Till innehållet
Meny

Huawei
P40 och P40 Pro.

Kolla in det senaste från Huawei, hitta priser, erbjudande och läs om de nya mobilerna och storsatsningen AppGallery.

Kamera.

I samarbete med Leica.

Kameran i nya P40-serien är utvecklad tillsammans med Leica. Ta skarpa bilder med stort ljusinsläpp och naturtrogna färger - även när du fotar i mörker.

Prestanda.

Kirin 990 5G.

Det egenutvecklade chippet Kirin 990 5G har avancerad AI-teknologi för att klara allt från krävande spel till avancerad bild- och videoredigering.

Batteri.

Med smart AI-teknik.

Den avancerade batteritekniken i nya P40-serien jobbar konstant för att du ska få ut så mycket tid som möjligt av varje laddning.

AppGallery.

En värld av appar

I Huaweis nya appbutik AppGallery hittar du många av de appar och spel du älskar och vill använda - bara några klick bort. Det nordiska Huawei-teamet har jobbat hårt för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt!

Läs mer om AppGallery

Jämför P40-serien.

Skillnader? Likheter?

Vilken mobil i nya P40-serien väljer du? P40 Pro eller P40? Vi har kollat in båda och jämfört dem så att du ska hitta den som passar dig bäst. Se skillnader och likheter och jämför i vårt blogginlägg.

Jämför P40-serien

Huawei P40 Pro.

Upp till 50x zoom.

Det allra senaste från Huawei i ett snyggt och kraftfullt paket. Kamera, skärm och batteri i världsklass. Läs gärna vårt blogginlägg där vi djupdyker i Huawei P40 Pro.

Läs mer om P40 Pro

Huawei P40.

Upp till 30x zoom.

På jakt efter en bra kameramobil med snabb prestanda och kraftfullt batteri? I vårt blogginlägg kollar vi in kamera, skärm, batteri och prestanda.

Läs mer om P40

P40 Pro vs P30 Pro. Vilken väljer du?

Hur ställer sig förra årets Huawei P30 Pro mot den nyligen lanserade Huawei P40 Pro? Är det lönt att gå "all out" och slå till på det senaste, eller täcks dina mobilbehov av förra årets flaggskepp från Huawei? Vi ställer mobilerna mot varandra, häng med!

Jämför P40 Pro med P30 Pro Köp Huawei P30 Pro på tre.se