Gå till innehållet
Apple One

Prova Apple One gratis i 3 månader - hos Tre Företag!

Få Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och iCloud+ på ett och samma ställe.

Varför prova Apple One hos Tre Företag?

Med Apple One samlas Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och iCloud+ på ett och samma ställe. Det har aldrig varit enklare att få mer. För mindre.

  • Prova gratis i 3 månader
  • Ingen bindningstid
  • 30 dagars uppsägningstid
Fyra personer hänger i ett rum med varsin mobil eller surfplatta. På golvet ligger en stor matta som ser ut som en trea.

Köp Apple One till dig och dina anställda - Trevligt!

  • För dig med iOS: Lägg till Apple One och prova på alla fyra Apple-tjänster för 0 kr i tre månader, därefter 159,2 kr/mån ex. moms.

  • För alla plattformar: Apple TV+ ger dig massa hyllade serier och filmer. Prova på för 0 kr i tre månader, därefter 71,2 kr/mån. ex. moms.

Fyll i intresseformuläret så kommer du bli kontaktad av oss. Är du befintlig kund kan tjänsten läggas till via Mitt3.

Frågor och svar om Apple One för företag

Apple One är en tjänst med fyra tjänster i en: Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade och iCloud+.

Prova Apple One utan extra kostnad i tre månader, därefter 159,2 kr/mån. ex.moms. Ingen bindningstid, 30 dagars uppsägningstid.

När du provar eller köper till Apple One till ditt abonnemang har tjänsten ingen bindningstid. Du kan när som helst avsluta tjänsten med 30 dagars uppsägningstid.

Det finns flertalet tredjeparts appar som erbjuder flytt av spellistor, vi och Apple rekommenderar att använda freeyourmusic.

  1. Ladda ner appen freeyourmusic
  2. Logga in på ditt Spotify och Apple Music konto (dubbelkolla att ”sync music” är på i inställningarna för Apple Music)
  3. Välj vilka spellistor som du vill föra över
  4. Med gratisversionen finns en gräns på 100 låtar per spellista medans med betalversionen kan du föra över alla spellistor samtidigt och det finns ingen gräns på antal låtar.

Ett alternativ till freeyourmusic är Soundiiz. Soundiiz fungerar likadant och har en gräns på 200 låtar i gratisversionen.

Ring 0735-300 630 och beställ. Är du befintlig kund kan Apples tjänster även läggas till via Mitt3.