Gå till innehållet
Person med jeans sitter med en surfplatta i knät och surfar på sitt bredband.

Snabbt 5G-bredband till företaget

  • Obegränsat bredband från 249 kr/mån
  • Perfekt om ni är flera som surfar samtidigt
  • Typ som fiber, men utan kablar och trassel

Över 1000 Mbit/s

Vårt 5G-bredband är ett riktigt bra alternativ till fiber. Vid optimala förhållanden kan du surfa i över 1000 Mbit/s, normalhastigheten i 5G+ nätet är 200-600 Mbit/s.

249 kr/mån

Bredband utan router

Har du redan en router kan du skaffa bredband för 249 kr/mån i 24 mån, därefter 299 kr/mån.

Ring 073 530 06 30 och beställ

349 kr/mån

Bredband med router

Lägg till en kraftfull router så är ni redo att surfa loss på kontoret.

Ring 073 530 06 30 och beställ

Supersnabbt 5G

Nu blir stan snabbare

Vi har byggt ut 5G i Stockholm, Göteborg, Malmö och fler andra städer. Läs mer om våra hastigheter och se om 5G har kommit till din stad!

Ring 073 530 06 30 och beställ

Routrar till ditt bredband med 5G

Zyxel NR7103

Utomhusrouter med 5G

  • För den bästa mottagnignen
  • Vårt mest krafulla routerpaket
  • Monteras utomhus på fasaden

Ring 073 530 06 30 och beställ

Zyxel NR5103e inomhus router

Zyxel NR5103e

Inomhusrouter med 5G

  • Snabb router i 3G, 4G och 5G
  • Placera var du vill på kontoret, enkel att installera
  • Fjärrstyd support vid behov

Ring 073 530 06 30 och beställ

Vad är bredband via 5G?

Bredband via 5G är ett snabbt bredband till kontoret och kan jämföras med fasta bredband som t ex fiber, men med fördelen att vi inte behöver kalla det fast.

Många kallar det för FWA (Fixed Wireless Access) och det är exakt vad det låter som: Ett bredband som får uppkoppling via mobilnätet istället för via fysiska kablar nedgrävda i marken. Det vill säga ett bredband utan fiber som gör jobbet utan kablar och trassel!

Hur snabbt kan jag surfa?

Tack vare utbyggnaden av 5G+ är mobilnätet så pass stabilt idag att det kan leverera supersnabb surf, inte bara till mobiler, utan till kontoret via en router.

Vid optimala förhållanden kan dina surfhastigheter nå över 1000 Mbit/s. Normalhastigheten är 200-600 Mbit/s och är ett beräknat genomsnitt för hela 5G+ nätet. Hastigheten kan variera bland annat beroende på var du befinner dig och hur många som surfar samtidigt. För att få ett hum om hur snabbt det kan tänkas gå hos dig rekommenderar vi att du söker på din adress i vår täckningskarta.

Vi har riktigt bra täckning med 5G+ i flera storstäder! Du kan få den bästa bredbandsupplevelsen i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping och Helsingborg. Vi fortsätter att bygga ut hela tiden!

Vad är skillnaden mellan 5G bredband och fiber?

Fördelar med en utomhusrouter

Maximera effekten av din inomhusrouter

Köp bredband med surfplatta

Två händer sträcker upp en surfplatta mot en orange vägg. Surfplattan visar massa appar.

Surfplattor

Populära surfplattor med abonnemang

Köp en surfplatta tillsammans med mobilt bredband. Välj 15 GB som kan användas inom hela EU/EES eller ring in för att beställa obegränsad surfmängd.

Företagstjänster

Internet of Things

Våra IoT-lösningar byggs i en framtidssäker och stabil teknikmiljö. Vi kan leverera och skala upp anslutningar både lokalt och globalt i 200 länder.

Frågor och svar om bredband

Vårt bredband kan alla skaffa, men det är viktigt att du undersöker din täckning i våra nät. För att bredband via mobilnätet ska kunna jämföras med fiber eller fast bredband behöver du ha bra täckning av 5G+. Se hur täckningen ser ut där du bor. Även om du inte har täckning i 5G+ kan du få en bättre upplevelse i 4G med våra 5G-routrar.

Ja du kan köpa bara vårt nya 5G-bredbandsabonnemang till din egen router eller surfplatta, utan bindningstid. Tänk på att din nätupplevelse varierar beroende på vart du befinner dig. Ring oss på 0735-300 630 så hjälper vi dig!

Din surfplatta eller router behöver ha plats för SIM-kort och klara att ta emot 4G-signaler. För 4G behöver din utrustning stödja 800-, 2100- och 2600-bandet.

Just nu är det så att du behöver ringa in till oss på tel. 0735 - 300 630 eller fylla i vårt formulär så ringer vi upp dig och du har ett nytt 5G-bredband med obegränsad surfmängd inom kort!

För att få snabbare hastighet kan du använda appen Zyxel Air för att hitta din optimala mottagning och för att jämföra din signalmätning där du vill sätta din router. Testa att placera routern i ett fönster eller vid tunnare ytterväggar i olika väderstreck och se var du får bäst signalstyrka. Om du skulle uppleva sämre WiFi-mottagning där du använder uppkopplingen i idag föreslår vi att du köper till ett mesh-nätverk som förstärker WiFi-signalen på ditt kontor.

Hastigheten på våra bredband är inte begränsad: du surfar alltid så snabbt som nätet och din hårdvara tillåter på den platsen du befinner dig. Både hastigheten och täckningen kan variera - bland annat beroende på plats, utrustning och nätets belastning.

Normalhastigheten för 3G är 3–16 Mbit/s och för 4G är det 10–80 Mbit/s. För 5G är normalhastigheten 10-100 Mbit/s. Vid optimala förhållanden kan du surfa över 1000 Mbit/s i 5G+. Normalhastigheten i 5G+ är 200-600 Mbit/s. Angivna normalhastigheter är ett beräknat genomsnitt för hela nätet och inte en garanti för viss hastighet på viss plats.