Gå till innehållet
Tre trillingar sitter i baksätet på en raggarbil.

Familjeabonnemang

Lägg till vem du vill för 99 kr/mån

Alla ringer och messar fritt från eget nummer och ni delar på surfen. Trevligt!

Lägg till personer i ditt abonnemang

Ni delar på surfen (upp till 100 GB/mån per extra användare vid obegränsad surf).

Skaffa nytt mobilabonnemang

Bli kund hos oss och lägg till hela familjen (upp till fem personer). Alla ringer och smsar fritt från eget nummer.

Varför välja familjeabonnemang?

Det blir billigare att samla dina nära och kära hos oss i ett familjeabonnemang.

Ett marsvin sitter på en röd raggarbil och tittar på en mobil.

1. Sänk månadskostnaden

Att samla sina abonnemang är ett smart sätt att både få koll och samtidigt sänka månadskostnaden eftersom priset per person går ner med varje extra användare som läggs till.

Kvinna med rött hår sitter i en raggarbil och blåser tuggumi.

2. Samla allt på ett ställe

I Mitt3 är det enkelt att se alla kostnader och göra ändringar på alla abonnemang. Du kan lägga till en kostnadsskontroll, beställa och aktivera eSIM eller flytta in ett nummer.

Tre trillingar med rött hår sitter i baksätet på en raggarbil.

3. Dela på tjänsterna

Huvudabonnemanget styr vad varje extra användare har tillgång till! Det gäller t ex. 3Världen som ingår i alla röstabonnemang från 20 GB/mån, eller att alla användare får samma hastighet utan extra kostnad.

Frågor och svar om familjeabonnemang

Ja, det är möjligt att flytta in ett nummer från en annan operatör till en extra användare hos oss. Det görs via Mitt3.

  1. Logga in med dina uppgifter, klicka på "Abonnemang" och välj sedan det abonnemang som numret ska flyttas till. Scrolla ner och klicka på "Nummerflytt och nummervisning".
  2. Fyll in det nummer som ska flyttas till oss, välj om numret ska va synligt för nummerupplysningen och klicka sedan på "Flytta nummer till Tre".

En nummerflytt tar några dagar att genomföra. Fram tills att flytten är genomförd använder du det nummer som vi tilldelat abonnemanget. Läs mer om nummerflytt.

Om du har flera abonnemang, men vill göra om ett av dem till en extra användare (så att det istället ingår i ett familjeabonnemang) kan du göra det via Mitt3.

  1. Logga in med BankID och välj det abonnemang du vill ändra till en extra användare
  2. Välj "Abonnemangsdetaljer" och sedan "Byt abonnemang"
  3. Välj "3Extra Användare" i listan. Läs igenom villkoren för bytet och klicka på "Byt till 3Extra Användare"

Att lägga till en mobil i ett familjeabonnemang skiljer sig inte från att lägga till en mobil på ett vanligt abonnemang.

  1. Välj mobil, bocka i "Fortsätt med mitt nummer från Tre" och sedan "Endast mobil" en bit ner på sidan under "Abonnemang".
  2. Välj delbetalningsperiod, gå vidare och ange sedan numret till antingen huvudabonnemanget eller till den extra användaren som ska ha mobilen.

En delbetalning är inte kopplad till ett specifikt nummer, utan hamnar på huvudabonnemangets personnummer. Varje personnummer kan som mest ha fem delbetalningar, förutsatt att du blir godkänd i Tres kreditprövning.

Den hastighet som är kopplad till huvudabonnemanget kommer att styra den hastighet som hela familjen får uppleva. Helt utan extra kostnad, oavsett hur många ni är som delar på surfen.

I ett familjeabonnemang från oss delar alla surf med huvudabonnemanget. Om det exempelvis ingår 20 GB surf/mån i huvudabonnemanget blir det en gemensam surfpott som delas av alla, inklusive huvudabonnenten, så det är först till kvarn som gäller.

Om huvudabonnemanget däremot har obegränsad surf gäller max 100 GB i månaden per extra användare.

Mer från oss

En hand håller i en mobil över ett bord.

Bara abonnemang

För att kunna samla familjen hos oss behöver du först ett mobilabonnemang. Köp från 199 kr/mån med 5GB surf/mån. Ingen bindningstid.

Två tjejer tittar på en surfplatta och ler.

Ny mobil?

Familjeabonnemang med mobil? Inga problem! Lägg enkelt till en delbetalning på huvudabonnemanget och dela upp kostnaden på 12, 24 eller 36 månader.

En pojke med lockigt hår håller i en surfplatta och vinkar mot kameran.

3Surfa säkert

Allt i ett-lösning som skyddar mobil, surfplatta och dator. Med 3Surfa säkert vill vi göra upplevelsen online tryggare för både dig och din familj.

Villkor

Avtal om 3Extra Användare förutsätter att huvudabonnemanget är ett 3Surfa/3Flexibel Obegränsat, 3Surfa/3Flexibel 20GB eller 3Surfa/3Flexibel 5GB till ordinarie pris, och att samtliga abonnemang i kundens namn faktureras enligt ordinarie pris. Eventuella rabatter på tidigare avtal om abonnemang tas bort i samband med avtal om 3Extra Användare, med undantag för eventuell 3Bredband Hemma-rabatt.

Max fem 3Extra Användare per person. I abonnemanget 3Extra Användare ingår obegränsade röstminuter, sms och mms inom Sverige, samt samtal, sms och mms inom övriga EU/EES (dock inte trafik från Sverige till utlandet, samt betal- och satellitsamtal/sms). Vid köp av 3Extra Användare ingår tjänsten 3Dela Data som fungerar med 3Surfa Obegränsat, 3Surfa 20GB eller 3Surfa 5GB samt 3Bredband Go-abonnemang utan extra kostnad. För datadelning med övriga abonnemang krävs tjänsten 3Dela Data för tillkommande kostnad om 49 kr per månad och abonnemang. 3Bredband Hemma är inte kompatibelt med 3Dela Data. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.