Gå till innehållet

Gör hela världen till din arbetsplats med 3Världen Företag

Träffa Ivana Ravenna, vår produktchef för tilläggstjänsten 3Världen Företag. Med 3Världen Företag kan du använda mobilen som hemma i över 80 olika länder.

Publicerad 2024-05-22 (Uppdaterad 2024-05-24)

Besöker du ett av de 80 länderna, då kan du ringa, skicka sms och surfa som om du vore hemma. Under din tjänsteresa i New York kan du använda din mobil för att enkelt hålla videomöten, ringa dina amerikanska kolleger och koordinera projekt utan att behöva bekymra dig för extra avgifter. Idealiskt för företagare som vill bygga och stärka sin internationella närvaro utan att behöva oroa sig för stora kostnader.

Utvecklingen av 3Världen Företag

Ivana ansvarar för att utveckla delar av våra tilläggstjänster, inklusive vår otroligt populära utlandspaketering 3Världen Företag. Det handlar om att anpassa och utveckla produkten så att den passar våra kunders behov och marknadens trender.

Vad är de huvudsakliga fördelarna med 3Världen för företagskunder?

Med 3Världen Företag kan du surfa till samma pris som inom Sverige i alla EU/EES-länder, Storbritannien och massa andra länder.

  • Surfa (typ) som hemma: Surfa till samma pris som inom Sverige när du är i något av våra 3Världen-länder. (Upp till 100 GB/mån för dig som har obegränsat abonnemang)
  • Ring och skicka sms: Håll kontakten på samma sätt som hemma. Ring obegränsat och skicka 3000 sms med 3Världen sms:a helt obegränsat med 3Världen
  • Fria samtal upp till 10 timmar: Ring från Sverige till länder inom 3Världen upp till 10 timmar per månad utan extra kostnader.
Kvinna sitter i en röd strandklänning på en solstol. Det är eftermiddag och hon tittar på sin surfplatta. Himlen är ljusblå med rosa moln.

Vad tycker Tre Företags kunder som använder tjänsten?

Kundresponsen på vår tjänst har varit väldigt positiv. Företag inom olika branscher har använt 3Världen för att effektivt hålla kontakten med sina internationella team. Vår tjänst erbjuder möjligheten att ringa och surfa som om användarna vore i Sverige, vilket minskar bekymmer över roamingavgifter och förenklar kommunikationen. Många av våra kunder som ofta reser internationellt delar liknande erfarenheter. De värderar särskilt hur enkelt det är att hantera distansarbete och kundrelationer med vår tjänst, vilket gör deras affärsresor smidigare.

Ring till utlandet utan extra kostnad

Dessutom ger möjligheten att ringa upp till 10 timmar till utlandet varje månad från Sverige utan extra kostnad våra kunder oöverträffad frihet att sköta internationella samtal utan att bekymra sig över extra avgifter. Detta har varit särskilt värdefullt för företag som vill stärka sina internationella relationer utan att belasta budgeten.

Vad kan vi förvänta oss i framtiden från 3Världen?

Vi strävar efter att hela tiden vara så relevanta som vi kan, så vi uppdaterar innehållet och länderna i 3Världen efter de marknadstrender vi ser säger Ivana. Är du nyfiken på att veta mer om 3Världen Företag? Kontakta oss så hjälper vi till!

Relaterat innehåll

En gul taxi och en man med en resväska.

Ring till 80 länder utan extra kostnad

3Världen ingår när du skaffar vårt mobilabonnemang 3Företag Obegränsad Max. Upptäck möjligheterna med hela världen som arbetsplats!

Upptäck 3Världen Företag
Två händer håller i en mobil.

Företagsabonnemang med 5G

Vi vill att du ska ha en så enkel och smidig mobil vardag som möjligt. Därför har vi obegränsad surf, fria samtal och sms i våra mobilabonnemang.