Gå till innehållet
En mobil och olika skivomslag mot orange bakgrund.

Prova Apple Music som ingår i Apple One

 • Över 100 miljoner låtar och 30 000 spellistor - helt utan reklam
 • Upplev rumsligt ljud - ljud från alla håll och varenda detalj i musiken
 • Ladda ner dina favoritlåtar och lyssna valfri enhet – online eller offline
Logga in och prova på gratis

Frågor och svar om Apple Music

Apple Music är en streamingtjänst där du kan lyssna på över 100 miljoner låtar och färdiga spellistor skapade av Apples redaktörer. Ladda ner låtar och lyssna offline, sjung med i låttexter, lyssna på alla dina enheter och få förslag på musik som kan passa dig.

Du har kvar ditt iTunes-bibliotek precis som vanligt. Du kan komma åt hela samlingen från Apple Music eller från iTunes för macOS eller Windows.

Apple Music finns redan på din iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV 4K, Mac och HomePod-högtalare. Du kan även lyssna med CarPlay eller online på music.apple.com. Det går också att använda Apple Music på Windows- och Android-enheter, Sonos-högtalare, Google Nest, smarta tv-apparater med mera.

Det finns flertalet tredjeparts appar som erbjuder flytt av spellistor, vi och Apple rekommenderar att använda freeyourmusic.

 1. Ladda ner appen freeyourmusic
 2. Logga in på ditt Spotify och Apple Music konto (dubbelkolla att ”sync music” är på i inställningarna för Apple Music)
 3. Välj vilka spellistor som du vill föra över
 4. Med gratisversionen finns en gräns på 100 låtar per spellista medans med betalversionen kan du föra över alla spellistor samtidigt och det finns ingen gräns på antal låtar.

Ett alternativ till freeyourmusic är Soundiiz. Soundiiz fungerar likadant och har en gräns på 200 låtar i gratisversionen.

Rumsligt ljud innebär att ljudet kommer från alla håll och att du får uppfatta varje detalj i musiken. Apple Music använder Dolby Atmos för att åstadkomma det.

Dolby Atmos

Tack vare ljudtekniken Dolby atmos kommer du uppleva att ljudet omger dig. Alla som använder den senaste versionen av appen Musik på iPhone, iPad, Mac eller Apple TV 4K kan njuta av tusentals låtar i valfria hörlurar.

Apple-, Beats- och de flesta Bluetooth-hörlurarna spelar musiken automatiskt i Dolby Atmos. För andra hörlurar: öppna Inställningar > Musik > Ljud och ställ in Dolby Atmos på Alltid på. Du hittar hela listan med kompatibla enheter på support.apple.com/sv-se/HT212182

Tjänsten ingår i Apple One - prova gratis i 3 månader

Med Apple One samlas Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och iCloud+ på ett och samma ställe i ditt mobilabonnemang från Tre.

 • Prova gratis i 3 månader
 • Ingen bindningstid
 • 30 dagars uppsägningstid

Apple One 0 kr/mån

Har du mobilabonnemang hos oss så kan du komma igång redan idag. (Efter provperioden 215 kr/mån)
 • iCloud+ (50 GB)
 • Apple TV+
 • Apple Music
 • Apple Arcade
Lägg till Apple One på Mitt3

Prova på eller köp

Beställ nytt abonnemang

För att prova Apple One gratis i 3 mån väljer du surfmängd och klickar på gå vidare. För obegränsad surf i högsta hastighet och Apple One väljer du istället abonnemanget Obegränsat + Apple One för 549 kr/mån.

Apple One

Med Apple One samlas Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade och iCloud+ på ett och samma ställe. Det har aldrig varit enklare att få mer. För mindre. Prova Apple One gratis i 3 månader, därefter 215 kr/mån.

Läs mer om Apple One