Gå till innehållet

IoT binder samman teknik och skapar tillväxt

Har ni ett IoT-projekt på g? Vi är måna om att förstå just dina behov så att vi kan bli en hjälpande hand i både små och stora lösningar, oavsett om ni är nära mål eller står i startgropen.

Vill du veta mer?

Vad kan du göra med IoT?

Låt IoT-enheter kommunicera med varandra för att effektivisera din verksamhet. Här är några fördelar med våra tjänster 3IoT och 3IoT Control Center.

Solid plattform

Du får tillgång till en IoT-plattform som ger den bästa grunden för din IoT-lösning.

Säker och robust

Vårt mobilnät har redan inbyggd hög säkerhetsnivå och kryptering. Som extra säkerhetsbälte kan du också lägga till både APN- och VPN-tjänster.

IoT världen

Med vår managerade plattform 3IoT Control Center kan du enkelt och snabbt koppa upp dina IoT-enheter. Plattformen erbjuder en säker och pålitligt kommunikation för ett stort antal enheter.

Hållbar lösning

Säkra effektiva lösningar i längden med IoT. Med eSIM kan du snabbt och enkelt byta profiler och integrera simkortet direkt i er produkt.

Nätverk

Som del utav CK Hutchison och Investor AB har vi ett globalt nätverk med globala IoT-lösningar. Vi hjälper dig ut i världen!

Partnerskap

Vi gör det här tillsammans och är med dig under hela resan med just din IoT-lösning.

Kom igång nu!

Vi ger dig möjligheten att testa tekniken för att säkerställa att du har läget under kontroll innan du tar dig ut i världen.

Trådlöst

Det ligger i vårt DNA att koppla ihop saker utan kablar. Så nu kör vi trådlöst, trevligt va?

IoT hos Tre

Säkerhet är viktigt hos oss på Tre

Det är affärskritiskt att din data behandlas på ett säkert sätt. 3IoT och 3IoT Control Center kommer med en inbyggd hög säkerhetsnivå och kryptering. Med vår tilläggstjänst Secure Access ökar ni säkerheten ytterligare.

Inspireras av andra som valt vår IoT-lösning

Läs om hur du kan arbeta intelligent med IoT samt framtidsspaningar om hur 5G kommer att lyfta IoT.

Kvinna står iförd gröna  landstingskläder som arbetar och har öppnat en lucka.

Med hjälp av en IoT-lösning

Så tar de kontroll över temperaturen

Med hjälp av den senaste IoT-tekniken har ICU Scandinavia tagit full kontroll över 40 000 mätpunkter åt 1 000 kunder över hela världen. Läs mer hur de detta är möjligt.

Kristoffer Hagstedt, VD på Whywaste (foodtech-bolag)

Framgångssaga med IoT

- Våra produkter används i dag av 32 livsmedelskedjor i 16 olika länder och den expansionen hade inte varit möjlig utan deras lösning. Den fungerar likadant i alla länder vilket förenklat arbetet avsevärt och gjort att vi kunnat expandera snabbare.

Bild på Maria Jonsson, nätchef på Tre iklädd vir skjorta och rutig kavaj.

Med hjälp av en IoT-lösning

Framtidsspaning: Så kommer 5G att lyfta IoT

Utbyggnaden av 5G är i full gång och skapar redan nu nya möjligheter – både för människor och företag. – Ännu mer magiskt blir det om ett par, tre år.

3Företag - En lite trevligare talkshow - &Reapeat, Buddywaise, 3vänners glass och Omnia pratar hållbart.

Trevlig talkshow

Företag med hållbarhet i fokus

I Trevligt möte, season 2, fortsätter vi att djupdyka i intressanta konversationer med några av Sveriges vassaste företagare – med hållbarhet i fokus.

Vad är IoT?

IoT står för Internet of Things, eller ”Sakernas Internet”. Andra namn är M2M (machine-to-machine) eller Telematik. Det är helt enkelt ett samlingsbegrepp för uppkopplade saker, som snarare kommunicerar med varandra än med oss användare.

Hör av er till oss för ett samtal med våra IoT specialister

Frågor och svar om IoT

IoT fungerar genom att enheter kommunicerar med varandra via så kallade sensorer. Detta gör det möjligt att kontrollera och samla in data från något på distans. För att det ska fungera krävs att de enheter man vill kommunicera med eller hämta data ifrån är uppkopplade mot internet.

IoT blir viktigare i takt med att vi blir mer digitala och använder automatisering i större utsträckning. Ett exempel på en IoT-lösning är en läskautomat som skickar ett meddelande till leverantören när en viss dryck behöver fyllas på. Ett annat exempel är en uppkopplad buss, som skickar information till en digital informationsskylt att den anländer till busshållplatsen om X minuter.

Allt från små sensorer som mäter något, t ex temperatur, till självkörande fordon som behöver mäta många saker samtidigt för att ta rätt beslut i trafiken och i god tid boka in däckbyte hos din lokala verkstad när säsongen närmar sig.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!