Gå till innehållet
Kompis visar upp sin mobilskärm till kvinna som skrattar

Byt in din mobil och få rabatt

Vad ska du göra med din gamla mobil? Lämna in den hos oss och få rabatt på abonnemanget!

Byt in din mobil och få rabatt

Dags för ny telefon? Betala med din gamla. Eller har du en mobil hemma du inte använder? Lämna in den och få rabatt på ditt befintliga abonnemang.

Begagnade mobiler till 30% lägre pris

Noga kvalitetstestade mobiler till 30% lägre pris än nya. Och du kan känna dig trygg med både ångerrätt och garanti. Hörde vi win win?

Vi gillar återvinning!

Att se fler prylar i det cirkulära kretsloppet känns bra i magen, precis som priset känns bra i plånboken.

Himmel med moln.

Säkert för dig, snällt för miljön

Vi tar emot alla mobiler, oavsett skick. Saknar mobilen värde återvinner vi den på ett snällt sätt. Och mobilerna som fortfarande har mycket att ge får fortsätta sitt liv i någon annans hand.

Hur återvinner jag min mobil?

1. Värdera

Gör en snabb och enkel värdering av din mobil online. Du får direkt ett preliminärt inbytesvärde som är giltigt i 14 dagar.

2. Skicka in din gamla mobil

När du har gjort din värdering kommer vi att skicka packmaterial till dig. Lägg i din mobil i påsen och skicka tillbaka till oss.

3. Få rabatt

Vi tar emot din produkt och avgör det slutgiltiga värdet och din totala rabatt. Rabatten dras automatiskt från dina kommande fakturor, Trevligt!

Frågor och svar om 3Återvinn

Värdera din gamla mobil, surfplatta eller smartklocka online. En värdering gäller i 14 dagar förutsatt att mobilen/surfplattan/smartklockan är i samma skick som vid värderingstillfället.

Din gamla mobil/surfplatta/smartklocka skickas till oss och vi kontrollerar att värderingen stämmer och raderar allt innehåll på din mobil/surfplatta/smartklocka. Sedan skickas den vidare för återvinning eller försäljning beroende på skick.

Nej, du kan välja att dela upp rabatten på 6, 12, 24 eller 36 månader.

Jajemen, nu så kan du nu ha två aktiva 3Återvinn rabatter på samma abonnemang istället för ett. Trevligt va?

Ex. Du har 4 stycken abonnemang hos oss och kan då ha upp till 8 stycken rabatter totalt. (Två rabatter/abonnemang).

Absolut! Oavsett om du är kund hos oss eller inte kan du när som helst lämna in en mobil, surfplatta eller smartklocka för återvinning. Vi tar emot alla mobiler/surfplattor/smartklockor oavsett värde.