Gå till innehållet
Tre stycken personer sitter och jobbar tillsammans. De sitter med datorer framför sig.

Trevlig mobil växel till företaget

3Växel kan ansluta nummer från alla operatörer. Perfekt för er som har externa konsulter. Inga missade samtal = inga missade affärer.

Boka rådgivning

Växel från 49 kr/mån

I 3Växel ingår de viktigaste funktionerna för en bra och professionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Fastnummer

Ett lokalt fastnummer med personligt välkomstmeddelande, automatiska öppettider och kostnadsfria samtal inom växeln ingår.

Svara på fler samtal

I 3Växel ingår en svarsgrupp som gör att ni kan hjälpas åt att svara och få fler affärer och nöjdare kunder.

Mobilapp

Alla på företaget kan arbeta helt mobilt i 3Växel-appen. Kommunicera med kollegor, håll koll på missade samtal och boka telefonkonferenser.

Läs mer om 3Växel

Anpassa 3Växel

Med våra smarta 3Växel-tillval kan du anpassa växeln till just din verksamhets behov. Välj till så många tillval du behöver.

Två personer tittar på en mobil. En av personerna visar den andra något på en mobiltelefon.

Nu kan alla vara med i 3Växel

Lägg till nummer från andra operatörer för bara 49 kr/mån.

Perfekt för smidigare jobb med den tillfälliga konsulten eller medarbetare som på grund av bindningstid eller andra anledningar har abonnemang hos någon annan än Tre. Läs mer om 3Växels produktblad

Se en kort introduktionsfilm om 3Växel
Gradient med text kring mobil växel hos Tre Företag.

Behöver du hjälp?

3Växel-support

Här kan du läsa guider, anmäla dig till utbildningar eller ta del av nyheter om vår mobila växel.

Från vänster till höger. Man sitter i en golfbil hållandes ett pingisrack. Man lutar sig om golfbilen. En man och en kvinna bär på en orange schackpjäs (springare). En kvinna sittandes på en pilatesboll samtidigt som hon håller i en mobiltelefon. De är alla inne i en industrilokal inrett som ett modernt/hippt kontor.

249 kr/mån

Företagsabonnemang

Att driva företag kan vara svårt, vårt abonnemang är enkelt. För bara 249 kr/mån ingår samtal, SMS och obegränsad surf i Sverige.

Villkor

Ord. pris 49 kr/mån per användare. Uppsägningstid 30 dagar. Abonnemangsavgift (från 249 kr/ mån) samt aktiveringsavgift 250 kr för nya abonnemang tillkommer (fri aktivering på tre.se).

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig onsdag!