Gå till innehållet

Galaxy S22-serien

Kreativ. Kraftfull. Produktiv. Galaxy S22-serien tar dig till helt nya nivåer

Samsung Galaxy S22 5G

Galaxy S22 5G

Obegränsad surf
529
kr/månad
i 24 månader
Köp nu
Samsung Galaxy S22+ 5G

Galaxy S22+ 5G

Obegränsad surf
599
kr/månad
i 24 månader
Köp nu
Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Galaxy S22 Ultra 5G

Obegränsad surf
649
kr/månad
i 24 månader
Köp nu

Maxad kameraupplevelse

Filma och fota som ett proffs, även på natten. Samsungs största sensor någonsin, med större pixlar och en slutare som släpper in mer ljus.

Kraftfull och snabb

Scrolla, spela eller växla mellan appar med omedelbar respons. Den nya supersnabba processorn på 4nm hanterar allt! 1750 nitz levererar en ljusstark upplevelse överallt - alltid!

Laddning som håller längre

Det kraftfulla batteriet räcker hela dagen, och lite till! Få ut mer av din mobil och din tid. S22-serien är kraftfull, uthållig och snabbladdad.

Frågor och svar om Samsung Galaxy S22-serien

I paketet/säljboxen för Galaxy S22-serien hittar du förutom själva mobilen, en USB C-kabel, en SIM-kortsnål och en kom igång-guide. Det ingår inte någon strömadapter eller hörlurar i paketet.

Ja det stämmer!

Galaxy S22 Ultra kommer med S Pen inbyggd i mobilen, och låter dig skapa mer. S Pen tar vid där tangentbordet eller dina fingrar inte räcker till. Anteckna direkt på skärmen – och se din handstil förvandlas till text.

Galaxy S22-serien är 5G-redo/5G Ready. Det betyder att du kan använda 5G på de platser i Sverige där 5G finns tillgängligt i vårt nät.

Galaxy S22-serien är damm- och vattentålig enligt klassificeringen IP68. Läs mer om IP-klassificering för Galaxy-serien hos Samsung.

Ja, Galaxy S22-serien har stöd för eSIM, även kallat elektronisk/digitalt SIM-kort.

Få ut mer av S22-serien

Samsung S22 serien i färgerna svart, vit, grön och rosa

Jämför S22-serien

Vad är egentligen skillnaden på de olika modellerna i S22-serien? Vilken modell passar dig och din livsstil bäst? Läs mer i vår sammanställning på bloggen!

Burgundy-färgad Galaxy S22 Ultra tillsammans med en vit S22

S21-serien vs S22-serien

Få koll på skillnaderna mellan S21-serien och S22-serien! I det här blogginlägget jämför vi modellerna, tittar på likheter och skillnader för att det ska bli enklare för dig att välja rätt!