Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

mobil mot en orange bakgrund

Mobilabonnemang med 5G-fart!

Köp mobilabonnemang med mobil

Frågor och svar om mobilabonnemang

Jo, det ska du göra eftersom 5G ingår i alla abonnemang, vilket ger dig en snabbare och mer pålitlig mobilupplevelse. Abonnemangen har ingen bindningstid, vilket större flexibilitet och friheten att byta abonnemang när du vill.

Du kan dessutom enkelt och flexibelt byta surfmängd och välja mellan två surfhastigheter när du vill och efter dina behov så att du inte använder eller betalar för något i onödan.

Spara pengar genom att samla familj och vänner i ett familjeabonnemang för endast 129 kr/mån per person. Desto fler ni blir desto lägre och trevligare blir priset per person om ni delar på kostnaderna (max 5 personer).

Undvik roamingavgifter och dyra mobilräkningar genom att skaffa ett mobilabonnemang med 20 GB surf eller mer. Då ingår 3Världen som innebär att du ringer och smsar till samma pris som inom Sverige i 80 länder runtom i världen.

Så oavsett om du söker efter en snabb och pålitlig upplevelse, flexibilitet eller ett abonnemang som passar hela familjen, har Tre ett mobilabonnemang för dig.

Spara pengar på ditt mobilabonnemang, genom att samla nära och kära i ett familjeabonnemang. Du lägger till vem du vill för endast 129 kr/månad per person. Varje person får ett eget nummer och ni delar på surfen från huvudabonnemanget.

Att köpa ett familjeabonnemang är ett smart sätt för att sänka månadskostnaden eftersom priset per person minskar med varje person som läggs till (max fem personer) om ni delar på kostnaderna.

Med ett mobilabonnemang från Tre kan du dessutom enkelt välja en annan surfmängd eller hastighet efter behov så att du inte betalar för surf du inte förbrukar. På samma sätt kan du öka surfmängden i perioder när du surfar mer. Trevligt va?

Vill du undvika roamingavgifter när du reser skaffar du ett mobilabonnemang med 20 GB surf eller mer så ingår 3Världen som innebär att du ringer och surfar till samma pris som inom Sverige i 80 länder.

Här nedan ser du ett prisexempel på hur månadskostnaden per person minskar desto fler ni är som delar på kostnaden i ett familjeabonnemang.

PrisexempelTotalprisPris/person
1 st Obegränsad + 1 extra användare399 + 129 = 528 kr264 kr
1 st Obegränsad + 2 extra användare399 + 258 = 657 kr219 kr
1 st Obegränsad + 3 extra användare399 + 387 = 786 kr197 kr
1 st Obegränsad + 4 extra användare399 + 516 = 915 kr183 kr
1 st Obegränsad + 5 extra användare399 + 645 = 1044 kr174 kr

Du får lägga till upp till fem användare i ett familjeabonnemang.

Vilket abonnemang som du ska välja och är bäst beror helt och hållet på dina behov och hur du använder din mobil. Det fiffiga med ett mobilabonnemang från Tre är att du inte behöver veta i förväg hur mycket surf du behöver. Börja på en nivå som känns lagom så kan du byta surfmängd när du vill, eftersom alla abonnemang inte har någon bindningstid.

Vill du uppleva den totala friheten i att kunna surfa hur mycket du vill är det bästa valet ett mobilabonnemang med obegränsad surf.

Du kan välja mellan två olika surfhastigheter beroende på dina behov.

  • 3Snabbare - upp till 250 Mbit/s (ingår kostnadsfritt) passar dig som vill ha en snabb uppkoppling för vanligt mobilanvändande, som t ex surf, scrolla på sociala medier eller streama musik och video i hög kvalitet.

  • 3Snabbast - upp till 1000 Mbit/s passar dig som är i behov av en hög surfhastighet för att streama video i bästa kvalitet, spela krävande spel eller arbeta med krävande tjänster.

Tips! Du kan skaffa ny mobil när du känner för det eller välja en delbetalningstid som passar din plånbok.

Vi har riktigt bra 5G täckning i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping och Helsingborg. Utbyggnaden av 5G är i full gång!

Med ditt mobilabonnemang kan du välja om du vill surfa snabbare utan extra kostnad (upp till 250 Mbit/s) eller snabbast för 49 kr/mån (upp till 1000 Mbit/s vid optimala förhållanden). Det är upp till 10 gånger snabbare än 4G!

På de platser där det finns 5G+ går det riktigt fort men det är mycket som påverkar hastigheten, som avstånd till mast, nätets belastning och tjocka väggar. Normalhastigheten i 5G+ nät är 200-600 Mbit/s. Ta hjälp av täckningskartan för att läsa mer om normalhastigheter och vad du kan förvänta dig.

Normalhastigheter i Tres nätMbit/s
3G:3-16
4G:10-80
5G:10-100
5G+:200-600

Vad trevligt, gör såhär!

  1. Välj abonnemang som du vill köpa (med eller utan mobil)
  2. Fyll i det nummer du vill flytta
  3. Klart! Visst är det enkelt?

Du får ett tillfälligt nummer och flytten påbörjas när du har kommit igång med ditt nya abonnemang. Du får ett sms med tid och datum för nummerflytten. Fram till dess kan du ringa och smsa via ditt befintliga nummer eller via ett tillfälligt nummer. Du hittar det tillfälliga numret på avtalet som följer med orderbekräftelsen.

Tänk på att en nummerflytt kan ta upp till 5-6 arbetsdagar.