Gå till innehållet
Två personer sitter vid en dator

Företagsabonnemang med 5G

  • Obegränsat med surf i Sverige för 249 kr/mån
  • Surfa i höga hastigheter med 5G
  • Ring och surfa i 80 länder med 3Världen Företag

Vill du ha hjälp?

Ibland kan det vara svårt att få ihop allting själv. Boka rådgivning med en av våra företagsexperter för att få en lösning som passar just ditt företag.

Man sitter på stranden i en solstol och jobbar med sin dator.

En Trevlig jobbresa på gång?

Du surfar och ringer i 80 länder för bara 249 kr/mån. Tjänsten ingår när du skaffar vårt mobilabonnemang med obegränsad surf. Trevligt!

Tre stycken personer sitter och jobbar tillsammans. De sitter med datorer framför sig.

Växel från 49 kr/mån

Få en bra och professionell upplevelse med vår växel. Ta hjälp av våra smarta tillval som t ex fastnummer för att anpassa växeln till just ditt företags behov.

Populära företagsmobiler med abonnemang

En tjej och kille i orangea tröjor. De har på sig VR glasögon och skrattar.

Säg hej till 5G!

Vi har byggt ut 5G i Stockholm, Göteborg, Malmö och fler andra städer. Dyk in i vår 5G-värld och upptäck möjligheterna för dig och mig, företag och hela samhällen.

En mobil med rött skal ligger på ett träbord.

Täckning och nät

Vill du veta mer om vårt mobilnät och våra surfhastigheter? Här hittar du information om täckning, hastighet, drift och stabilitet.

Frågor och svar om företagsabonnemang

Med våra mobilabonnemang kan du välja om du vill surfa snabbare utan extra kostnad (upp till 250 Mbit/s) eller snabbast för 49 kr/mån (upp till 1000 Mbit/s vid optimala förhållanden). Det är upp till 10 gånger snabbare än 4G!

På de platser där vi har 5G+ går det riktigt fort och det är mycket som påverkar hastigheten, som avstånd till mast och tjocka väggar. Normalhastigheten i vårt 5G+ nät är 200-600 Mbit/s. Ta en titt på täckningskartan för att se våra andra normalhastigheter och vilken vi kan erbjuda just dig.

Fyll i numret du vill flytta i varukorgen när du handlar på tre.se/treforetag så startar flytten när du har kommit igång med ditt nya abonnemang. Här kan du läsa mer om nummerflytt och om att byta mobiloperatör

Tilläggstjänsten 3Världen Företag aktiveras utan extra kostnad när du skaffar mobilabonnemanget 3Företag med obegränsad surf oavsett bindningstid.

Det ser du på Mitt3 under fliken Abonnemang eller på din faktura.

Nej, det gör det tyvärr inte.