Till innehållet
Meny

Populära
jobbmobiler.

Vad roligt att du är intresserad av en ny jobbmobil. Förläng här på tre.se, ring
0735-300 630 eller besök din närmsta 3Butik.

Välj din nya mobil.

iPhone XS.

En storslagen upplevelse med den nya Super Retina displayen. Specialkonstruerad oled-skärm med den bästa färgåtergivningen på marknaden, hdr och äkta svarta nyanser.

Välj iPhone XS

Galaxy S9+.

En helt nyskapad dubbel 12-megapixelkamera med 2x optisk zoom och dubbla bländare som, precis som ögat, anpassar sig efter ljuset som ger skarpa bilder även i svagt ljus.

Välj Galaxy S9+

Huawei P20 Pro.

Trippelkamera, jättebatteri och snygg design. P20 Pro är mobilen för mästerfotografen som inte vill tumma på prestandan.

Välj Huawei P20 Pro

iPhone 8 Plus.

Känner du också att jämna nummer är din grej? Det gör många av våra kunder som gått från iPhone 4 till iPhone 6 och sedan tagit steget till nya grymma iPhone 8 Plus.

Välj iPhone 8 Plus

Galaxy S9.

En helt nyskapad kamera med dubbla bländare som, precis som ögat, anpassar ljuskänsligheten efter ljuset som ger skarpa bilder även i svagt ljus.

Välj Galaxy S9

iPhone 7.

Kvalitetsmobil till ett riktigt bra pris. Det är svårt att inte bli nöjd med iPhone 7. Bra kamera och grym prestanda i en ikonisk design.

Välj iPhone 7

Galaxy Note9.

Större och starkare någonsin. Med S Pen jobbar du snabbare, tar anteckningar och når smarta funktioner direkt. Note9 har dessutom stor batterikapacitet och snabbladdning som ger dig mer glädje och tid att använda din mobil.

Välj Galaxy Note9

Xperia XZ3.

Med den här mobilen får du ett batteri som räcker länge. Nu kan du unna dig själv underhållning som att titta på serier, lyssna på musik och fota utan att behöva oroa dig för att mobilen inte ska orka hela dagen.

Välj Xperia XZ3

Letar du efter något annat?

Du kan förlänga med vilken mobil du vill på tre.se/foretag
1. Välj en ny mobil och den surfmängd du behöver
2. Välj ”Behåll nummer” och skriv in ditt 3Nummer
3. Fyll i dina uppgifter och bekräfta din förlängning

Till alla våra mobiler