Till innehållet
Meny

Företagsrevolution.

Ett röstabonnemang.
Obegränsad surf i Sverige. 249 kr/mån.

3Världen Företag

Tilläggstjänsten 3Världen Företag läggs till när du köper abonnemanget 3Företag med 24 månaders bindningstid. Med tjänsten 3Världen Företag surfar och ringer du till samma pris som inom Sverige i 80 länder (max 100 GB). Dessutom ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder.

Välj mobil

Abonnemanget 3Företag.

Nu har vi på Tre Företag valt att slopa alla våra mobilabonnemang – utom det med obegränsad surf i Sverige. Välkommen till ett enklare arbetsliv.

Läs mer

Det finstilta.

Med 3Världen Företag kan du surfa till samma pris som inom Sverige upp till ditt abonnemangs datakvot (max 100 GB), vid tillfällig vistelse i länder som ingår i 3Världen Företag och EU/EES. Samtal och SMS ingår till svenska och lokala nummer i det 3Världen-land som du befinner dig i (ej betal- och satellitsamtal). Från Sverige ingår även 3000 SMS och 10h internationella samtal/mån till lokala nummer i länder inom 3Världen samt EU/EES. Tillgängl. för Tre Företags röstabonnemang 3Företag med 24 månaders bindningstid. Gäller nya avtal från och med den 6/5 2019. I 3Världen-länder dras musiksurf från din datamängd. Läs mer