Gå till innehållet
Svart pinnstol med böjd rygg (Edda från Torkelsson). Stolen står placerad på en vit fotoduk som hänger på en ställning. Två kameralampor på stativ är riktade mot den.

Trevligt möte

Vi träffar entreprenörer och företagare och lyssnar på deras berättelser. Låt oss inspirera dig till att ta ditt företag till nästa nivå.

Tre personer är inklippta i en bild. En kvinna i svart kavaj, två tjejer med ljusa kläder och en killa i grön tröja.

Vägen till framgång

Läs mer om hur Kampsportslabbet, Midnatt och Creative Headz jobbar med ledarskap, motivation och mål.

Läs mer
3Företag - En lite trevligare talkshow - &Reapeat, Buddywaise, 3vänners glass och Omnia pratar hållbart.

Företag med hållbarhet i fokus

I Trevligt möte - en hållbar talkshow, season 2, fortsätter vi att djupdyka i intressanta konversationer med några av Sveriges vassaste företagare – med hållbarhet i fokus.

3Vänners glass

Nya glassar!

Läs om hur 3 Vänner jobbar smartare med en IoT-lösning som vi på Tre har hjälpt till att ta fram.

En liiite trevligare talkshow

Joceline Akgün, VD på Creative Headz, och Pontus Frithiof, restaurangentreprenör, sitter i en röd trappa tillsammans med Christian Albinsson.

Tips & trix för dig som driver företag

I Trevligt möte - Talkshow möter du två färgstarka företagare, Joceline Akgün VD på Creative Headz och Pontus Frithiof restaurangentreprenör, som tar er med bakom företagandets kulisser för att bjuda på just sina företagsresor.

Läs mer
Trevligt möte - The Kids version - Två små tjejer med ryggen mot oss tittar på en röd skylt med texten Trevligt möte.

Framtidens makthavare

I en tid där vuxna, och framförallt företagare, ofta kan problematisera, processa och komplicera påminner våra kids ofta om enkelthet. Trevligt möte – the kids version är just ett trevligt möte som påminner om hur enkelt det faktiskt skulle kunna vara.

Företagare

Träffa våra företagskunder och ta del av deras vardag genom inspirerande filmer, berättelser och tips.

Man i mossgrön huvtröja och glasögon i en träningslokal. Olika typer av träningsredskap hänger på väggarna.

Kampsportslabbet

Möt grundaren Kevin Arroyo som berättar hur källarlokalen på Östermalm lockar en blandad träningskrets – med en gemensam vilja att förändra sitt liv till det bättre.

Läs mer
Två kvinnor i ljusa kläder sitter på varsin stol vid ett runt bord. De tittar på varandra. I bakgrunden sitter en hylla på väggen med olika tyger. Ljus bakgrund.

Midnatt

Träffa duon som sa upp sig tillsammans – för att satsa allt på en ekologisk affärsidé. Nu siktar Midnatt på att bli den självklara destinationen för sängkläder och hemtextilier i mellanprisklassen på nätet.

Kvinna i långt, lockigt, brunt hår iklädd svart pullover-tröja där en vit skjortkrage sticker ut håller i en smartphone. Hon tittar mot kameran och ler.

3 min lästid

Creative Headz

Lyssna på grundarna av hårsalongskedjan Creative Headz som berättar mer om deras resa från en till åtta salonger på bara några år.

Man i mörkt hårt och lite skägg iklädd en rosa/laxfärgad skjorta och ljusblå jeans står bredvid en kvinna i långt blont hår iklädd en lång vit skjorta och mörka jeans. De ler båda mot kameran. I bakgrunden syns en bokhylla.

Coupleness

Coupleness är en app som leder till bättre kommunikation i vardagen. Deras gemensamma vision att de vill hjälpa alla par som vill, att få en bättre relation.

Kvinna i brunt hår och ljusgrå kläder sitter i en fönsterkarm i en lägenhet som håller på att renoveras.

Braive

”Jag var en av dem som sa: 'Jobba aldrig med en vän eller partner'”. Följ hur det digitala vårdbolaget startade och drivs med nära relationer.

Rakad man i vit skjorta står vid en bardisk inne på en restaurang och äter hamburgare.

Phil's Burger

Vi har träffat grundarna till Phil's Burger, två matälskande kompisar utan restaurangerfarenhet som på bara sex år har etablerat en populär restaurangkedja med 200 anställda och en miljon sålda burgare per år.

Kvinna i mörka kläder och mörkt hår sittandes i en krämfärgad fåtölj. Fotad mot en lila vägg. Lilla tygprover i bakgrunden.

MeliMeli

Att inte våga är inget alternativ för entreprenören Amelia Widell. Genom ett glapp på marknaden föddes idén om stilfulla soffor till ett bra pris. Ett koncept som skapade succévarumärket MeliMeli.

Man i kostymbyxor och kavaj lutar sig mot en vägg. Kvinna i jeans och tröja sitter i ett fönsterbläck.

Flattered

Skor med skandinaviska rötter och globala ambitioner. En lyxig innesko av ballerinamodell. Där fanns gapet på marknaden som blev första skissen till skosuccén Flattered.

Man i ljusa kläder och glasögon sittandes på ett bord. Kvinna i mörka kläder sittandes på en soffa.

Beleco

Mor och son revolutionerar inredningsbranschen – med streamad inredning ”on demand” Design- och möbeluthyraren Beleco har minst sagt fångat framtidens marknad och investerarnas intresse.

Pontus Frithiof sitter och jobbar framför sin dator i en lokal med andra personer. En dunkel miljö där han är i fokus och övriga är suddiga.

Pontus Frithiof

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiof driver idag över 15 olika verksamheter och är ständigt på resande fot. Med hjälp av sina två mobiltelefoner håller han koll på allt oavsett var i världen han befinner sig.

Vill du veta mer?

Boka rådgivning

Boka ett samtal med en av våra företagsexperter, så berättar vi mer om vilka alternativ som passar just ditt företag.

Boka rådgivning

Mobil växel

I 3Växel ingår det vanligaste funktionerna för en bra och proffisionell upplevelse. Ta hjälp av våra smarta tillval för att anpassa växeln till just din verksamhets behov.

Företagsmobil

På jakt efter en ny företagsmobil? Vi har ett stort utbud av mobiler i olika prisklasser från kända tillverkare som Apple, Samsung och Xiaomi.

Artiklar

 Buddywise - hållbart

Buddywise upptäcker olyckor med AI

”Det är på liv och död i skillnad mellan 5G och 4G för vår produkt”. Trots att arbetsplatsolyckor idag går att undvika till stor del, har de ökat i Sverige det senaste året. Med sin smarta AI-plattform kan Buddywise analysera och larma i tid.

Läs mer
3Vänners glass

Nya glassar!

Läs om hur 3 Vänner jobbar smartare med en IoT-lösning som vi på Tre har hjälpt till att ta fram.

&Repeat

&Repeat ger takeawaylådor nytt liv

Det ska vara lätt att göra rätt – den filosofin präglar &Repeat som skapat ett pantningssystem för engångsförpackningar. Varje låda som återvinns gynnar planeten.

Kvinna i ljusblå klänning sitter i en brungul soffa. Hon har en dator i knät och en hund till vänster om sig.

Marknadschefen möter Petra Tungården

Idag är influencers en självklar marknadsföringskanal för de flesta företagare. Men hur gör man egentligen för att lyckas nå ut på bästa sätt i sociala medier? Influencern Petra Tungården har mer än 15 års erfarenhet av branschen.

Man i kortklippt hår, skägg och tatueringar står vid en kassa/disk i en butik. Väggar av betong. Sneakers och olika typer att tatuerarkonst är uppsatt på väggarna.

Salong Betong

När tatueringsstudion Salong Betong i Högdalen fick en egen TV-serie blev den ett eget begrepp i kulturvärlden. Daniel Beijner berättar om hur de använt sig av uppmärksamheten och behållt sin lojala kundkrets.

Entreprenören Amelia Widell från Melimeli,  Louisa Hammarbäck och Josephine Blix från Midnatt och Peder Skaj från Phil´s burger.

Stark Företagskultur - del 1

Tre har mött tre framstående entreprenörer, Melimeli, Midnatt och Phil´s Burger som satsat allt och vunnit genom sin inspirerande kultur. Men hur?

Stark Företagskultur, företagen Couplesess ( Jenny Holmström & Ted Rosén), Braive (Hermine Bonde Jahren)och Kampsportslabbet ( Kevin Arroyo, VD) syns i bild.

Stark Företagskultur - del 2

Nära relationer driver ett företag framåt. Hur jobbar man egentligen med bra relationer i praktiken? Tre Företag har pratat med tre olika företag som alla har insett värdet av bra relationsbygge.

Joceline Akgün VD på Creative Headz och Pontus Frithiof restaurangentreprenör sitter i en trappa som finns i 3Huset i södra Stockholm

Stärkta ur krisen

Att vända en motgång till framgång. Framstående entreprenörerna och Tre Företagskunderna Joceline Akgün, VD för Creative Headz, och Pontus Frithiof, stjärnkock och krögare, delar med sig av sina värsta stunder och hur de gjorde för att gå starkare ur krisen.

Tips & Trix

En kvinna med orangea hörlurar sitter vid ett skrivbord och jobbar på en dator.

Våga starta eget - 5 tips

Du har drömmen, du har viljan och du har planen – du vill starta eget. Det enda som fattas är självförtroendet. Vi hjälper dig att tro på att du klarar att kliva över till företagarsidan!

Läs mer
Två personer samtalar utomhus över en kaffe, en mobil ligger på ett vitt bord.

Kicka igång ditt egna företag

Går du i tankar på att starta eget? Att kasta sig ut från sin trygga anställning kan verka både skrämmande och svårt, men självklart kan vem som helst klara det!

Kvinna i mörkt kort hår med orange bakgrund. Hon håller i en mobiltelefon.

Digitaliseringsguiden

Du vill självklart dra nytta av alla digitala hjälpmedel som höjs till skyarna, men hur ska du veta vilka som är bra? Vi ger dig fem konkreta tips som gör bortglömda möten och tidskrävande filer till ett minne blott.

Tatuerare i svart t-shirt och blå handskar i nitril tatuerar en underarm på en svart brits.

Tips på hur du behåller hypen

Daniel Beijners och kollegan Anders ”Bleckan” Bleckhorns tatueringsstudio Salong Betong slog igenom genom på SVT över en natt. Danne delar med sig av sina bästa tips för att som varumärke behålla intresset från klienterna.

Två personer samtalar utomhus över en kaffe, en mobil ligger på ett vitt bord.

De bästa apparna för dig som företagare

Vi har har finkammat marknaden efter de bästa och mest hjälpsamma apparna. Vi tipsar dig om bra appar som hjälper dig i din vardag!

Man sittandes i sittsäck hållandes en dator i knät. Han har orangea hörlurar.

Tips! Jobba smartare

Vi tipsar om smarta funktioner och arbetssätt som du kan använda dig av under ledigheten. Om du vill jobba, gör det så att ingen ser och bli störd.