Till innehållet
Meny

Nyhet!
Musikstreaming i hela EU.

Så länge du har surf kvar på ditt abonnemang, och har givit ditt samtycke, så kan du streama musik i EU utan att det påverkar din övriga datamängd.

Lyssna när du vill.

Hos Tre ingår surf på musikstreaming inom EU, utan extra kostnad. Tjänsten kommer automatiskt med ditt abonnemang, oavsett om du är ny eller befintlig kund. Musikstreaming gäller våra mobil- och bredbandsabonnemang. Du behöver inte göra något annat än att sätta igång och streama dina favoriter, gång på gång, om och om.

Vill du veta mer?

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att underlätta arbetsdagen. Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

Hur vill du bli kontaktad?

Så funkar det.

N

Musiktjänster.

När du lyssnar på musik via Spotify, Deezer, Tidal, SoundCloud eller Apple Music så påverkas inte din datamängd så länge du surfar inom EU.

U

Redan 3Kund?

Både nya och befintliga kunder har surf på musikstreaming. Det gäller så länge du har givit ditt samtycke, har surf kvar på ditt abonnemang, och så länge du surfar inom EU.

Vanliga frågor & svar

1

Villkor för musikstreaming.

Läs våra villkor för 3Musiksurf.

Läs villkoren

Med dessa tjänster ingår surf på
musikstreaming.

Deezer.

Musiktjänsten för hela familjen.

Utforska musiken på Deezer. Oavsett var du är har du alltid tillgång till dina favoritlåtar - i din mobil, surfplatta, dator och även i bilen, så länge du är i Sverige eller i 3s nät i Sverige. Skapa spellistor för alla tillfällen och fyll dem med världsartister som Ed Sheeran, John Legend, Adele och många fler. Just nu kan du som har 3 prova Deezer i tre månader utan extra kostnad.

Prova Deezer

Surf på musikstreaming ingår. Vill du bli kund hos Tre?

Kolla in våra mobiler Kolla in våra surfplattor

Personuppgiftsbehandling.

Vi har under flera år erbjudit dig som kund ett uppskattat erbjudande där du har fått musikstreaming utan att det påverkar ditt abonnemangs övriga datamängd. Vi vill fortsätta att göra det. Som en följd av nya lagkrav krävs att vi samlar in samtycke för den personuppgiftsbehandling vi gör inom ramen för tjänsten.

För att kunna tillhandahålla 3Musiksurf krävs att vi kan identifiera den datatrafik som hänför sig till din musiksurf, i syfte att skilja den från övrig datatrafik vilket sker i realtid. Informationen om din sammanlagda musiksurf sparar vi under högst ett halvår för att därefter radera den. När vi analyserar datatrafiken identifieras aldrig användarnamn, lösenord, vilken musik du lyssnar på eller annan information som kan vara personligt identifierbar. Om du inte samtycker till personuppgiftsbehandlingen kan vi inte erbjuda dig tjänsten, att ge ditt samtycke är dock helt frivilligt. Du kan när som helst återta ditt samtycke genom att besöka samma sida. Om du återkallar ditt samtycke kan vi inte tillhandahålla tjänsten 3Musiksurf. För att kunna lämna kunna lämna ett giltigt samtycke krävs det att du är äldre än 16 år, är du yngre än 16 år måste din målsman lämna samtycke för dig. För att göra ditt val kan använda din telefon (utan att vara ansluten till wifi) genom att klicka på länken nedan.

Till samtyckeshantering