Mobil växel.

3FrontOffice är en mobil, molnbaserad växel för dina behov.

3FrontOffice på under 2 minuter

Till för att hjälpa dig.

Idag har både dina kunder och anställda stora krav på att det ska vara enkelt att nå den man söker. Därför tog vi fram 3FrontOffice, växeln som passar alla typer av företag, och som gör din mobil till ett ännu kraftigare arbetsredskap, utan krånglig administration bakom.

Jämför växellösningar Boka rådgivning

Passar alla företag.

A

För dig utan anställda.

Driver du företaget själv? 3FrontOffice S hjälper dig att vara tillgänglig på dina villkor, utan att du missar dina viktiga jobbsamtal.
Månadskostnad: 39 kr/användare | Startavgift: 0 kr

D

När du jobbar med fler.

Behöver du ett bra sätt sköta om både era kundsamtal och ett effektivt sätt att hålla kontakten inom bolaget? Då är 3FrontOffice M lösningen för dig.
Månadskostnad: 49 kr/användare | Startavgift: 995 kr

E

Helt anpassningsbar.

Ibland räcker inte en standardlösning. 3FrontOffice L går att skräddarsy precis efter de behov ni har, både idag och imorgon.
Månadskostnad: 69 kr/användare | Startavgift: 3000 kr

3FrontOffice är din hjälpande hand.

Idag har både kunder och anställda stora krav på att det ska vara enkelt att nå den man söker. Det har vi också, därför har vi tagit fram 3FrontOffice utifrån våra kunders behov. Våra olika lösningar passar allt från små företag utan anställda till stora organisationer med unika krav. Läs gärna mer i våra exempel på paketeringar av 3FrontOffice, och hur de passar i olika typer av företag.

Användarexempel

Spela upp video

Du är nära ett bra beslut.

Våra växelexperter har svaren på vad som behövs för att din kommunikation ska fungera ännu bättre.

Ring direkt på 020 –33 33 33, eller lämna dina kontaktuppgifter så hör en växelexpert av sig inom kort.

U

Service.

Skulle något krångla sitter rätt hjälp inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice sitter samlad och är uppdelad i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos 3

6

Nät.

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet

3

Lösningar.

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar