Till innehållet
Meny

Företagsrevolution.

Ett abonnemang. Obegränsad surf i Sverige. 249 kr/mån.

Beställ här

En smart kontorslösning.

Bredband från 199 kr/mån.

Förenkla för hela företaget - Skaffa 3Företag Bredband från 15GB surf till obegränsad surf. Med 3Företag Bredband får du ett snabbt bredband över mobilnätet som räcker till hela kontorets uppkopplade prylar.

Läs mer

Vilken iPhone passar dig?

Nya iPhone 11.

Vi har samlat de senaste nyheterna från Apple på ett och samma ställe. Se vilken modell som passar dig bäst. Välj mellan iPhone 11, 11 Pro eller 11 Pro Max.

Jämför 11, 11 Pro & 11 Pro Max

Återvinn din
gamla smartphone.

När du lämnar in din gamla smartphone till oss kan du sänka din månadskostnad.

Så återvinner du

Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular).

Med nya Apple Watch Series 5 kan du bland annat svara på samtal när du är ute och joggar och lyssna på musik utan att ha mobilen i närheten. Med en urtavla som aldrig sover och pulsmätare i världsklass blir ditt uppkopplade jobbliv enklare.

Beställ här

En ny tilläggstjänst har kommit till världen.

Med tjänsten 3Världen Företag kan du surfa och ringa till samma pris som inom Sverige i 80 länder. Dessutom ingår 10 samtalstimmar och 3000 SMS/mån från Sverige till alla 3Världen- och EU/EES-länder.

Läs om 3Världen Företag

Låt våra företagsexperter hjälpa dig.

Boka rådgivning med våra experter så berättar vi mer om våra företagslösningar och mobilerbjudanden. Vi utgår från dina behov och hittar lösningar som passar just ditt företag. 

Boka rådgivning

eSIM, vad är det?

Som första operatör i Sverige lanserade vi eSIM till iPhone XR, iPhone XS och iPhone XS Max. Men vad är eSIM är och hur fungerar det?

Lär dig mer om eSIM

Fyndhörnan.

  • Fynda prisvärda mobiler
  • Fri aktivering (värde 250 kronor).
  • Snabb leverans

Se erbjudanden