Gradient bakgrund - 3Växel support - Ändra öppettider - Vidarekoppla - Kom igång med 3Växel
3Växel support med en gradient bakgrund

3Växel-support

Här hittar du guider och utbildningar om vår mobila växel.

3Växel-tips!

Du kan enkelt vidarekoppla ditt eget nummer i 3Växel-appen. Läs mer

Hämta app

I 3Växel-appen kan du använda alla dina funktioner i 3Växel, t.ex. att söka kollegor, vidarekoppla ditt nummer eller logga in i svarsgrupp.

Ladda ned på Google Play

Logga in

På länken nedan kan du som är admin i företagets 3Växel logga in för att t.ex. ändra inställningar för öppettider, svarsgrupper och anställda.

Guider/videor

I våra guider och videoklipp får du hjälp med att använda alla 3Växel-funktioner i app, softphone och på webb.

Utbildning

Lär dig mer om 3Växel genom våra kostnadsfria webinars eller genom att beställa en utbildning på plats på ert företag.

Mest besökta guiderna

Ändra öppettider i 3Växel

Ni kan ändra tider när växelnumret är öppet, t ex vid en långhelg, om ni stänger tidigare nån dag eller om ni vill ändra när ni har öppet.

Vidarekoppla ditt eget nummer

Du kan vidarekoppla ditt eget nummer till ett annat telefonnummer, t ex en kollega, receprionen eller en annan grupp.

Kom igång med Softphone

Om du har tillvalet Softphone kan du använda softphone i din dator för att ringa och ta emot samtal.

Vidarekoppling för svarsgrupp

Om en svarsgrupp inte hinner svara kan ni ställa in så att samtal vidarekopplas till ett annat nummer.

Aktuellt

Här hittar du de senaste nyheterna om 3Växel.

Vanliga frågor om 3Växel

Logga in på 3Växel-webben som administratör. Där kan du enkelt ändra välkomstmeddelande och öppettider på sidan för våra växelguider.

Vill du se fler guider? Klicka här

Låt oss vägleda dig. Välj den kortguide nedan som passa just dig.

Vill du ha en mer grundlig genomgång? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till våra utbildningar.

Systemkrav

För att 3Växel ska fungera optimalt med nätverk och hårdvaror behöver systemkraven vara uppfyllda.

Systemkrav 3Växel (Svenska)

System requirements (English)

Softphone

Senaste version: 5.5.7 Vi rekommenderar att du uppgraderar till senaste version för att få full funktionalitet. Kontrollera din egen softphoneversion genom att gå in i toppmenyn på "Hjälp" och sen "Om".

Så här installerar du 3Växel Softphone

MSI-filer MSI-filer laddas ner av ditt företags it-avdelning för att installera programvaror på nätverket för användare som saknar behörighet att göra det själva.

3Växel Softphone 32bit

3Växel Softphone 64bit

3Växel Softphone Mac

Om du har tillvalet Statistik Bas eller Statistik Plus kan du logga in på länken statistik-3vaxel.tre.se för att se statistikrapporter för alla nummer i er 3Växel.