Till innehållet
Meny

Frågor & svar.

Hur får jag tillgång till mobilnätet och vad är Apple Watch-anslutning?
Tjänsten ger dig tillgång till mobilnätet via din Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) så du kan ringa, svara på meddelanden och mycket annat utan att behöva ha din iPhone i närheten. Apple Watch-anslutning kostar 39 kr/månaden exkl moms. Erbjudande: De första 6 månaderna Apple Watch-anslutning fritt.

Fungerar Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) utan Apple Watch-anslutning?
Självklart! Alla funktioner är samma men utan anslutning behöver din iPhone finnas nära till hands för att klockan ska fungera. Med Apple Watch-anslutning kan du använda alla funktioner utan att ha din iPhone med dig.

Fungerar Apple Watch-anslutning med 3FrontOffice?
Ja, Apple Watch-anslutning är kompatibel med 3FrontOffice. Men anslutningen fungerar inte om ditt företag använder en Mobile Extension-lösning (MEX). Se om din iPhone är kompatibel.

Kan jag köpa tjänsten till min gamla Apple Watch?
Tjänsten fungerar endast med Apple Watch Series 3 och 4 (GPS + Cellular).

Hur köper jag Apple Watch-anslutning hos Tre?
Du kan lägga till det direkt vid ditt köp eller i efterhand om du redan har ett abonnemang hos oss. Upp till fem stycken per abonnemang för den som äger flera Apple Watch Series 3 eller 4 (GPS + Cellular).

Hur länge binder jag upp mig?
Apple Watch-anslutning har ingen bindningstid eller uppsägningstid så du väljer själv när du känner dig klar med tjänsten.

Ingår någon surf i Apple Watch-anslutning?
Ingen surf ingår i tjänsten utan den dras från det abonnemang som du valt att köpa tjänsten på.

Vad är det här eSIM för någonting? Är det säkert?
eSIM är ett elektroniskt SIM-kort som är inbyggt i klockan. Säkerheten är densamma som vid hanteringen av vanliga SIM-kort.

Kan man använda Apple Watch-anslutningen utomlands?
Mobildata-roaming med Apple Watch Series 3 eller 4 (GPS + Cellular) har inte stöd utanför för Tres mobilnät i Sverige. När din Apple Watch är ansluten till din iPhone eller ett WiFi-nätverk du tidigare har anslutit till, kan du fortfarande använda alla funktionerna på din Apple Watch, även om mobildata inte är tillgängligt.

Tjänsten Apple Watch-anslutning förutsätter att du har 3Abonnemang. Apple Watch Series 3 eller 4 (GPS + Cellular) är kompatibel med iPhone 6 och senare modeller med iOS 11 eller senare versioner. Din parkopplade iPhone måste vara påslagen och ansluten till WiFi eller mobilnätet för att du ska kunna skicka SMS, men den behöver inte vara i närheten.