Gå till innehållet

Upptäck hur Tres bredband underlättar arbetsdagen

Arbetar du ofta från olika platser? Vi erbjuder ett företagsbredband som är skräddarsytt för att möta dina behov. Upptäck hur vårt flexibla, snabba och stabila bredband kan förenkla din (arbets)dag.

Publicerad 2024-05-22

Man sittandes i sittsäck hållandes en dator i knät. Han har orangea hörlurar.

Varför välja Tres bredband?

Du får en riktigt stabil och säker bredbandsanslutning med upp till 1000 Mbit/s.

  • Obegränsad surf: Du behöver aldrig oroa dig för att surfen ska ta slut under ett viktigt möte
  • Enkel installation: Det mobila bredbandets "plug and play"- Du kopplar bara in bredbandet och är direkt uppkopplad. Snabbt och smidigt!
  • Kraftfull uppkoppling via 5G-nätet: Ger en stabil och snabb internetanslutning.

Experten tipsar

Patrik Wallestam, produktchef på Tre, understryker bredbandets flexibilitet: "Vårt företagsbredband är designat för att ge företagare friheten att arbeta varifrån som helst inom Sverige. Vi förstår vikten av tillgänglighet och har därför utvecklat en tjänst som möter dagens mobila arbetskrav."

Ett flexibelt bredband

Med Tres företagsbredband kan du vara flexibel med var du arbetar. Det är den perfekta lösningen för den moderna företagaren som behöver pålitlig uppkoppling.

  • Byggföretag som ofta flyttar mellan olika byggplatser kan omedelbart koppla upp sig för att säkerställa smidig projektledning och kommunikation.
  • Startups kan känna sig trygga med vårt stabila bredband, perfekt för bolag med flera anställda. Videokonferenser, programmering och redigering flyter på utan störningar.

Oavsett vilken typ av företagare du är, säkerställer vårt bredband att du alltid är ett steg före. Med obegränsad surf och den senaste 5G-tekniken kan du lita på att din verksamhet alltid håller sig i framkant. Är du nyfiken på att veta mer om vårt bredband? Kontakta oss så hjälper vi till!

Relaterat innehåll

4 min lästid

5 tips - Skapa ditt drömkontor

Hur skapar man ett enkelt och flexibelt kontor? Här kommer fem tips på hur du kan tänka.

Läs mer
Swetrack

2 min lästid

Uppkopplat är framtiden

Läs hur SweTrack använder Tres SIM-kort för att hjälpa företag med digitalisering och spårning

 Per Malm

2 min lästid

Tips från IT-experten

Vår IT-expert, Per Malm förklarar vikten av att hålla sig uppdaterad, välja ett starkt lösenord och mycket mer. Smarta tips för en säkrare IT-miljö helt enkelt!