Gå till innehållet
mobil mot en orange bakgrund

Mobilabonnemang med 5G-fart!

 • Ingen bindningstid
 • Byt surfmängd när du vill
 • Familjeabonnemang från 99 kr/mån

Nyhet! Välj surfhastighet

Våra mobilabonnemang kan väljas med två surfhastigheter. Uppgradera till vår snabbaste hastighet för bäst upplevelse! Ångrar du dig kan du snabbt och enkelt byta hastighet på Mitt3.

3Snabbare - 0 kr/mån

 • Upp till 250 Mbit/s
 • Passar dig som surfar, streamar och gamear men inte behöver det allra snabbaste

3Snabbast - 49 kr/mån

 • Upp till 1000 Mbit/s*
 • Passar dig som vill ha surfupplevelse i världsklass och slippa buffrande och lagg

**Hastigheten kan uppnås i vårt 5G+ nät som finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer

Hur snabbt kan jag surfa?

Vilken hastighet just du kommer uppnå beror bl a på plats, utrustning och nätets belastning. Ta hjälp av vår täckningskarta för att se uppskattad täckning på din plats.

Normalhastigheter i vårt nät

3G: 3 - 16 Mbit/s

4G: 10 - 80 Mbit/s

5G: 10 - 100 Mbit/s

5G+: 200 - 600 Mbit/s

Byt hastighet på Mitt3

 1. Logga in på Mitt3
 2. Välj abonnemanget det gäller
 3. Under extratjänster, tryck på 3Snabbare eller 3Snabbast
 4. Tryck på "Byt hastighet"

Klart! När du byter upp till 3Snabbast sker ändringen direkt, sänker du hastigheten till 3Snabbare sker ändringen efter 30 dagar.

Ett barn med grön tröja ligger på golvet med VR-glasögon på sig.

Nu ökar vi hastigheten

Säg hej till 5G!

Nu tar vi bort stödhjulen och öppnar upp vårt 5G-nät ännu mer. Dyk in i vår 5G-värld och upptäck möjligheterna för dig och mig, företag och hela samhällen.

En mobil med rött skal ligger på ett träbord.

Vi bygger ut 5G-nätet

Hur är täckningen på min plats?

I vårt täckningskarta kan du se hur täckningen är där du bor, eller på olika platser i runt om i landet.

Familj i soffa tittar på surfplatta och ser glada ut.

Familjeabonnemang

Lägg till vem du vill för 99 kr/mån

Alla får ett eget nummer, samtal och sms ingår och ni delar på surfen från huvudabonnemanget.

Kvinna sitter i en röd strandklänning på en solstol. Det är eftermiddag och hon tittar på sin surfplatta. Himlen är ljusblå med rosa moln.

3Världen

Surfa utomlands med 3Världen

Surfa utomlands i 80 länder till samma pris som inom Sverige. Tjänsten ingår när du skaffar mobilabonnemanget 3Flexibel från 20 GB surf/mån.

En man med hörlurar ligger på en säng och tittar på en mobil.

Smarta tjänster

Tilläggstjänster

Gör ditt abonnemang ännu bättre med smarta tjänster och tillval. Lägg till fler personer och dela på surfen eller surfa säkert med vårt virus- och bankskydd.

Populära 5G-mobiler med abonnemang

Frågor och svar om mobilabonnemang

Med våra mobilabonnemang kan du välja om du vill surfa snabbare utan extra kostnad (upp till 250 Mbit/s) eller snabbast för 49 kr/mån (upp till 1000 Mbit/s vid optimala förhållanden). Det är upp till 10 gånger snabbare än 4G!

På de platser där vi har 5G+ går det riktigt fort och det är mycket som påverkar hastigheten, som avstånd till mast och tjocka väggar. Normalhastigheten i vårt 5G+ nät är 200-600 Mbit/s. Ta en titt på täckningskartan för att se våra andra normalhastigheter och vilken vi kan erbjuda just dig.

Med vårt 3Flexibel-abonnemang behöver du bara fundera på hur mycket surf du behöver. Du kan börja på en nivå som känns lagom så kan du byta upp din surf om det inte räcker, eller byta ner om du valt för mycket. Låt abonnemanget anpassa sig till dig och inte tvärt om. Det tycker vi är Trevligt!

Fyll i det nummer du vill flytta till oss när du har valt det abonnemang du vill köpa. Du kommer att få ett tillfälligt nummer från oss och vi startar flytten när du har kommit igång med ditt nya abonnemang. Här kan du läsa mer om nummerflytt och om att byta mobiloperatör

Har du ett 3Flexibel-abonnemang kan du byta surfmängd precis när du vill. Har du ett 3Surfa-abonnemang utan bindningstid går det också bra, 3Surfa-abonnemang med bindningstid kvar kan däremot bara byta till en högre surfmängd.

Just nu har vi riktigt bra 5G täckning i Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Linköping, Norrköping och Helsingborg. Utbyggnaden av 5G är i full gång!

Se vår täckningskarta om 5G har kommit till din stad.