Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

Apple One

Prova Apple One gratis i 3 månader – bara hos Tre!

Lägg till Apple One på abonnemanget och njut av Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och iCloud+. Allt på ett och samma ställe.

Prova Apple One gratis i 3 månader – bara hos Tre!

Med Apple One samlas Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och iCloud+ på ett och samma ställe. Det har aldrig varit enklare att få mer. För mindre.

  • Prova gratis i 3 månader, därefter 199 kr/mån
  • Ingen bindningstid
  • 30 dagars uppsägningstid

Lägg till på ditt Tre-abonnemang

Har du mobilabonnemang hos oss kan du komma igång redan idag.

Beställ nytt abonnemang

För att prova Apple One gratis i 3 mån väljer du surfmängd och klickar på gå vidare. För obegränsad surf i högsta hastighet och Apple One väljer du istället abonnemanget Obegränsat + Apple One för 549 kr/mån.

Unna familjen Apple One

Med Apple One familj kan du dela Apple One med upp till 5 familjemedlemmar*. Prova Apple One gratis i 3 månader, därefter 249 kr/mån.

En mobil som visar olika serier från Apple tv plus

Apple TV+

Apple TV+ kan du se prisbelönta Apple Originals serier och filmer. Allt från succédramer och stjärnspäckade komedier till banbrytande dokumentärer och barnfavoriter. Nya premiärer kommer varje månad.

Apple Music

Med Apple Music har du tillgång till mer än 100 miljoner låtar och 30 000 spellistor helt utan reklam. Lyssna online eller offline på alla dina enheter. Hör ljudet från alla håll med rumsligt ljud som dynamiskt följer huvudets rörelser.

En mobil som visar en bild från ett bilspel.

Apple Arcade

Få obegränsad tillgång till över 200 roliga spel, som Arcade Originals, App Store-favoriter och tidlösa klassiker, utan reklam och köp i appar. Upp till sex personer kan spela på sina Apple enheter.

iCloud+

Med iCloud+ får du all lagring du behöver för att hålla dina bilder, dokument och annat skyddade och uppdaterade. Du får dessutom tillgång till suveräna funktioner som Privat reläservice på iCloud, Dölj min e-postadress och stöd för Säker HomeKit-video.

Frågor och svar om Apple One

Apple One är en tjänst med fyra tjänster i en: Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade och iCloud+.

Jämfört med att skaffa tjänsterna separat sparar du 118 kr/mån.

Ja, alla tjänster som ingår i Apple One kan delas med upp till fem familjemedlemmar med hjälp av familjedelning. Alla familjemedlemmar har personliga lösenord och privat åtkomst på alla sina enheter. Ni kan inte se vad de andra familjemedlemmarna gör och har inte tillgång till varandras dokument eller filer.

Har du ett abonnemang hos oss kan du lägga till Apple One på Mitt3. Tjänsten flyttas då till ditt Tre-abonnemang och du behöver inte avsluta något hos Apple.

Nej, du kan när som helst avsluta tjänsten med 30 dagars uppsägningstid.

Den kostnadsfria provperioden med Apple One omfattar enbart tjänster som du inte redan använder genom ett abonnemang eller en kostnadsfri provperiod. Abonnemanget förnyas automatiskt tills det sägs upp. Begränsningar och andra villkor gäller.

*Ett familjeabonnemang på Apple One krävs. Mer information hittar du på https://www.apple.com/family-sharing/