Abonnemang & tjänsterFaktura & betalningMobiler, bredband & täckningReparation, garanti & försäkringHandla, leverans & retur
3Växel

Frågor om 3Växel.

Låt oss vägleda dig. Välj den kortguide nedan som passa just dig.

• Kom igång med 3Växelappen i mobilen
  • Kom igång med Softphone i datorn
  • Kom igång med 3Växel webbsida för administratörer

Vill du ha en mer grundlig genomgång? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till våra utbildningar.

Logga in på 3Växel-webben som administratör. Där kan du enkelt ändra välkomstmeddelande och öppettider på sidan för våra växelguider.

Vill du se fler guider? Klicka här

Låt oss guida dig hur du vidarekopplar ditt nummer t.ex. en kollega eller ett annat nummer.

Det gör du enkelt via tvåfaktorautentisering (2FA) vid inloggning på 3Växel webbsidor. Läs mer här

I våra 3Växel-guider hittar du utförliga instruktioner för hur ni ställer in företagets mobila växel. Till 3Växelguiderna

Du kan anmäla dig till våra kostnadsfria webinar för 3Växel här på vår hemsida. Till anmälan

Sök på "3Växel" på App Store eller Google Play, eller klicka på någon av nedan länkar beroende på om du har iOS (iPhone) eller Android (Samsung, Huawei med mera):

Systemkrav

För att 3Växel ska fungera optimalt med nätverk och hårdvaror behöver systemkraven vara uppfyllda.

Systemkrav 3Växel (Svenska)

System requirements (English)

Softphone

Senaste version: 5.6.1 Vi rekommenderar att du uppgraderar till senaste version för att få full funktionalitet. Kontrollera din egen softphoneversion genom att gå in i toppmenyn på "Hjälp" och sen "Om".

Så här installerar du 3Växel Softphone

MSI-filer MSI-filer laddas ner av ditt företags it-avdelning för att installera programvaror på nätverket för användare som saknar behörighet att göra det själva.

3Växel Softphone 32bit

3Växel Softphone 64bit

3Växel Softphone Mac

En person håller upp sin svarta smartphone med Tre Företagsloggan och Mitt3 i vitt med orange bakgrund.

Full koll med Mitt3

Mitt3 är dina sidor hos Tre där du enkelt har full koll på allt som rör ditt abonnemang.

Gradient med text kring mobil växel hos Tre Företag.

3Växel-support

Här kan du läsa guider, anmäla dig till utbildningar eller ta del av nyheter om vår mobila växel.

Handla
  • Företagsmobiler
  • Företagsabonnemang
  • Bredband för företag
  • Internet of Things
  • Mobil växel
All rights reserved.
Ha en trevlig tisdag!