

Många kallar det för FWA (Fixed Wireless Access) och det är exakt vad det låter som: Ett bredband som får uppkoppling via mobilnätet istället för via fysiska kablar nedgrävda i marken. Det vill säga ett bredband utan fiber som gör jobbet utan kablar och trassel!

Jajamen, välj mellan vårt 5G-bredband via mobilnätet med obegränsad surf.(3Företag Bredband Max) eller mobila bredband med 15 GB surf (3Företag Bredband 15GB). Välj surfplatta från olika varumärken, vilket är din favorit?

Vårt bredband kan alla skaffa, men det är viktigt att du undersöker din täckning i våra nät. För att bredband via mobilnätet ska kunna jämföras med fiber eller fast bredband behöver du ha bra täckning av 5G+. Se hur täckningen ser ut där du bor. Även om du inte har täckning i 5G+ kan du få en bättre upplevelse i 4G med våra 5G-routrar.

3 min lästid

Utforska vårt flexibla bredband

Missa inte när vår produktchef, Patrik Wallestam berättar om den digitala framtiden och hur vårt bredband håller dig ett steg före. Få insikter som tar din verksamhet till nya höjder!

Uppttäck framtidens bredband

4 min lästid

Säkra affären med god täckning

Mobilnätet är kritisk infrastruktur för hela vårt samhälle, och i synnerhet för företag. Du som företagare måste kunna lita på att det alltid finns täckning och att du har tillgång till ett stabilt nät, säger Maria Jonsson, nätchef, Tre Sverige.

Två kvinnor sitter och jobbar tillsammans vid ett skrivbord. Det finns syrfplattor, kaffe och anteckningsblock på bordet

Jobba flexibelt

Se vårt utbud av surfplattor

Välj surfplatta till företaget från olika varumärken, vilken är din favorit?

Surfa upp till 1000 Mbit/s

Det är riktigt snabbt. Normalhastigheten i 5G+ nätet är 200-600 Mbit/s. Vi har byggt ut 5G i Stockholm, Göteborg, Malmö och fler andra städer. Se hur täckningen är just där du befinner dig.

Hjälp att handla?

Ring oss på 0735 - 300 630 så hjälper vi dig direkt i luren!

Personlig rådgivning

Boka ett samtal med en företagsexpert för att hitta rätt bredbandslösning.