Gå till innehållet

Byt in din gamla mobil, eller köp en begagnad. Trevligt!

Vill du ha en bra mobil till ett bättre pris? Köp en begagnad i Trevligt skick eller byt in din gamla och få rabatt på abonnemanget.

Byt in din mobil och få rabatt

Dags för ny mobil? Betala med din gamla. Eller har du en mobil hemma du inte använder? Lämna in den och få rabatt på ditt befintliga abonnemang.

Värdera din mobil

Köp en begagnad mobil till bättre pris

Vi har massor av tidigare använda mobiler i Trevligt skick som väntar på sin nya ägare. Sa vi att du får 12 månaders garanti och reklamationsrätt inom 36 månader? Begagnade mobiler hittar du i våra 3Butiker.

Köp en vikbar mobil och få extra rabatt

Vid förköp av Galaxy Z Flip4 eller Z Fold4 får du upp till 2 000 kr extra rabatt när du lämnar in din gamla mobil. Erbjudandet gäller till 25 augusti.

Vi gillar återvinning!

Att se fler prylar i det cirkulära kretsloppet känns bra i magen, precis som priset känns bra i plånboken.

En mobil som laddar ligger på en guldig yta.
Himmel med moln.

Säkert för dig, snällt för miljön

Vi tar emot alla mobiler, oavsett skick. Saknar mobilen värde återvinner vi den på ett snällt sätt. Och mobilerna som fortfarande har mycket att ge får fortsätta sitt liv i någon annans hand.

Hur återvinner jag min mobil?

1. Värdera

Gör en snabb och enkel värdering av din mobil online. Du får direkt ett preliminärt inbytesvärde som är giltigt i 14 dagar.

2. Skicka in din gamla mobil

När du har gjort din värdering kommer vi att skicka packmaterial hem till dig. Lägg i din mobil/surfplatta eller klocka i påsen och skicka tillbaka till oss.

3. Få rabatt

Vi tar emot din produkt och avgör det slutgiltiga värdet och din totala rabatt. Rabatten dras automatiskt från dina kommande fakturor, Trevligt!

Värdera din mobil

Frågor och svar om 3Återvinn

Värdera din gamla mobil, surfplatta eller smartklocka online. En värdering gäller i 14 dagar förutsatt att mobilen/surfplattan/smartklockan är i samma skick som vid värderingstillfället.

Din gamla mobil/surfplatta/smartklocka skickas till oss och vi kontrollerar att värderingen stämmer och raderar allt innehåll på din mobil/surfplatta/smartklocka. Sedan skickas den vidare för återvinning eller försäljning beroende på skick.

Nej, du kan välja att dela upp rabatten på 6, 12, 24 eller 36 månader. Om du vill kan du istället välja att donera värdet till välgörenhet.

Jajemen, nu så kan du nu ha två aktiva 3Återvinn rabatter på samma abonnemang istället för ett. Trevligt va?

Ex. Du har 4 stycken abonnemang hos oss och kan då ha upp till 8 stycken rabatter totalt. (Två rabatter/abonnemang) Vilken rabattfest!

Absolut! Oavsett om du är kund hos oss eller inte kan du när som helst lämna in en mobil, surfplatta eller smartklocka för återvinning. Vi tar emot alla mobiler/surfplattor/smartklockor oavsett värde.

Genvägar
  • Snabba svar
  • Familjeabonnemang
  • Om oss
  • Våra butiker
  • Täckning och nät
  • Whistleblowing
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig fredag!