Gå till innehållet

Svenska Digital: Framtidssäkrar företag med 5G

Marcus Andersson är VD för Svenska Digital, ett företag specialiserat på systemintegration och nätverkslösningar. Med över fem års erfarenhet har han och hans team blivit en nyckelresurs för företag som behöver säkra och effektivisera sina digitala nätverk.

Publicerad 2024-05-22

Marcus Andersson, Svenska Digital

Svenska Digital hanterar allt från planering till genomförande av komplexa nätverksinfrastrukturer. Marcus betonar vikten av väl fungerande och ständigt tillgängliga system, särskilt för kritiska applikationer som kassasystem i restauranger.

I sitt arbete med att säkra robusta lösningar har Marcus och Svenska Digital valt att samarbeta med oss och vår mobila bredbandslösning.

Hur bredband räddade en restaurangöppning

Ett utmärkt exempel på detta är hur Svenska Digital nyligen hjälpte en restaurang i Uppsala. Marcus berättar:

"Vi stötte på ett scenario där en ny restaurang hade glömt att säkra en bredbandsanslutning. Med bara dagar kvar till öppning var det kritiskt att få allt på plats. Vårt team installerade snabbt en lösning med Tres 5G-bredband och satte upp ett flerskiktsnätverk där varje nivå hade specifik prioritet: kassasystemen på högsta nivå, administrativa system på nästa och säkerhetskameror därpå. Detta tillvägagångssätt valdes för att säkerställa att de mest kritiska systemen alltid har tillgång till bandbredd och resurser, vilket minimerar risken för driftstopp och maximerar affärseffektiviteten."

Vi hjälper inte bara restauranger, utan vi levererar även företags-WiFi som prioriterar de viktigaste funktioner. Genom att optimera för IP-telefoni, videomöten och kassasystem säkerställer vi att realtidsapplikationer alltid har den bandbredd de behöver.

Två uppsträckta armar håller i en surfplatta mot himlen.

Beslutet att välja Tre

Marcus fortsätter att berätta om sitt beslut att använda vår mobila bredbandslösning:

"Med min bakgrund från Ericsson, där jag arbetade med uppbyggnaden av mobilnät, visste jag att mobila lösningar kunde vara både kostnadseffektiva och tillförlitliga. Efter att ha jämfört flera alternativ och träffat representanter från olika företag kände jag att Tre erbjöd den bästa kombinationen av pris, pålitlighet och kundservice."

Kostnadsbesparingen är också en fördel:

"Genom att välja mobilt bredband från Tre sparar man pengar jämfört med traditionellt fiberbredband."

Rekommenderar Tres bredband

"Absolut, jag skulle rekommendera Tres bredband till andra företag", avslutar Marcus. "Inte bara på grund av den ekonomiska besparingen och den tekniska pålitligheten, utan även för den personliga service vi får. Att kunna ringa direkt till en känd kontaktperson när det behövs är ovärderligt för vår verksamhet."

Är du intresserad av vårt bredband? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Är du nyfiken på att läsa mer om Svenska Digital kan du göra det här