Gå till innehållet
Samsung Galaxy S21+ och A52S
Samsung Galaxy S21+ och A52S

Byt in och byt upp!

Som kund hos Tre kan du byta in din gamla mobil, surfplatta eller smartklocka i en av våra butiker - och få rabatt på ditt mobilabonnemang.

Hur återvinner jag min mobil?

Värdera

Gör en snabb och enkel värdering av din mobil online. Du får direkt ett preliminärt inbytesvärde som är giltigt i 14 dagar.

Packmaterial

När du har gjort din värdering kommer vi att skicka packmaterial hem till dig. Lägg i din mobil/surfplatta eller klocka i påsen och skicka tillbaka till oss.

Rabatt

Vi tar emot din mobil/surfplatta eller klocka och avgör det slutgiltiga värdet och din totala rabatt. Din rabatt kommer automatiskt på ditt abonnemng.

Byt in med 3Återvinn

Dags för ny telefon? Betala med din gamla. Eller har du en mobil hemma du inte använder? Lämna in den och få rabatt på ditt befintliga abonnemang.

Frågor och svar om 3Återvinn

Värdera din gamla mobil, surfplatta eller smartklocka online. En värdering gäller i 14 dagar förutsatt att mobilen/surfplattan/smartklockan är i samma skick som vid värderingstillfället.

Din gamla mobil/surfplatta/smartklocka skickas till oss och vi kontrollerar att värderingen stämmer och raderar allt innehåll på din mobil/surfplatta/smartklocka. Sedan skickas den vidare för återvinning eller försäljning beroende på skick.

Nej, du kan välja att dela upp rabatten på 6, 12, 24 eller 36 månader. Om du vill kan du istället välja att donera värdet till välgörenhet.

Absolut! Oavsett om du är kund hos oss eller inte kan du när som helst lämna in en mobil, surfplatta eller smartklocka för återvinning. Vi tar emot alla mobiler/surfplattor/smartklockor oavsett värde.

Du kan lämna in hur många mobiler/surfplattor/smartklockor du vill. Rabatten beror på de inlämnade mobilernas/surfplattornas/smartklockornas värde. Alltså de inlämnade enheternas totala värde.