Gå till innehållet

Populära företagsmobiler med abonnemang

Frågor och svar om företagsabonnemang

Det beror på vilket abonnenmang du har idag. Du behöver ha vårt nya aboonemang 3Företag Obegränsad som kostar 349 kr för att kunna lägga till 3Kollega. Du kan lägga till upp till fem stycken abonnemang på ett 3Företag Obegränsad.

Blir du osäker på vad du har för abonnemang idag? Logga in i Mitt3 eller kontakta oss.

Fyll i numret du vill flytta i varukorgen när du handlar på tre.se/treforetag så startar flytten när du har kommit igång med ditt nya abonnemang. Numret flyttas inom ca 5-6 arbetsdagar från att du har kommit igång med ditt nya abonnemang, självklart meddelar vi om exakt tid via sms.

Om du bara behöver ett abonnemang och håller dig inom Sveriges gränser så räcker det med vårt 3Företag Bas - upp till 100 Mbit/s.

För dig som vill kunna surfa snabbare, ringa i 80 länder och lägga till 3Kollega så har vi vårt nya abonnemang, 3Företag Obegränsad - upp till 1000 Mbit/s. Har du 3Företag Obegränsad så kan du lägga till upp till fem stycken kollegor för bara 199 kr/mån.

För dig som redan har nya 3Företag Obegränsad, vill kunna surfa snabbare och ringa i 80 länder så kan du köpa till 3Kollega - upp till 1000 Mbit/s (Kan endast köpas till om du har 3Företag Obegränsad 349 kr).

Behöver du hjälp? Ring oss på 0735 - 300 630 eller kolla in vår supportsida.

Tilläggstjänsten 3Världen Företag aktiveras utan extra kostnad när du skaffar mobilabonnemanget 3Företag Obegränsad oavsett bindningstid. Det gäller även vårt 3Kollega abonnemang, som är vårt nya företagsabonnemang som går att köpa till när du har ett 3Företag Obegränsad abonnemang. (Gäller ej 3Företag Bas).

Behöver du hjälp? Ring oss på 0735 - 300 630 eller kolla in vår supportsida.

Det ser du på Mitt3 under fliken Abonnemang eller på din faktura.