Aktuellt

Här hittar du de senaste nyheterna om 3Växel.

Hämta app

Vi rekommenderar iOS 13 respektive Android 10 eller senare. Huawei P40-serien och Mate Xs stöds inte.

Ladda ned på Google Play

Hämta i App Store

Logga in

Logga in på 3Växel-webben

Logga in på Statistik-webben Extra tillval för att ta ut statistikrapporter.

Guider och videoklipp

I våra guider och videoklipp får du hjälp med att använda alla 3Växel-funktioner i app, softphone och på webb.

Utbildning

Lär dig mer om 3Växel genom våra kostnadsfria webinars eller genom att beställa en utbildning på plats på ert företag.

Systemkrav

För att 3Växel ska fungera optimalt med nätverk och hårdvaror behöver systemkraven vara uppfyllda.

Systemkrav 3Växel (Svenska)

System requirements (English)

Softphone

MSI-filer laddas ner av ditt företags it-avdelning för att installera programvaror på nätverket för användare som saknar behörighet att göra det själva.

Ladda ner

Så installerar du 3Växel Softphone