Gå till innehållet
Man och barn sitter i köket och tittar på en surfplatta.

3Surfa säkert

10 licencer för 49 kr/mån

Allt i ett-lösning som skyddar mobil, surfplatta och dator. Med 3Surfa säkert vill vi göra upplevelsen online tryggare för både dig och din familj.

Lägg till på Mitt3

Mer än bara ett virusskydd

Förutom traditionellt antivirus erbjuder 3Surfa säkert verktyg för att du ska känna dig tryggare när du gör dina vardagsärenden online.

Virusskydd

Skyddar aktivt din enhet mot intrång och skadliga appar i form av virus, spyware, trojaner, bifogade filer och annan skadlig kod.

Bankskydd

När du gör bankärenden eller betalar online verifieras din anslutningen först mot en säker server och osäkra anslutningar stoppas.

Surfskydd

Med surfskydd aktiverat visas ett säkerhetsbetyg vid varje sökreultat. Det gör det enkelt att avgöra hur sannolikt det är att en hemsida är skadlig.

Läs mer om hur du aktiverar 3Surfa säkert

Skyddar barn på internet

Med 3Surfa säkert är det enkelt att barnsäkra datorn, mobilen och surfplattan över WiFi och mobilnätet genom att blockera och spärra olämpliga hemsidor.

Föräldrakontroll

Spärra innehåll eller blockera olämpliga och skadliga hemsidor på mobil, surfplatta och dator via kategorier och filter för exempelvis porr, våld, droger och vapen.

Skärmtid & appar

Ställ in familjeregler för skärmtid och begränsa åtkomsten till spel och appar. Antingen helt och hållert eller via ett vardags- eller helgschema.

Fjärrhantering

Som förälder får du tllgång till alla verktyg direkt i 3Surfa säkert-appen. Det gör att du inte behöver fysisk åtkomst till barnets enhet för att hålla den säker.

Mer om famljeabonnemang

Pris

Hos oss kan alla i familjen surfa säkert. Skydda dina barn, din mamma eller någon annan nära och kära. Upp till 10 licenser ingår, du kan alltid köpa till fler licenser i efterhand.

För alla dina olika hårdvaror

Tio licenser

Skydda upp till tio mobiler, surfplattor eller datorer.

  • Pris: 49 kr/mån
  • Bindningstid: 0 månader
  • Uppsägningstid: 1 månad

Vi bjuder på de första två månadskostnaderna för tjänsten. Gäller inte vid byte från 3Säkerhet.

Lägg till på Mitt3

Skydda ditt mobila liv.

Oavsett om surfar med mobilen, surfplattan eller datorn vill vi att du ska känna dig trygg och säker online.

En hand pekar på en surfplatta.

Vad är malware?

Malware är ett samlingsnamn för olika typer av skadliga program och virus. På svenska kallas det ofta "sabotageprogram" och innebär oönskade program som trojaner, spyware och ransomware.

En kvinna i rosa tröja sitter vid en dator och pratar i headset.

Skadlig kod ökar

Enligt "The AV-TEST Security Report 2019/20" har mängden skadliga program ökat med otroliga 2000% de senaste tio åren. Bara i Q1 2020 upptäcktes 43 miljoner nya varianter av malware.

En person i grå tröja håller en mobil i båda händerna.

Virus i mobilen

Även om fördelningen av virus skiftar mellan enheter och operativsystem från år till år är det tydligt att alla typer av enheter är utsatta och att mängden attacker ökar.

Lägg till försäkring för extra skydd

Villkor

Tjänsten 3Surfa säkert är ett samarbete mellan Tre och F-Secure, vilka även tillhandahåller programvaran 3Surfa säkert. F-Secure har över 30 års erfaranhet av cybersäkerhet. När du beställer 3Surfa säkert godkänner du att Tre lämnar över din e-postadress till F-secure, för att de ska kunna tillhandahålla tjänsten.

Tjänsten 3Surfa säkert fungerar med iOS, Android, Mac och Windows och kräver att du laddar ner programvara för någon av följande plattformar.

  • iOS 13.0 eller senare
  • Android 6.0 eller senare
  • macOS X 10.14 (Mojave) eller senare
  • Windows 7 (SP1), Windows 8.1 eller Windows 10

Ett säkerhetsprogram så som 3Surfa säkert är aldrig 100% effektivt. Vi rekommenderar alla att skaffa sig en grundläggande kunskap om it-säkerhet.