Gå till innehållet
Man iklädd vid skjorta och linnebyxor står vid vattnet och tittar på sin mobil.

Företagstelefoni

Obegränsad surf till företaget från 249 kr/mån.

Till våra företagsabonnemang

Företagstelefoni ska vara enkelt

Med det sagt så har vi på Tre valt att alltid erbjuda obegränsad surf. Välj till de tillvalen som behövs för just ditt företag.

Välj tillval som passar ditt företag

Dags för ny mobil?

Dags för ny jobbmobil? Välj bland alla våra modeller när du skaffar något av våra mobilabonnemang.

Köp med mobil

Hela världen som arbetsplats?

Med 3Världen Företag kan du vara lika mobil som hemma i hela 80 länder. Tjänsten 3Världen Företag läggs till när du köper abonnemanget 3Företag Obegränsad Max (349 kr/mån).

Lägg till dina kollegor

För dig som har 3Företag Obegränsad Max kan lägga till upp till fem kollegor för 199 kr/person. Alla i företaget får obegränsad surf i Sverige, surfar och ringer i 80 länder och mycket annat.

Har du frågor eller funderingar?

Oavsett om det bara är dags att byta mobil, eller om du söker en helhetslösning till ditt företag, vill vi gärna hjälpa dig.

Boka nu
Två personer kikar in genom dörren och papper flyger omkring

Företagsabonnemang

Med 3Företag Obegränsad Max ingår fria samtal, SMS och obegränsad surf i Sverige. Du kan också lägga till en kollega för bara 199 kr/mån.

Läs mer
Fem glada barn i färgglada kläder som alla ler och skrattar. En sitter på en pall, resten står. Ett av barnen håller i en skylt där det står "Trevligt Möte".

Trevligt möte - en liiiite trevligare talkshow

Vi träffar entreprenörer och företagare och lyssnar på deras berättelser. Låt oss inspirera dig till att ta ditt företag till nästa nivå.