Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

Mobiler

  • Få rabatt när du lämnar in din gamla mobil
  • Delbetala räntefritt i 12, 24 eller 36 mån
  • Bättre pris när du skaffar mobil med abonnemang
Alla
Apple
Samsung
Motorola
Sony
Xiaomi
Doro

Tips när du ska köpa mobil

Frågor och svar om mobiler

Det är väldigt individuellt vad för mobil som är bäst för dig. Har du haft en iPhone tidigare och är nöjd då kanske du vill ha en ny iPhone. Eller om du är ett fan av Samsung då är det Samsung du vill ha igen. Vi har även andra android mobiler som Xiaomi och Sony.

Behöver du en mobil till dina barn eller kanske till din gamla mormor som börjar bli till åren? Då vill du ha en enkel, prisvärd mobil som ska ge en bra start i smartphone-världen. Se vår blogg om mobiler för äldre..

Trevligt att du är intresserad av en ny mobil. Det är väldigt individuellt vilken mobil som passar just dig. Se över dina behov eller önskningar och utgå därifrån. Ska den vara kompatibel med Apple? Då är det en ny iPhone du ska ha.

Är det första smartphoneanvändare som ett barn som ska ha den då ska du möjligtvis köpa en enkel prisvärd mobil.

Är det en äldre person som ska använda mobilen bör du tänka på att den har stora knappar är användarvänlig eller är den är kompatibel med den hörapparat som eventuellt används.

Eller kanske du bara ska ha den senaste mobilen, och välj de som namnges med ”Nyhet!”

Lycka till och tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha råd och hjälp.

Kul att du tänker på miljön! Det gör vi också därför kan du enkelt återvinna din gamla mobil i en av våra butiker eller här online - då kan du dessutom få rabatt på ditt mobilabonnemang, om du är kund hos oss på Tre såklart! Läs mer om hur 3Återvinn fungerar.