Gå till innehållet
Kvinna dricker kaffe i sängen medan hon surfar på sin dator. Bredvid sig har hon sin mobil

Hjälp på väg!

Alla våra bredbandskunder får en exklusiv Tre-rabatt på installationshjälp från Smartify. Boka en tekniker idag!

Teknikhjälp i hemmet

Smartify är en räddare i nöden, de erbjuder teknikhjälp hemma hos dig. Det är helt enkelt en IT-expert som kommer hem till dig och monterar och installerar din router så att du får bästa signal.

Hur fungerar det?

1. Boka en tekniker

Du får ett mejl från oss, klicka på länken och fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar Smartify dig inom en arbetsdag.

2. Du blir kontaktad

Smartify kontaktar dig för att bekräfta dag och tid för installationen.

3. Klart!

Teknikern kommer hem till dig och hjälper dig med det du behöver. Vet du vad? ROT/RUT-avdrag gäller också.

Teknikhjälp i hemmet

Smartify hjälper dig som tycker att teknik är krångligt eller vill spara på tålamodet! Du beställer hem en tekniker som hjälper dig installera och komma igång med dina produkter. Och vet du vad, alla våra bredbandskunder får dessutom en exklusiv Tre rabatt, med grymma priser på installationstjänster!

Beställningen görs enkelt via deras hemsida. Ni kommer överens om en tid som kan vara under en veckodag, kväll eller helg. Du får en personlig tekniker som inte bara kan lösa dina teknikproblem, utan även kan hjälpa till med utbildning och vägledning. Alltid hemma hos dig!

När Smartify har slutfört sitt arbete kommer kostnaden hem via en faktura på posten som du betalar inom 14 dagar. Så var det klart och du kan nu njuta av dina uppkopplade produkter och ett enklare liv.

Frågor och svar

Du som har köpt ett bredband hos oss får ett mejl med priser och en exklusiv "Tre-rabatt" på installationshjälp. Smartifys ordinarie priser finner du på Smartify.se

Du kan få hjälp under dag- och kvällstid. Om du skulle behöva hjälp en sen kväll eller under helgen kan du komma överens med Smartify om detta.

Var du än bor i Sverige får du hjälp från Smartify att installera din router. Dom täcker hela Sverige.

  • Ring 077-446 60 60 (Måndag–fredag 9.00 -16.00)
  • Mejla på: hej@smartify.se