Gå till innehållet

Byt in din gamla mobil eller surfplatta.

Som kund hos Tre kan du byta in din gamla mobil eller surfplatta i en av våra butiker - och få rabatt på ditt mobilabonnemang. Gör en preliminär värdering online redan idag!

Byt in din gamla mobil eller surfplatta.

Som kund hos Tre kan du byta in din gamla mobil eller surfplatta i en av våra butiker - och få rabatt på ditt mobilabonnemang. Gör en preliminär värdering online redan idag!

Så funkar det

Värdera

Börja med att göra en snabb värdering online. Ange modellnamn och svara på några korta frågor om produktens skick. Du får direkt ett preliminärt inbytesvärde som är giltigt i 14 dagar.

Byt in

Ta med produkten till någon av våra butiker. Butikspersonalen gör en snabb kontroll för att se att allting stämmer. De avgör också det slutgiltiga värdet.

Få rabatt

Välj att dela upp produktens värde som en abonnemangsrabatt på sex, tolv eller 24 månader. Du kan även skänka hela summan till välgörenhet.

Byt in med 3Återvinn

Dags för ny telefon? Betala med din gamla. Eller har du en mobil hemma du inte använder? Lämna in den och få rabatt på ditt befintliga abonnemang.

Kvinna och man. Mannen håller i en mobiltelefon.

Erbjudande

Galaxy S21-serien

Få rabatt på någon av de nya mobilerna i Galaxy S21-serien när du lämnar in en Galaxy S10 i fullgott skick. Gäller tom 31 mars 2021. Klicka för att komma till erbjudandet.

Slipp sälja själv

Lediga dagar kan spenderas bättre än med att möta upp någon främling på torget. Som inte dyker upp. Lämna in din gamla mobil i närmaste 3Butik så gör vi en för en snabb och korrekt värdering.

Säkert för dig, snällt för miljön

Vi tar emot alla mobiler, oavsett skick. Saknar mobilen värde återvinner vi den på ett snällt sätt. De mobiler som byts in och säljs vidare raderas och återställs.

Frågor och svar om 3Återvinn

Ta med din gamla mobil eller surfplatta till en 3Butik för värdering och inlämning på plats. En värdering gäller i 14 dagar förutsatt att mobilen är i samma skick som vid värderingstillfället.

Din gamla mobil/surfplatta skickas till vår samarbetspartner Brightstar som kontrollerar att värderingen stämmer och raderar allt innehåll på din mobil/surfplatta. Sedan skickas den vidare för återvinning eller försäljning beroende på skick.

Nej, du kan välja att dela upp rabatten på 6, 12 eller 24 månader. Om du vill kan du istället välja att donera värdet till välgörenhet.

Absolut! Oavsett om du är kund hos oss eller inte kan du när som helst lämna in en mobil eller surfplatta för återvinning. Vi tar emot alla mobiler/surfplattor oavsett värde.

Du kan få rabatt för en inlämnad mobil/surfplatta per abonnemang. Rabatten beror på den inlämnade mobilens/surfplattans värde.