Till innehållet
Meny

Mobil växel.

3FrontOffice är en mobil, molnbaserad växel för dina behov.

3FrontOffice på under 2 minuter

Byggd för att hjälpa er.

Idag har både dina kunder och anställda stora krav på att det ska vara enkelt att nå den man söker. Därför tog vi fram 3FrontOffice, växeln som passar alla typer av företag, och som gör din mobil till ett ännu kraftigare arbetsredskap, utan krånglig administration bakom.

Vill du veta mer om hur vi kan få er kommunikation att fungera ännu bättre? Lämna dina kontaktuppgifter så hör en växelexpert av sig inom kort.

Erbjudande.

Testa 3FrontOffice.

Just nu får du testa 3FrontOffice kostnadsfritt i tre månader när du köper en eller flera företagsmobiler med 30 GB surf och uppåt. Vi bjuder på både startavgift (värde upp till 3000 kr) och användaravgiften.

Erbjudandet gäller till och med den 30 april.

Till erbjudandet

Passar alla företag.

A

För dig utan anställda.

Driver du företaget själv? 3FrontOffice S hjälper dig att vara tillgänglig på dina villkor, utan att du missar dina viktiga jobbsamtal.
Månadskostnad: 39 kr/användare | Startavgift: 0 kr

D

När du jobbar med fler.

Behöver du ett bra sätt sköta om både era kundsamtal och ett effektivt sätt att hålla kontakten inom bolaget? Då är 3FrontOffice M lösningen för dig.
Månadskostnad: 49 kr/användare | Startavgift: 995 kr

E

Helt anpassningsbar.

Ibland räcker inte en standardlösning. 3FrontOffice L går att skräddarsy precis efter de behov ni har, både idag och imorgon.
Månadskostnad: 69 kr/användare | Startavgift: 3000 kr

Jämför växellösningar

3FrontOffice är din hjälpande hand.

Idag har både kunder och anställda stora krav på att det ska vara enkelt att nå den man söker. Det har vi också, därför har vi tagit fram 3FrontOffice utifrån våra kunders behov. Våra olika lösningar passar allt från små företag utan anställda till stora organisationer med unika krav. Läs gärna mer i våra exempel på paketeringar av 3FrontOffice, och hur de passar i olika typer av företag.

Användarexempel

Spela upp video

M

Telefoni.

Med telefoni hos Tre ingår både samtal, SMS och MMS inom Sverige. Du har flera olika surfmängder att välja, där det finns något för alla behov.

Telefoni hos Tre

6

M2M och IOT.

Med dagens mobila uppkopplingar är M2M- och IOT-tjänster användbara för fler och fler företag. Här hjälper vi er från idé till verklighet.

M2M och IOT

4

Utland.

Oavsett om det är på tjänsteresan eller semestern kan du vara lika mobil utomlands som hemma. Vi har smarta och prisvärda lösningar för utlandet.

Utomlands med Tre