Gå till innehållet
#131313

Trevligt möte

Vi träffar entreprenörer och företagare och lyssnar på deras berättelser. Låt oss inspirera dig till att ta ditt företag till nästa nivå.

Svart pinnstol med böjd rygg (Edda från Torkelsson). Stolen står placerad på en vit fotoduk som hänger på en ställning. Två kameralampor på stativ är riktade mot den.

Trevligt möte

Vi träffar entreprenörer och företagare och lyssnar på deras berättelser. Låt oss inspirera dig till att ta ditt företag till nästa nivå.

Företagare

Träffa våra företagskunder och ta del av deras vardag genom inspirerande filmer, berättelser och tips.

Man i mossgrön huvtröja och glasögon i en träningslokal. Olika typer av träningsredskap hänger på väggarna.

Kampsportslabbet

Med målet att introducera kampsport för den breda massan, slogs dörrarna upp till Kampsportslabbet 2012. Möt grundaren Kevin Arroyo som berättar hur källarlokalen på Östermalm lockar en blandad träningskrets – med en gemensam vilja att förändra sitt liv till det bättre.

Man i mörkt hårt och lite skägg iklädd en rosa/laxfärgad skjorta och ljusblå jeans står bredvid en kvinna i långt blont hår iklädd en lång vit skjorta och mörka jeans. De ler båda mot kameran. I bakgrunden syns en bokhylla.

Coupleness

Coupleness är en app som leder till bättre kommunikation i vardagen. Deras gemensamma vision att de vill hjälpa alla par som vill, att få en bättre relation.

Pontus Frithiof sitter och jobbar framför sin dator i en lokal med andra personer. En dunkel miljö där han är i fokus och övriga är suddiga.

Pontus Frithiof

Krögaren och entreprenören Pontus Frithiof driver idag över 15 olika verksamheter och är ständigt på resande fot. Med hjälp av sina två mobiltelefoner håller han koll på allt oavsett var i världen han befinner sig.

Kvinna i långt, lockigt, brunt hår iklädd svart pullover-tröja där en vit skjortkrage sticker ut håller i en smartphone. Hon tittar mot kameran och ler.

Creative Headz

När hårsalongskedjan Creative Headz växte från en till åtta salonger på bara några år blev behovet av en företagsväxel akut. Då kom 3Växel in i bilden. Möt Joceline Akgün som är vd på hårsalongen och berättar vad en mobil växel betyder för hennes affärer.

Artiklar

Kvinna i ljusblå klänning sitter i en brungul soffa. Hon har en dator i knät och en hund till vänster om sig.

Marknadschefen möter Petra Tungården

Idag är influencers en självklar marknadsföringskanal för de flesta företagare. Men hur gör man egentligen för att lyckas nå ut på bästa sätt i sociala medier? Influencern Petra Tungården har mer än 15 års erfarenhet av branschen.

Man i kortklippt hår, skägg och tatueringar står vid en kassa/disk i en butik. Väggar av betong. Sneakers och olika typer att tatuerarkonst är uppsatt på väggarna.

Salong Betong

När tatueringsstudion Salong Betong i Högdalen fick en egen TV-serie blev den ett eget begrepp i kulturvärlden. Daniel Beijner berättar om hur de använt sig av uppmärksamheten och behållt sin lojala kundkrets.

Två män i blå skjorta hållandes varsin tub med glass ler och tittar mot kameran. I bakgrunden syns en stående frysdisk med glasdörr fullproppad med glass på tub.

3 vänners glass

Träffa Matias Borgblad Ristiniemi och Joakim Graan på 3 Vänner som har tagit glassmarknaden med storm. Läs om en god, hållbar och medveten leverantör av premiumglass och hur dem har lyckats på marknaden.

Entreprenören Amelia Widell från Melimeli,  Louisa Hammarbäck och Josephine Blix från Midnatt och Peder Skaj från Phil´s burger.

Stark Företagskultur - del 1

Tre har mött tre framstående entreprenörer, Melimeli, Midnatt och Phil´s Burger som satsat allt och vunnit genom sin inspirerande kultur. Men hur?

Stark Företagskultur, företagen Couplesess ( Jenny Holmström & Ted Rosén), Braive (Hermine Bonde Jahren)och Kampsportslabbet ( Kevin Arroyo, VD) syns i bild.

Stark Företagskultur - del 2

Nära relationer driver ett företag framåt. Hur jobbar man egentligen med bra relationer i praktiken? Tre Företag har pratat med tre olika företag som alla har insett värdet av bra relationsbygge.

Joceline Akgün VD på Creative Headz och Pontus Frithiof restaurangentreprenör sitter i en trappa som finns i 3Huset i södra Stockholm

Stärkta ur krisen

Att vända en motgång till framgång. Framstående entreprenörerna och Tre Företagskunderna Joceline Akgün, VD för Creative Headz, och Pontus Frithiof, stjärnkock och krögare, delar med sig av sina värsta stunder och hur de gjorde för att gå starkare ur krisen.

Tips & Trix

En man i mörkt hår, glasögon och ljusblå jeansskjorta sitter vid ett skrivbord och jobbar på en dator.

Våga starta eget - 5 tips

Du har drömmen, du har viljan och du har planen – du vill starta eget. Det enda som fattas är självförtroendet. Vi hjälper dig att tro på att du klarar att kliva över till företagarsidan!

Ett skrivbord med en dator, en mobil som ligger och laddar på en trådlös laddplata och en kopp kaffe med fat.

Kicka igång ditt egna företag

Går du i tankar på att starta eget? Att kasta sig ut från sin trygga anställning kan verka både skrämmande och svårt, men självklart kan vem som helst klara det!

Kvinna i mörkt, lockigt hår utomhus i statsmiljö. Hon håller i en mobiltelefon och lyssnar på musik från den.

Digitaliseringsguiden

Du vill självklart dra nytta av alla digitala hjälpmedel som höjs till skyarna, men hur ska du veta vilka som är bra? Vi ger dig fem konkreta tips som gör bortglömda möten och tidskrävande filer till ett minne blott.

Tatuerare i svart t-shirt och blå handskar i nitril tatuerar en underarm på en svart brits.

Tips på hur du behåller hypen

Daniel Beijners och kollegan Anders ”Bleckan” Bleckhorns tatueringsstudio Salong Betong slog igenom genom på SVT över en natt. Danne delar med sig av sina bästa tips för att som varumärke behålla intresset från klienterna.

Ett skrivbord med en dator, en mobil som ligger och laddar på en trådlös laddplata och en kopp kaffe med fat.

De bästa apparna för dig som företagare

Vi har har finkammat marknaden efter de bästa och mest hjälpsamma apparna. Vi tipsar dig om bra appar som hjälper dig i din vardag!

Man sittandes i trappa hållandes en surfplatta. Han har trådlösa hörlurar i öronen och ser ut att titta på någonting på surfplattan.

Tips! Jobba smartare

Vi tipsar om smarta funktioner och arbetssätt som du kan använda dig av under ledigheten. Om du vill jobba, gör det så att ingen ser och bli störd.