Gå till innehållet
Två personer i trappan

Hjälp på väg!

Bor du inom TechBuddys täckningsområde ingår installationshjälp. Boka en tekniker som kommer hem till dig och installerar din nya utomhusrouter för bästa WiFi-upplevelse!

Teknikhjälp i hemmet

TechBuddy är en räddare i nöden, de erbjuder teknikhjälp hemma hos dig. Det är helt enkelt en IT-expert som kommer hem till dig och monterar din utomhusrouter och ställer in den så att du får bästa signal.

Hur fungerar det?

1. Boka en tekniker

Beställ hem en tekniker som hjälper dig att installera och komma igång med dina produkter. Fyll enkelt i förmuläret och beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Du blir kontaktad

En tekniker kontaktar dig oftast inom 48 timmar för att bestämma tid och plats.

3. Klart!

Teknikern kommer hem till dig och hjälper dig med det du behöver. TechBuddy har nämligen nöjd-kund-garanti! Och RUT-avdrag gäller också.

Teknikhjälp i hemmet

TechBuddy hjälper dig som tycker att teknik är krångligt eller vill spara på tålamodet! Du beställer hem en tekniker som hjälper dig installera och komma igång med dina produkter.

Beställningen görs enkelt via deras hemsida. Ni kommer överens om en tid som kan vara under en veckodag, kväll eller helg. Du får en personlig tekniker som inte bara kan lösa dina teknikproblem, utan även kan hjälpa till med utbildning och vägledning. Alltid hemma hos dig!

När TechBuddy har slutfört sitt arbete kommer kostnaden hem via en faktura på posten som du betalar inom 14 dagar. Så var det klart och du kan nu njuta av dina uppkopplade produkter och ett enklare liv.

Frågor och svar

Våra Buddies kan hjälpa dig alla dagar i veckan mellan 8-21. Fyll i dina önskemål i formuläret. En Buddy ringer upp dig och tillsammans kommer ni fram till en exakt tid för hembesöket. TechBuddys kundtjänst har öppet 10-17 på vardagar och nås på 010 - 17 77 307.

Det ingår alltid installation för dig som har köpt en utomhusrouter och som bor inom TechBuddys täckningsområde. På TechBuddys bokningssida ser du om de kan komma hem till dig och hjälpa dig.

Det finns vissa områden i Sverige som ligger utanför TechBuddys täckningsområde. Det är det områden som ligger för långt utanför en tätort eller områden där det historiskt sett inte funnits en efterfrågan. Gå in på bokningssidan och sök efter din adress.

Det finns vissa områden i Sverige som ligger utanför TechBuddys täckningsområde. Framförallt är det områden som ligger för långt utanför en tätort eller områden där det historiskt sett inte funnits en efterfrågan.

Adresser i dessa områden känns inte igen av bokningsflödet i hemsidan, och därmed går det inte att genomföra en bokning i dessa områden. För kunder som bokar över telefon eller andra kanaler och anger adresser utanför TechBuddys täckningsområde åtar sig TechBuddy rätten att neka bokningsförfrågan. TechBuddy kan även komma att lägga till eller ta bort områden där täckning inte finns, när så behövs.