Gå till innehållet
Kvinna i jeans pratar med en kompis och håller en mobil i handen.

3Dela data

Har du flera abonnemang hos oss, men olika surfbehov? Då kan du enkelt dela surf mellan dina abonnemang med 3Dela data.

Vad är 3Dela data?

3Dela data är en tjänst som möjliggör att du kan dela data mellan dina abonnemang. Datamängden fördelas över de abonnemang du väljer att koppla samman.

3Dela data ingår i alla abonnemang från 5 GB och uppåt förutom 3Bredband Hemma. Du behöver bara ringa in till oss och aktivera för att kunna dela surf.

Så funkar 3Dela data

1. Kontakta oss

För att kunna aktivera 3Dela data på ditt abonnemang ska du kontakta oss.

2. Aktivera

Vi sköter hela aktiveringen för dig. Du behöver bara bestämma mellan vilka abonnemang du vill dela.

3. Dela surf

Sen är det bara att sätta igång och dela din surfmängd.

Kontakta oss

Frågor och svar om 3Dela data

Om du har ett abonnemang från 5GB och uppåt så ingår 3Dela data kostnadsfritt men måste aktiveras hos oss. Så det du behöver göra är att kontakta oss och aktivera, men sen är det bara att börja dela data.

3Dela data ingår ej i 3Bredband Hemma.

För att tjänsten 3Dela data ska fungera så måste alla de abonnemang som är med och delar aktiveras. Kontakta vår kundtjänst för att aktivera 3Dela data. För att delningen ska komma igång behöver du sätta i SIM-kortet i en device och koppla upp den mot nätet. 3Dela data fungerar inte med 3Bredband Hemma.

Självklart! Du har röstabonnemanget 3Flexible 15GB, bredbandsabonnemanget 3Bredband 15GB samt tjänsten 3Dela data. Tillsammans med abonnemangen får du då 30 GB att dela på!

Det ingår kostnadsfritt i alla våra abonnemang från 5 GB förutom 3Bredband Hemma. För de första två abonnemangen betalar du bara 49 kr/mån, därefter kan du själva enkelt lägga till fler abonnemang för 49 kr/mån och abonnemang.

Om du har t.ex. 3Fastpris, 3Pott, 3Surfa 2GB så kan du köpa till 3Dela data för bara 49 kr/månaden. För de första två abonnemangen betalar du bara 49 kr/mån, därefter kan du själva enkelt lägga till fler abonnemang för 49 kr/mån och abonnemang.

Samla familjen och spara pengar

Lägg till vem du vill i ett familjeabonnemang för 129 kr/mån. Alla får ett eget nummer, samtal och sms ingår och ni delar på surfen.

Läs mer om familjeabonnemang
Kvinna i vit skjorta står med en androidmobil i handen och pekar på den med den sin vänstra hand. Bakgrunden är knallorange.

3Skicka surf

Med appen 3Skicka surf kan du dela med dig av surf till nära och kära som också är kunder hos Tre.

Till alla tjänster