Till innehållet
Meny

Framtiden ändrar form.

Det revolutionerande vikbara glaset i Galaxy Z Flip öppnar nya möjligheter. Elegant, kompakt och smidig. Förköp nu på tre.se/foretag.

Galaxy S20-serien.

Nytt årtionde. Ny standard.

Med Galaxy S20-serien sätter Samsung standarden för de kommande 10 åren. Vi har jämfört de olika modellerna för att göra det enklare för dig att välja.

Utforska S20-serien

Villkor.

I 3Företag ingår obegränsad surf inom Sverige. Vid surfförbrukning utanför Sverige, inom EU/EES, är gränsen 100GB/mån, därefter kan mer data köpas vid behov för tillkommande kostnad enligt ordinarie prislista. Förbrukningen nollställs vid varje månadsskifte.

Med 3Världen Företag kan du surfa till samma pris som inom Sverige upp till ditt abonnemangs datakvot (max 100 GB), vid tillfällig vistelse i länder som ingår i 3Världen Företag och EU/EES. Samtal och SMS ingår till svenska och lokala nummer i det 3Världen-land som du befinner dig i (ej betal- och satellitsamtal). Från Sverige ingår även 3000 SMS och 10h internationella samtal/mån till lokala nummer i länder inom 3Världen samt EU/EES. I 3Världen-länder dras musiksurf från din datamängd.