Till innehållet
Meny

Testa 3Företag.

Prova på en månad – kostnadsfritt!

Paketet innehåller ett SIM-kort som du kan ringa, SMSa och surfa med under en månad, för att utvärdera nät och täckning inom Sverige. Helt kostnadsfritt och utan förpliktelser.

Mobiltelefoni ska bara fungera.

Visst är det frustrerande när samtal bryts, eller man bara kan ringa från den där speciella platsen i lunchrummet? Om täckningen inte når där den behövs blir man plötsligt inte så mobil längre.

Vi vill att du som är intresserad av våra lösningar ska känna dig trygg med vårt nät och att det fungerar där det ska användas. Beställ ett kostnadsfritt prova på-paket och testa i lugn och ro.

Det finns något i luften.

Det finns något i luften. Något som låter dig boka ett möte, skicka ett mail till kollegan, eller bara surfa på resan hem från jobbet. Nu har vi byggt ut mobilnätet med ännu snabbare 4G, så att du ska kunna fortsätta surfa, på ännu fler platser, i ännu högre hastighet.

Exempel på platser där vi redan har uppgraderat nätet:
Uppsala, Stockholm, Småland, Närke, Mälardalen, Göteborg, Bohuslän, Östergötland, Skåne, Halland, Västergötland

Täckningskartan.

Har du 3G, 4G eller både och där du bor? Med hjälp av vår täckningskarta kan du söka hur täckningen ser ut på kommun, ort, gata och postnummer. Du kan också använda snabbval för att kontrollera hur nätet ser ut där du befinner dig. Kartan visar 3s täckning i Sverige.

Information om täckning är endast vägledande och det går aldrig att garantera täckning på enskild platser. Täckning och hastighet för mobila tjänster kan variera beroende på en mängd olika saker, exempelvis på geografiska förhållanden som berg, dalar och skog.

Till täckningskartan

3

Lösningar.

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar

U

Service.

Rätt hjälp är inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice är samlade under ett och samma tak, uppdelat i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos 3

6

Nät.

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet