Gå till innehållet
mobil mot en orange bakgrund

Mobilabonnemang med 5G-fart!

  • Ingen bindningstid
  • Byt surfmängd när du vill
  • Familjeabonnemang från 99 kr/mån

5G-fart året ut!

Swoooosh! Nu kan du surfa jättesnabbt i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer. Se vår täckningskarta om 5G har kommit till din stad.

Ett barn med grön tröja ligger på golvet med VR-glasögon på sig.

Nu ökar vi hastigheten

Säg hej till 5G!

Nu tar vi bort stödhjulen och öppnar upp vårt 5G-nät ännu mer. Dyk in i vår 5G-värld och upptäck möjligheterna för dig och mig, företag och hela samhällen.

En mobil med rött skal ligger på ett träbord.

Vi bygger ut 5G-nätet

Hur är täckningen på min plats?

I vårt täckningskarta kan du se hur täckningen är där du bor, eller på olika platser i runt om i landet.

Tre kvinnor sitter vid havet och äter en jättestor glass. Glasstruten är formad som en trea.

Familjeabonnemang

Lägg till vem du vill för 99 kr/mån

Alla får ett eget nummer, samtal och sms ingår och ni delar på surfen från huvudabonnemanget.

Kvinna sitter i en röd strandklänning på en solstol. Det är eftermiddag och hon tittar på sin surfplatta. Himlen är ljusblå med rosa moln.

3Världen

Surfa utomlands med 3Världen

Surfa utomlands i 80 länder till samma pris som inom Sverige. Tjänsten ingår när du skaffar mobilabonnemanget 3Flexibel från 15 GB surf/mån.

En man med hörlurar ligger på en säng och tittar på en mobil.

Smarta tjänster

Tilläggstjänster

Gör ditt abonnemang ännu bättre med smarta tjänster och tillval. Lägg till fler personer och dela på surfen eller surfa säkert med vårt virus- och bankskydd.

Populära 5G-mobiler med abonnemang

Frågor och svar om mobilabonnemang

Surfa dundersnabbt i vårt nät! Hos oss ingår 5G och med vår snabba tjänst 3Fullfart har du möjlighet att surfa i den högsta möjliga hastigheten i nätet, över 1000 Mbit/s vid optimala förhållanden. Det är upp till 10 gånger snabbare än 4G!

På de platser där vi har 5G+ går det riktigt fort och det är mycket som påverkar hastigheten, som avstånd till mast och tjocka väggar. Normalhastigheten i vårt 5G+ nät är 200-600 Mbit/s. Ta en titt på täckningskartan för att se våra andra normalhastigheter och vilken vi kan erbjuda just dig.

Vi bjuder på 3Fullfart året ut och efter det får du välja om du vill fortsätta eller inte. Vill du fortsätta surfa i full blås så kommer det att kosta 49 kr/mån och då köper du till tjänsten separat.

Med vårt 3Flexibel-abonnemang behöver du bara fundera på hur mycket surf du behöver. Du kan börja på en nivå som känns lagom så kan du byta upp din surf om det inte räcker, eller byta ner om du valt för mycket. Låt abonnemanget anpassa sig till dig och inte tvärt om. Det tycker vi är Trevligt!

Fyll i det nummer du vill flytta till oss när du har valt det abonnemang du vill köpa. Du kommer att få ett tillfälligt nummer från oss och vi startar flytten när du har kommit igång med ditt nya abonnemang. Här kan du läsa mer om nummerflytt och om att byta mobiloperatör

Har du ett 3Flexibel-abonnemang kan du byta surfmängd precis när du vill. Har du ett 3Surfa-abonnemang utan bindningstid går det också bra, 3Surfa-abonnemang med bindningstid kvar kan däremot bara byta till en högre surfmängd.

Vi bjuder på 3Fullfart året ut, värde 49 kr/mån. När året är slut kommer hastigheten automatiskt att gå över till lite lägre hastighet (upp till 100 Mbit/s). Du kommer inte behöva komma ihåg att avsluta något, det sker automagiskt.