Gå till innehållet
Nyhet

Google Pixel 8a

Färg Bay

Google Pixel 8a har en brytande skärmteknologiextrem batterilängd, avancerad kamerauppsättning, omfattande säkerhetsfunktioner och hållbar design.

Läs mer om Google Pixel 8a
 • Obegränsad surf i Sverige
 • Delbetala räntefritt
 • Fri frakt och leverans till ombud

Välj minne

Nytt eller befintligt abonnemang?

Vill du fortsätta med ditt befintliga Tre-abonnemang?Kontakta oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Välj abonnemang

Abonnemangsinformation

Översikt

 • Google Pixel 8a190 kr/mån
  Bay, 128GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Obegränsad
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Google Pixel 8a

Google Pixel 8a

Bay, 128GB
3Företag Obegränsad
489 kr/mån
439
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 10 536 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Google Pixel 8a och köpinformation

5 fördelar

 1. Banbrytande skärmteknologi
 2. Extrem batterilängd
 3. Avancerad kamerauppsättning
 4. Omfattande säkerhetsfunktioner
 5. Hållbarhet och design

Banbrytande skärmteknologi

Upplev en ny nivå av visuell klarhet med Pixel 8a's 6,1-tums Actua OLED-skärm som levererar detaljrika och levande bilder, vilket gör ditt innehåll mer engagerande och njutbart, oavsett om du arbetar eller kopplar av. Skärmen skyddas av hållbart Corning® Gorilla® Glass™ 3, och med stöd för över 16 miljoner färger blir varje bild och video en fest för ögonen.

Extrem batterilängd

Glöm batteriångest med Pixel 8a's långvariga batteriprestanda. Njut av mer än 24 timmars användning eller sträck ut det till upp till 72 timmar med effektivare batterisparläge, perfekt för långa dagar och ännu längre äventyr. Snabbladdningen och trådlös laddning gör det lättare än någonsin att hålla igång när du är på språng.

Avancerad kamerauppsättning

Kapitalisera på varje fotoögonblick med Pixel 8a's avancerade 64 MP Quad PD-vidvinkelkamera och 13 MP ultravidvinkelkamera. Med funktioner som Magisk redigering och Real Tone, får du bilder som inte bara ser professionella ut utan också känns autentiska. Oavsett om det är vidsträckta landskap eller detaljrika porträtt, fångar Pixel 8a det perfekt varje gång.

Omfattande säkerhetsfunktioner

Med Pixel 8a kan du vara säker på att din information är säker. Enheten inkluderar Google Tensor G3 och Titan M2™-säkerhetsprocessor, komplett med inbyggda säkerhetskontroller och integritetsinställningar. Upp till sju års säkerhetsuppdateringar innebär att din enhet förblir på frontlinjen mot digitala hot.

Hållbarhet och design

Pixel 8a inte bara ser bra ut utan tar också hänsyn till miljön. Den har en matt kompositbaksida och en ram av återvunnet aluminium, med en design som integrerar återvunna material för att minska miljöpåverkan. Med sin IP67-klassificering är den också byggd för att stå emot elementen, vilket gör den till en robust följeslagare för alla dina äventyr.

Mått
152,1 x 72,7 x 8,9 mm
Vikt
188 g
Batteri
4492 mAh
Trådlös laddning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
Actua-skärm Smooth Display (up to 120Hz) Corning® Gorilla® Glass™ 3-täckglas
Skärmstorlek
6,1 tum
Skärmupplösning
1080X2400
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
13 MP
Bakre kamera
64 + 13 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) eSIM
Lagringsutrymme
256GB
Plats för minneskort
Nej
Bluetooth
Bluetooth 5.3
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Vattentålig
IP67
Hörlursuttag
Nej
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Google Tensor G3 Titan M2-säkerhetsprocessor
RAM
8.0GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.