Gå till innehållet

Ännu fler Trevliga kundmöten med en mobil växel!

 • Gör som 10 000 andra företag, använd 3Växel
 • Jobba proffsigare och smartare, få full koll
 • Tryggt och personligt
Kontakta mig
3Växel appen med orange bakgrund

Växel från 49 kr/mån

Inga missade samtal, inga missade kundmöten! Med 3Växel kan ni garantera era kunder ett Trevligt och professionellt bemötande.

Fastnummer

Ett lokalt fastnummer med personligt välkomstmeddelande, automatiska öppettider och kostnadsfria samtal inom växeln ingår.

Svara på fler samtal

I 3Växel ingår en svarsgrupp som gör att ni kan hjälpas åt att svara och få fler affärer och nöjdare kunder.

Mobilapp

Alla på företaget kan arbeta helt mobilt i 3Växel-appen. Kommunicera med kollegor, håll koll på missade samtal och boka telefonkonferenser.

Läs mer om 3Växel i en pdf

Varför behöver jag en växel?

 • Jobba smartare, små som stora företag i olika branscher
 • Inga missade samtal, inga missade affärer
 • Professionellt bemötande till kunder
 • Bättre internkommunikation
 • Flexibla funktioner, som passar dig och ditt företag

3Växel ger dina kunder som ringer en positiv upplevelse i stället för ändlösa ringsignaler. Med ett personligt välkomstmeddelande och ett fastnummer som alla på företaget kan hjälpas åt att svara på – oavsett om ni befinner er på olika platser – så säkerställer ni att inget samtal lämnas obesvarat.

Boka rådgivning

Nyhet! 3Växel Teams-app

 • Hantera de viktigaste 3Växel-inställningarna direkt i Teams-appen
 • Enklare för dig som spenderar mycket tid i Teams
 • Ingår utan extra kostnad för alla med 3Växel/3FrontOffice
Läs mer om 3Växel i Teams
3Växel: Inga missade samtal – inga missade affärer med Örjan Sandahl

Proffsigt intryck med en växel

Träffa Örjan som är produktägare för 3Växel. Han berättar om fördelarna och den fantastiska service du får när du skaffar en växel hos oss.

Växeln går varm på Fryshuset

Varför ska man ha en växel på sitt företag?

Hundratals samtal strömmar in till Fryshusets över 60 verksamheter varje dag. Med hjälp av 3Växel hittar samtalen rätt.

En kvinna i rosa tröja sitter vid en dator och pratar i headset.

Jag vill ha 3Växel!

Kul att det låter intressant! Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig och så hittar vi den bästa lösningen tillsammans!

Fyll i så kontaktar vi dig
3Växel appen med orange bakgrund

Kom igång, vi guidar dig!

Här kan du läsa guider, anmäla dig till utbildningar eller ta del av nyheter om vår mobila växel.

Tillvalet Externt nummer

Skapa den perfekta växeln

Med våra smarta 3Växel-tillval kan du anpassa växeln till just din verksamhets behov. Välj till så många tillval du behöver.

Vanliga frågor om 3Växel

3Växel är en mobil växel och en så kallad ”molnväxel”. Det innebär att den finns i Tres nät och att du kan jobba helt mobilt i växeln i Tres nät i Sverige och Danmark. Du kan t.ex. vara med i svarsgrupper och koppla över samtal till kollegor. Med 3Växel Softphone i datorn och en Internet-anslutning kan du dessutom använda 3Växel var som helst i världen. Den är alltså flexibel, djupdyk i en 3Växel pdf.

 • Jobba proffsigare och smartare, få full koll
 • Inga missade samtal - inga missade affärer
 • Tryggt och personligt - du får tillgång till en lysande kundservice

Du kan använda växelfunktionerna i din mobil, var du än befinner dig. T ex se i 3Växel-appen om kollegorna är tillgängliga för samtal, vara med och svara på samtal till företagets nummer eller välja vilket nummer som ska visas när du ringer samtal. Det är också snabbt och enkelt att göra ändringar i växeln, t ex att lägga till en ny svarsgrupp för en ny butik eller att lägga till flera medarbetare i växeln.

Alla typer av företag i alla branscher och oavsett storlek har nytta av en växel. Den hjälper till att får ordning på er telefoni så att ni svarar på fler samtal och att kunderna snabbare får kontakt. Det i sin tur leder till fler affärer och nöjdare kunder. Kontakta oss så hjälper till att sätta ihop en lösning som passar just din verksamhet.

Det är enkelt att komma igång med vår växel. Man behöver inte installera någon speciell utrustning på företaget. Det räcker med att du har mobiltelefoner med 3Abonnemang och 3Växel-tjänsten. Sen bestämmer du tillsammans med vår säljare och leveransavdelning hur växeln ska fungera för just er. T ex vill kanske några lägga till Softphone så att de även kan ringa och ta emot samtal i datorn via Internet-uppkoppling. Därefter sätter vi ihop din växel ”i molnet” och eventuellt flyttar med dina telefonnummer från din gamla operatör. Så enkelt är det att komma igång!

3Växel fungerar från en användare upp till flera tusen. Vår största kund har runt 5000 användare som använder växeln samtidigt. Men 3Växel har utrymme för många fler!

Villkor

Ord. pris 49 kr/mån per användare. Uppsägningstid 30 dagar. Abonnemangsavgift (från 249 kr/ mån) samt aktiveringsavgift 250 kr för nya abonnemang tillkommer (fri aktivering på tre.se).