Gå till innehållet

Enrollment - en Trevlig och säker tilläggstjänst!

2 min lästid

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som företagskund att komma i gång med dina produkter som du köper av oss direkt. Därför kan ni smidigt och säkert förkonfigurera och säkra era enheter hos oss innan användning.

Publicerad 2024-01-25

En hand håller i en mobil mot en orange bakgrund.

Med tilläggstjänsten enrollment hjälper vi er med just detta, att säkerställa att era telefoner och surfplattor är säkrade att använda och konfigurerade efter just ditt företags riktlinjer, direkt när de packas upp ur kartongen.

Trevligt eller hur!?

Boka rådgivning här idag så hjälper våra företagsexperter dig!

  • Med enrollment behöver inte företagets mobiltelefoner och surfplattor konfigureras manuellt av IT-avdelning eller den anställda.
  • Användaren kan komma i gång och använda sina produkter direkt när de levererats.
  • Automatiserad registrering för alla enheter, så att de vid aktivering konfigureras trådlöst med rätt kontoinställningar, appar samt åtkomst av företagstjänster.
  • Kopplar ni in företagets egna MDM, Mobile Device Management, till enrollment kan ni sedan med detaljerad kontroll säkerställa att företagsdata inte sprids av misstag.
  • Ditt företags MDM möjliggör även hantering och övervakning av företagets mobila enheter. Om en enhet tappas bort eller blir stulen, ger ditt företags MDM-system administratören möjlighet att rensa enheten på distans för att förhindra att företagets information hamnar i fel händer. Säkert och bra!

Läs mer om enrollment här

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter.

Mobil växel

Trevlig mobil växel till företaget, från 49 kr/mån.

Företagsmobil

Här hittar du din nya företagsmobil.