Gå till innehållet

Vi är Official Supplier till Gothia Cup

Gothia Cup är världens största fotbollscup för ungdomar. Varje år spelas 4500 matcher på 110 planer. Vi på Tre Företag är ny partner till turneringen och kommer under 2022 koppla upp 30 stycken kameror via 5G för att man ska kunna följa matcherna live online. Vi kommer även bidra med 350 mobil- och bredbandsabonnemang för liverapportering och till funktionärer på plats.

Publicerad 2022-07-07

Fotbollsplan med några fotbollsspelare

Att få vara med och möjliggöra att de personer som inte kan se matcherna på plats ändå kan följa turneringen live online känns superroligt. Det nya partnerskapet med Gothia Cup känns helt rätt och med vårt nya 5G-nät kommer vi kunna göra många bra saker tillsammans, säger Niklas Sjöstrand, CCO för vår företagsaffär.

Vi kommer att förse turneringen med 30 stycken 5G-routrar med tillhörande 5G-bredband som möjliggör för uppkoppling av de automatiserade kameror som med hjälp av artificiell intelligens följer rörelserna på planen. Det nya 5G-nätet möjliggör att sändningen av matchen sker i hög upplösning utan någon fördröjning. 200 funktionärer på plats kommer att få gratis abonnemang under turneringen med fria samtal, sms, surf och mobiler.

Vi är jätteglada att ha Tre Företag ombord som en ny partner. Deras nya 5G-nät innebär stora möjligheter för oss då matcherna kan sändas utan fördröjning, säger Thomas Andersson, försäljningschef på Gothia.

Mycket trevligt samarbete som vi är väldigt stolta över! Hoppas du inspireras av att testa detta.

Med hjälp av en IoT-lösning

Så hjälper de matbutiker att minska matsvinnet

Grundarna av foodtech-bolaget Whywaste har utvecklat en smart lösning med hjälp av IoT-teknik som inte bara gör att matbutikerna kan minimera svinnet, utan att de även spar tid och pengar.

Bild på Maria Jonsson, nätchef på Tre iklädd vir skjorta och rutig kavaj.

Framtidsspaning: Så kommer 5G att lyfta IoT

Utbyggnaden av 5G är i full gång och skapar redan nu nya möjligheter – både för människor och företag. – Ännu mer magiskt blir det om ett par, tre år.

Läs mer
3Företag - En lite trevligare talkshow - &Reapeat, Buddywaise, 3vänners glass och Omnia pratar hållbart.

Företag med hållbarhet i fokus

I Trevligt möte - en hållbar talkshow, season 2, fortsätter vi att djupdyka i intressanta konversationer med några av Sveriges vassaste företagare – med hållbarhet i fokus.