Gå till innehållet
Färgglad bakgrundsbild i orange och rosa.

Familjeabonnemang

Lägg till vem du vill för 99 kr/mån

Dela en Trevlig upplevelse! Samla familjen, grannen och syrrans pojkvän i ditt abonnemang.

Lägg till användare

Hur funkar familjeabonnemang?

Det blir billigare att samla familjen hos oss med extra användare än att teckna separata abonnemang för varje person.

Kille i orange T-shirt som tar en selfie

1. Välj huvudabonnemang

Ha eller skaffa vårt mobilabonnemang. Om ni är många som ska dela rekommenderar vi en högre surfmängd på huvudabonnemanget.

En kille i orange T-shirt som tar en selfie och två personer som busar i bakgrunden

2. Lägg till extra användare

Lägg till upp till fem extra användare i ditt huvudabonnemang. Varje extra användare som du lägger till kostar 99 kr/mån.

En hel familj som tar en groupie på stranden en fin sommardag

3. Dela surf!

Varje extra användare får ett eget nummer med samtal, SMS/MMS men delar på surfen från huvudabonnemanget, max 100 GB per månad.

Köp familjeabonnemang

Prisexempel

Här ger vi tre förslag på vad ett familjeabonnemang kan kosta hos oss! Observera att detta endast är prisexempel och att det faktiska priset kan skilja sig baserat på vilka val av abonnemang/extra användare som görs.

Varför välja familjeabonnemang?

Att samla sina abonnemang är ett smart sätt att både få koll och samtidigt sänka månadskostnaden, eftersom det blir billigare att lägga till extra användare än om varje person hade köpt ett eget abonnemang!

Priset per användare går dessutom ner med varje extra användare som läggs till. Så bra!

Alltid med extra användare

För varje extra användare ingår: eget nummer, samtal och SMS/MMS. Surfen delas med huvudabonnemanget, max 100 GB per månad. Allt på samma faktura.

Frågor och svar om familjeabonnemang

Ja, det är möjligt att flytta in (nummeflytt/portera) ett nummer från en annan operatör till en extra användare. Det görs via Mitt3. Logga in med dina uppgifter, klicka på "Abonnemang" och välj sedan det abonnemang som numret ska flyttas till. Scrolla ner och klicka på "Nummerflytt och nummervisning". Fyll in det nummer som ska flyttas till oss, välj om numret ska va synligt för nummerupplysningen och klicka sedan på "Flytta nummer till Tre". En nummerflytt tar någar dagar att genomföra. Fram tills flytten är genomförd använder du det nummer som vi tilldelat abonnemanget. Läs mer om nummerflytt.

Om du har flera abonnemang, men vill göra om ett av dem till en extra användare så att det istället ingår i ett familjeabonnemang kan du göra det via Mitt3 (betaversionen). Logga in med dina uppgifter, klicka på "Gå vidare för att testa vårt nya Mitt3" och välj sedan det abonnemang som ska göras om. Klicka på "Abonnemangsdetaljer" och sedan "Byt abonnemang". Välj "3Extra användare" i listan. Läs igenom villkoren för bytet och klicka därefter på "Byt till 3Extra användare".

Att lägga till en mobil i ett familjeabonnemang skiljer sig inte från att lägga till en mobil på ett vanligt abonnemang. Välj mobil, bocka i "Fortsätt med mitt nummer från Tre" och sedan "Endast mobil" en bit ner på sidan. Välj delbetalningsperiod, gå vidare och ange sedan numret till antingen huvudabonnemanget eller till den extra användaren. En delbetalning är är inte kopplad till ett specifikt nummer, utan hamnar på abonnemangsinnehavarens personnummer. Varje personnummer kan som mest ha fem delbetalningar, förutsatt att du blir godkänd i Tres kreditprövning. För delbetalning hos Tre krävs att du har ett aktivt abonnemang under delbetalningstiden. Kostnaden läggs på fakturan som skickas till abonnemangsägaren.

Den hastighet som är kopplad till huvudabonnemanget kommer att styra den hastighet som hela familjen får uppleva. Helt utan extra kostnad, oavsett hur många ni är som delar på surfen.

I ett familjeabonnemang från oss delar alla Extra Användare surf med huvudabonnemanget, dock max 100 GB per månad vid obegränsad surf.

Om det exempelvis ingår 50 GB surf/mån i huvudabonnemanget blir det en gemensam sufpott som delas av alla så det är först till kvarn som gäller ;)

Mer från oss

Kvinna i brunrött hår och solglasögon som pratar i mobilen och ler.

Bara abonnemang

För att kunna samla familjen hos oss behöver du först ett mobilabonnemang. Köp från 199 kr/mån med 5GB surf/mån. Ingen bindningstid.

Kompisgäng bestående av två killar och två tjejer tar en groupie/selfie med en mobil.

Ny mobil?

Familjeabonnemang med mobil? Inga problem! Lägg enkelt till en delbetalning på huvudabonnemanget och dela upp kostnaden på 12, 24 eller 36 månader.

Hukande kvinna som fotar spexande barn med mobilen. I bakgrunden syns en stor trappa med ett räcke.

3Surfa säkert

Allt i ett-lösning som skyddar mobil, surfplatta och dator. Med 3Surfa säkert vill vi göra upplevelsen online tryggare för både dig och din familj.

Villkor

Avtal om 3Extra Användare förutsätter att huvudabonnemanget är ett 3Surfa/3Flexibel Obegränsat, 3Surfa/3Flexibel 50GB, 3Surfa/3Flexibel 15GB eller 3Surfa/3Flexibel 5GB till ordinarie pris, och att samtliga abonnemang i kundens namn faktureras enligt ordinarie pris. Eventuella rabatter på tidigare avtal om abonnemang tas bort i samband med avtal om 3Extra Användare, med undantag för eventuell 3Bredband Hemma-rabatt.

Max fem 3Extra Användare per person. I abonnemanget 3Extra Användare ingår obegränsade röstminuter, SMS och MMS inom Sverige, samt samtal, SMS och MMS inom övriga EU/EES (dock inte trafik från Sverige till utlandet, samt betal- och satellitsamtal/SMS). Vid köp av 3Extra Användare ingår tjänsten 3Dela Data som fungerar med 3Surfa Obegränsat, 3Surfa 50GB, 3Surfa 15GB eller 3Surfa 5GB samt 3Bredband Go-abonnemang utan extra kostnad. För datadelning med övriga abonnemang krävs tjänsten 3Dela Data för tillkommande kostnad om 49 kr per månad och abonnemang. 3Bredband Hemma är inte kompatibelt med 3Dela Data. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Handla
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!