Gå till innehållet

3Världen Företag

Fortsätt ha världen som din arbetsplats. Med 3Världen Företag kan du surfa (100 GB/mån) och ringa i 80 länder för bara 249 kr/mån.

Kom igång med 3Världen Företag

Beställ med mobil

Välj en eller flera nya mobiler till företaget, 3Världen Företag ingår.

Beställ bara abonnemang

Tilläggstjänsten 3Världen Företag ingår i mobilabonnemanget 3Företag oavsett bindningstid.

Ring till 80 länder

Vid 24 månaders bindningstid ingår 10 samtalstimmar till utlandet/mån och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder samt UK.

Ring och surfa i 80 länder

Med tilläggstjänsten 3Världen Företag kan du surfa till samma pris som inom Sverige i alla EU/EES-länder, Storbritannien, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder.

Från vänster till höger. Man sitter i en golfbil hållandes ett pingisrack. Man lutar sig om golfbilen. En man och en kvinna bär på en orange schackpjäs (springare). En kvinna sittandes på en pilatesboll samtidigt som hon håller i en mobiltelefon. De är alla inne i en industrilokal inrett som ett modernt/hippt kontor.

249 kr/mån

Företagsabonnemang

Att driva företag kan vara svårt, vårt abonnemang är enkelt. För bara 249 kr/mån ingår samtal, SMS och obegränsad surf i Sverige.

Gradient med text kring mobil växel hos Tre Företag.

Trevligt!

Mobil växel till företaget

Med 3Växel kan ditt företag jobba smartare, få bättre internkommunikation och höja nivån på er kundservice. Är du redo att växla upp?

Man surfar på sin surfplatta i poolen. Han ligger på en rosa badring med fötterna i det turkosa vattnet.

Roaming i EU

Med många av våra mobil- och bredbandsabonnemang kan du ringa och surfa inom EU/EES & i UK till samma pris som i Sverige. Läs mer på vår roamingsida.

Frågor och svar om 3Världen Företag

Tilläggstjänsten 3Världen Företag aktiveras utan extra kostnad när du skaffar mobilabonnemanget 3Företag med obegränsad surf oavsett bindningstid.

Nej, 3Världen Företag aktiveras utan extra kostnad när du skaffar mobilabonnemanget 3Företag med obegränsad surf.

Kontakta oss så hjälper vi dig.

Det ser du på Mitt3 under fliken Abonnemang eller på din faktura.

Tilläggsstjänsten 3Världen Företag gäller vid tillfälle vistelse i 3Världen-länder i upp till 30 dagar, därefter gäller ditt abonnemangs ordinarie prislista för utlandsanvändning. För att få 30 nya dagar behöver du använda abonnemanget i Sverige igen. Du kommer att få en notis via SMS när du närmar dig gränsen.