Till innehållet
Meny

Mobil växel.

3FrontOffice är en mobil, molnbaserad växel för dina behov.

3FrontOffice på under 2 minuter

Byggd för att hjälpa er.

Idag har både dina kunder och anställda stora krav på att det ska vara enkelt att nå den man söker. Därför tog vi fram 3FrontOffice, växeln som passar alla typer av företag, och som gör din mobil till ett ännu kraftigare arbetsredskap, utan krånglig administration bakom.

Vill du veta mer om hur vi kan få er kommunikation att fungera ännu bättre? Lämna dina kontaktuppgifter så hör en växelexpert av sig inom kort.

Erbjudande.

Testa 3FrontOffice.

Just nu får du testa 3FrontOffice utan extra kostnad i tre månader när du köper ett eller flera företagsabonnemang. Vi bjuder på både startavgift (värde upp till 3000 kr ex moms) och användaravgiften för växeln (värde från 117 kr ex moms per användare).

Erbjudandet gäller till och med den 22 september.

Till erbjudandet

Passar alla företag.

A

För dig utan anställda.

Driver du företaget själv? 3FrontOffice S hjälper dig att vara tillgänglig på dina villkor, utan att du missar dina viktiga jobbsamtal.
Månadskostnad: 39 kr/användare | Startavgift: 0 kr

D

När du jobbar med fler.

Behöver du ett bra sätt sköta om både era kundsamtal och ett effektivt sätt att hålla kontakten inom bolaget? Då är 3FrontOffice M lösningen för dig.
Månadskostnad: 49 kr/användare | Startavgift: 995 kr

E

Helt anpassningsbar.

Ibland räcker inte en standardlösning. 3FrontOffice L går att skräddarsy precis efter de behov ni har, både idag och imorgon.
Månadskostnad: 69 kr/användare | Startavgift: 3000 kr

Jämför växellösningar

3FrontOffice är din hjälpande hand.

Idag har både kunder och anställda stora krav på att det ska vara enkelt att nå den man söker. Det har vi också, därför har vi tagit fram 3FrontOffice utifrån våra kunders behov. Våra olika lösningar passar allt från små företag utan anställda till stora organisationer med unika krav. Läs gärna mer i våra exempel på paketeringar av 3FrontOffice, och hur de passar i olika typer av företag.

Användarexempel

Spela upp video

M

Telefoni.

Med telefoni hos Tre ingår både samtal, SMS och MMS inom Sverige. Du har flera olika surfmängder att välja, där det finns något för alla behov.

Telefoni hos Tre

6

Internet Of Things.

Med dagens mobila uppkopplingar är dagens IOT-tjänster användbara för fler och fler företag. Här hjälper vi er från idé till verklighet.

IOT

4

Utland.

Oavsett om det är på tjänsteresan eller semestern kan du vara lika mobil utomlands som hemma. Vi har smarta och prisvärda lösningar för utlandet.

Utomlands med Tre