Gå till innehållet

3IoT Showroom

Vi erbjuder färdiga paket inom:

  • Smarta fastigheter
  • Industriell automation
  • Elektronisk körjournal
  • Smart GPS tracking
Boka tid till vårt Showroom
Personer sitter och och tittar på en skärm

Vad är 3IoT Showroom?

Vi har tänkt på helheten för att förenkla implementationen för er. Vill ni se en lösning för temperaturmätning, eller veta var era fordon befinner sig? I Showrummet kan du testa och få demos av IoT-lösningarna live. Trevligt va?

Samtliga av våra partners använder sig av vår konnektivitet som grund.

Möt våra partners:

Swetrack

SweTrack hjälper till att spåra dina fordon och annan egendom via deras produkter och tjänster. SweTrack har lång erfarenhet av att utveckla helhetslösningar (mjukvara och hårdvara) för realtidsspårning och IoT-tjänster. SweTracks lösningar används i ett stort antal ”smarta fordon” tjänster och andra intelligenta industri produkter såsom uppkopplade alkolås.

Speeron

Speeron NEXT IoT hjälper dig att mäta luftkvalitén, lufttemperaturen samt luftfuktigheten. På NEXT IoT-plattformen kan du övervaka luften i din omgivning på ett enkelt sätt med hjälp av en sensor enhet. Du kan även få larm om avvikelser, samt rekommendationer på lämpliga åtgärder för att förbättra klimatet i din omgivning.

Trakk

TRAKK bygger moderna ekosystem. Vår IoT plattform levererar data och intelligens för utrustning, inventarier, fordon och logistik. Följ med oss på den digitala resan där miljö och affärsnytta står i huvudfokus.

 Acandia

Acandia har produkter och lösningar för övervakning, mätning, styrning och reglering samt kommunikation. Koppla bort telefonledningar från det fasta nätet. En anslutning till Adapter2 innebär att du kan fortsätta ringa, smsa och använda ditt larm som förut.

Induo

Induo tillhandahåller kraftfulla byggstenar för digitalisering. Våra produkter överbryggar avstånd. De får rätt information överförd till rätt plats och pris i rätt ögonblick. Vi erbjuder hårdvara för uppkoppling och som är anpassade för varje unik situation.

Drifterworld

Drifterworld är ett svenskt teknikföretag, byggt med en passion för att ta fram praktiska lösningar för ekosystemet för parkering och elbilsladdning. Framtidens mobilitet är autonom och AI - driven.

Boka tid till vårt Showroom

Inspireras av andra som valt vår IoT-lösning!

Swetrack

2 min lästid

Uppkopplat är framtiden

Med hjälp av ett SIM-kort från Tre och en app från SweTrack. Läs mer om företagets framgångssaga och uppkopplade prylar!

Läs mer
Kvinna står iförd gröna  landstingskläder som arbetar och har öppnat en lucka.

3 min lästid

Så tar de kontroll över temperaturen

Med hjälp av den senaste IoT-tekniken har ICU Scandinavia tagit full kontroll över 40 000 mätpunkter åt 1 000 kunder över hela världen.

Horsetechbolaget Videquus VD Linus Jernbom med en brun häst

3 min lästid

Horsetechbolaget Videquus minskar hästägares oro

Horsetechbolaget Videquus har utvecklat en smart lösning där du med hjälp av intelligenta övervakningskameror är nära din häst och får veta hur den mår – även när du inte kan vara i stallet. Läs mer

Partners

Ahlsell
Speeron
Trakk
Swetrack
 Acandia
Drifterworld
Induo
Three Group Solutions