Gå till innehållet

Bredband

  • Ingen bindningstid
  • Ett mobilt bredband du kan ta med dig
  • Ingen krånglig installation

399 kr/mån

Obegränsat

Passar perfekt som fast bredband hemma. Router ingår med 24 mån bindningstid.

249 kr/mån

50 GB

Passar perfekt i surfplattan eller som kompletterande surf. Ingen bindingstid.

149 kr/mån

15 GB

För dig som surfar lite mindre och exemelvis kollar mejlen då och då. Ingen bindningstid.

Man i rödrutig skjorta sitter i en blå soffa, med hörlurar över öronen och tittar på något på en surfplatta.

Flexibelt och mobilt bredband

Flexibelt bredband från 19 kr/mån

Ett perfekt mobilt bredband att ta med till stugan eller när du är på språng. Flexibel surfmängd till fasta prisnivåer från 19 kr/mån upp till 549 kr/mån.

Fyra iPads står på rad - först är det iPad Pro, iPad, iPad Air och sist iPad Mini.

Surfplattor med abonnemang

Köp en surfplatta tillsammans med 15 GB eller 50 GB surf - perfekt för dagar på språng.

Frågor och svar om bredband

Det beror på helt vart eller hur mycket du vill surfa. Med vårt obegränsade bredband behöver du aldrig oroa dig för att surfen ska ta slut. Om du är på jakt efter ett abonnemang till en surfplatta rekommenderar vi att du väljer ett abonnemang med mindre surf. Vi har också ett flexibelt och mobilt bredband som passar utmärkt till stugan eller i husvagnen. Alla våra bredbandsabonnemang kan köpas utan bindningstid, då kan du själv testa och hitta det som passar dig bäst.

Det är helt individuellt hur mycket surf du behöver. Om du letar efter ett bredband till hemmet är det bra att ha ett bredband med obegränsad surf. Då kan hela familjen surfa hur mycket de önskar och du behöver inte oroa dig för om surfen ska ta slut. Om du istället surfar mycket (eller mindre) i perioder har vi ett flexibelt och mobilt bredband som du kan ta med dig på semestern till exempel.

Med vårt flexibla bredbandsabonnemang betalar du olika mycket beroende på hur mycket du surfar varje månad. Det är uppdelat i fyra nivåer, med fasta prisintervall. Abonnemanget kostar från 19 kr/mån upp till 549 kr/mån. Nivå ett: 0 - 0,1 GB/mån för 19 kr/mån, nivå två: 0,1 - 5 GB/mån för 99 kr/mån, nivå tre: 5 - 50 GB/mån för 299 kr/mån och nivå fyra: 50 GB - Obegränsad surfmängd/mån för 549 kr/mån.

På så sätt är du själv i kontroll över månadskostnaden och slipper oroa dig för att kostnaden ska sticka i väg eller att du ska behöva betala för surf du inte använder (om du exempelvis har något av våra andra bredband med en bestämd surfpott och inte utnyttjar all surf). Abonnemanget heter 3Bredband Flex och faktureras i efterhand, till skillnad från våra andra bredbandsabonnemang (som faktureras i förskott).

Mobilt bredband är bredband över mobilnätet. Fördelen med mobilt bredband är att det kan användas på flera platser - precis som med en mobil. Det spelar alltså ingen roll om du flyttar, eller om du vill använda bredbandet på olika platser. Mobilt bredband är bredband hemma, i båten, i husbilen eller på landstället.

Hastigheten på våra bredband är inte begränsad: du surfar alltid så snabbt som nätet och din hårdvara tillåter på den platsen du är. Normalhastigheten för 3G är 6 – 20 Mbit/s och för 4G är det 10 – 54 Mbit/s. Det är tillräckligt för att kunna streama och ha videosamtal i hög kvalitet. Angiven normalhastighet är ett beräknat genomsnitt för hela nätverket och inte en garanti om viss hastighet.

Kvinna i brunt hår, grå tröja och svarta byxor sitter en i en vit trådstol och läser. Hon har hörlurar på sig.

Obegränsat bredband för 399 kr/mån

Obegränsad surfmängd till en fast månadskostnad. Passar som bredband hemma för hela familjen. Enkelt att komma igång och kräver ingen installation.