Frågor om 3Växel.

Vill du se fler guider? Klicka här

Låt oss guida dig hur du vidarekopplar ditt nummer t.ex. en kollega eller ett annat nummer.

I våra 3Växel-guider hittar du utförliga instruktioner för hur ni ställer in företagets mobila växel. Till 3Växelguiderna

Du kan anmäla dig till våra kostnadsfria webinar för 3Växel här på vår hemsida. Till anmälan

Sök på "3Växel" på App Store eller Google Play, eller klicka på någon av nedan länkar beroende på om du har iOS (iPhone) eller Android (Samsung, Huawei med mera):

Vad bör jag känna till om softphone eller systemkrav?

Systemkrav

För att 3Växel ska fungera optimalt med nätverk och hårdvaror behöver systemkraven vara uppfyllda.

Systemkrav 3Växel (Svenska)

System requirements (English)

Softphone

Senaste version: 5.5.7 Vi rekommenderar att du uppgraderar till senaste version för att få full funktionalitet. Kontrollera din egen softphoneversion genom att gå in i toppmenyn på "Hjälp" och sen "Om".

Så här installerar du 3Växel Softphone

MSI-filer MSI-filer laddas ner av ditt företags it-avdelning för att installera programvaror på nätverket för användare som saknar behörighet att göra det själva.