Gå till innehållet
Man iklädd vid skjorta och linnebyxor står vid vattnet och tittar på sin mobil.

Företagstelefoni

Obegränsat företagsabonnemang för 249 kr/mån

Företagstelefoni ska vara enkelt

Med det sagt så har vi på Tre valt att erbjuda våra företagskunder ett abonnemang med obegränsad surf för endast 249 kr/mån. Välj till de tillvalen som behövs för just ditt företag.

Välj tillval som passar ditt företag

Mobil

Dags för ny jobbmobil? Välj bland alla våra modeller när du skaffar 3Företag. Dessutom läggs tjänsten 3Världen Företag till när du köper abonnemanget med 24 mån bindningstid.

3Världen Företag

Med 3Världen Företag kan du vara lika mobil som hemma i hela 80 länder. Tjänsten 3Världen Företag läggs till när du köper abonnemanget 3Företag med 24 månaders bindningstid.

Mobil Växel

Styr upp ditt företag med vår mobila växel 3Växel från 49 kr/mån. I grundpaketet ingår de vanligaste funktionerna, sedan kan ni addera de tillval som just er verksamhet behöver.

Har du frågor eller funderingar?

Oavsett om det bara är dags att byta mobil, eller om du söker en helhetslösning till ditt företag, vill vi gärna hjälpa dig.

Från vänster till höger. Man sitter i en golfbil hållandes ett pingisrack. Man lutar sig om golfbilen. En man och en kvinna bär på en orange schackpjäs (springare). En kvinna sittandes på en pilatesboll samtidigt som hon håller i en mobiltelefon. De är alla inne i en industrilokal inrett som ett modernt/hippt kontor.

Mer om företagsabonnemang

Vi på Tre Företag vill att du ska ha en så enkel och smidig mobil vardag som möjligt. Därför har vi nu ett abonnemang, som innehåller allt du kan tänkas behöva, dessutom till ett svårslaget pris.

En stol mot vit fotoduk. Två fotolampor riktade mot stolen.

Inspireras!

Trevligt möte - en liiiite trevligare talkshow

Vi träffar entreprenörer och företagare och lyssnar på deras berättelser. Låt oss inspirera dig till att ta ditt företag till nästa nivå.