Gå till innehållet
En hand håller i en mobil mot en orange bakgrund.

Mobil hemtelefon

Missa inga viktiga samtal genom att koppla ditt hemnummer till mobilen. Välj mobilabonnemanget 3Hemtelefon eller lägg till tjänsten 3Hemnummer till något av våra mobilabonnemang.

Hemnummer på två sätt

Beroende på just dina behov kan du koppla ditt hemnummer till mobilen på två sätt. Vad passar dig bäst?

Till dig som mest ringer

Till dig som hellre ringer än surfar och skickar meddelanden rekommenderar vi mobilabonnemanget 3Hemtelefon.

  • 199 kr/mån
  • Obegränsade samtal inom Sverige ingår
  • SMS kostar 0,49 kr/st, MMS 1,39 kr/st
  • Fungerar endast i Sverige
  • Går inte att surfa med
Ring och beställ 3Hemtelefon för 199 kr/mån

Till dig som även surfar

Till dig som även surfar och vill kunna använda mobilen på utlandsresan rekommenderar vi tjänsten 3Hemnummer som kan läggas till på alla våra mobilabonnemang.

  • 69 kr/mån
  • Kombinera med mobilabonnemanget 3Surfa och få obegränsade samtal, SMS och MMS inom Sverige. Du väljer surfmängd.
  • Har du redan ett abonnemang lägger du till 3Hemnummer på Mitt3

Slipp trassel. Och långa sladdar

På landet? Hemma? På fika hos grannen? Det spelar ingen roll. Med abonnemanget 3Hemtelefon kan du ta emot samtal till ditt fasta nummer - vart du än är. Till en låg, fast månadskostnad.

Ring och beställ 3Hemtelefon för 199 kr/mån
Hand med mobil mot vit bakgrund.

Telefonjack? Behövs inte!

Att ha sitt fasta nummer i en mobiltelefon är flexibelt och gör dessutom att du aldrig behöver missa viktiga samtal bara för att du inte är hemma.

En person i grå tröja håller en mobil i båda händerna.

Enkelt att komma igång

Vi hjälper dig att flytta ditt fasta nummer till oss. Helt utan avgift. Flytten av numret tar några dagar och allt sker automatiskt. Teknik du kan lita på.

Man med röda hörlurar ligger på en säng och blundar.

Personlig service

Om tekniken börjar strula finns vi där för dig. Ring, chatta, eller mejla in ditt ärende så hjälper vi dig.

Frågor och svar om mobil hemtelefon

Det innebär att ditt fasta nummer flyttas från din nuvarande operatör till ett mobilabonnemang hos oss. Därmed kan du svara på alla samtal till både ditt mobil- och fastnummer direkt i mobilen. När du ringer upp någon kommer ditt mobilnummer visas, inte ditt fastnummer.

Om du har larmtjänster och liknande kopplat till ditt hemnummer kan de komma att påverkas av bytet, och i vissa fall helt stängas av. Säkerställ detta med de leverantörer som du har tjänster hos innan du beställer.

Ja, det är en av de största fördelarna med att ha sitt fasta nummer i mobilen! Oavsett om du är hemma eller på språng kan du svara när någon ringer till ditt hemnummer.

Villkor

Om du idag har larmtjänster, telefoni- och bredbandstjänster hos en annan leverantör kan dessa komma att påverkas av bytet till oss. Det är därför viktigt att du kontaktar respektive leverantör där du har tjänster för att säkerställa vad som gäller för just dig.

Abonnemanget 3Hemtelefon är i grunden ett mobilabonnemang, varför det kommer att ha ett mobilnummer, utöver det fasta numret. Det gör att du kan ta emot inkommande samtal på både ditt fast- och mobilnummer, medan ditt mobilnummer är det som visas när du ringer utgående samtal.