Gå till innehållet
En person tittar på mobilen
En person håller upp mobilen och tittar på skärmen

Byt in din gamla mobil, surfplatta eller smartklocka

Som kund hos Tre kan du byta in din gamla mobil, surfplatta eller smartklocka i en av våra butiker - och få rabatt på ditt mobilabonnemang.

Så funkar det

Värdera

Du välkommen till någon av våra 3Butiker för att värdera din enhet. Under hösten 2021 kommer vi även att erbjuda onlinevärdering.

Byt in

Ta med produkten till någon av våra butiker. Butikspersonalen gör en snabb kontroll för att se att allting stämmer. De avgör också det slutgiltiga värdet.

Få rabatt

Välj att dela upp produktens värde som en abonnemangsrabatt på sex, tolv eller 24 månader. Du kan även skänka hela summan till välgörenhet.

Byt in med 3Återvinn

Dags för ny telefon? Betala med din gamla. Eller har du en mobil hemma du inte använder? Lämna in den och få rabatt på ditt befintliga abonnemang.

Frågor och svar om 3Återvinn

Ta med din gamla mobil, surfplatta eller smartklocka till en 3Butik för värdering och inlämning på plats. En värdering gäller i 14 dagar förutsatt att mobilen/surfplattan/smartklockan är i samma skick som vid värderingstillfället.

Din gamla mobil/surfplatta/smartklocka skickas till oss och vi kontrollerar att värderingen stämmer och raderar allt innehåll på din mobil/surfplatta/smartklocka. Sedan skickas den vidare för återvinning eller försäljning beroende på skick.

Nej, du kan välja att dela upp rabatten på 6, 12 eller 24 månader. Om du vill kan du istället välja att donera värdet till välgörenhet.

Absolut! Oavsett om du är kund hos oss eller inte kan du när som helst lämna in en mobil, surfplatta eller smartklocka för återvinning. Vi tar emot alla mobiler/surfplattor/smartklockor oavsett värde.

Du kan lämna in hur många mobler/surfplattor/smartklockor du vill. Rabatten beror på de inlämnade mobilernas/surfplattornas/smartklockornas värde. Alltså de inlämnade enheternas totala värde.