Ta vara på varje
affärstillfälle.

Varje missat samtal kan leda till en tappad affär. Vår mobila växel 3FrontOffice hjälper dig hantera dina kundrelationer på ett proffsigt och smidigt sätt. När företaget är redo att växa, kan växeln växa med er - det är helt enkelt en flexibel växel som hjälper er på vägen.

Jämför växellösningar Boka rådgivning

Passar alla företag.

A

För enmansföretaget.

3FrontOffice S ger smarta funktioner som förenklar arbetsdagen för dig som driver eget företag utan anställda.
Månadskostnad: 39 kr/användare | Startavgift: 0 kr

D

En färdig lösning.

3FrontOffice M är en enkel och kraftfull lösning som gör att det mindre företaget kan ta hand om fler samtal på ett professionellt och kundvänligt sätt.
Månadskostnad: 49 kr/användare | Startavgift: 995 kr

E

Skräddarsydd och anpassad.

3FrontOffice L är den kompletta och anpassningsbara växellösningen för alla företag med höga krav på flexibilitet och effektivitet.
Månadskostnad: 69 kr/användare | Startavgift: 3000 kr

Testa våra växeltillval.

Prova kostnadsfritt.

Prova Softphone, vår populära telefoniprogramvara för datorn, testa våra Statistiktjänster för full koll på samtalshanteringen eller prova vår 3Svarsservice med professionella telefonister som hjälper dig med företagets inkommande samtal.

Testa våra växeltillval

Hur kan 3FrontOffice hjälpa er?

Oavsett om du har stora krav på flexibilitet och anpassning, eller bara vill ha en enkel växel med smarta funktioner för enmansföretaget kan vi hjälpa dig med en passande lösning. Läs gärna mer i våra exempel på paketeringar av 3FrontOffice, och hur de passar i olika typer av företag.

Användarexempel

Spela upp video

Vi hjälper dig på vägen.

Boka rådgivning.

Vi berättar gärna mer om hur våra telefonilösningar kan hjälpa ditt företag med smidigare möten och telefonkonferenser. Ring oss på 020 - 33 33 33, eller fyll i formuläret nedan så hör en av våra företagsexperter av sig inom kort.

U

Service.

Skulle något krångla sitter rätt hjälp inte mer än ett samtal bort. Hela vår kundservice sitter samlad och är uppdelad i tre expertteam inom växel, ekonomi och teknik.

Service hos 3

6

Nät.

Vi var första mobiloperatör i Sverige att lansera ett 3G-nät. Vi byggde ett riktigt snabbt och starkt 4G-nät och snart är framtiden här med nya utvecklade 4G+.

Om nätet

3

Lösningar.

Med smarta mobila lösningar blir din vardag enklare och din konkurrenskraft ökar, så att dina kunder alltid får en bra upplevelse av kontakten med ditt företag.

Våra lösningar