Gå till innehållet
En tjej och kille i orangea tröjor. De har på sig VR glasögon och skrattar.

Lediga jobb inom Marknad, Produkt & Digital

Se alla lediga jobb

Tres Trevliga varumärke

Här jobbar vi med Tres Trevliga varumärke, digitala upplevelse och att ta fram nya produkter och tjänster. Vi är därmed konstant superintresserade av vilka våra kunder är och vad de vill ha, idag och imorgon. Även om vi spänner över många olika områden jobbar vi faktiskt allihop med Tres säljkanaler på det ena eller andra viset.

Hur jobbar vi då?

Vi tar fram starka produkter, paketerar, marknadsför och ser till att dra trafik till våra butiker och online. Med andra ord pågår en hel del räknande, optimering och inte minst kreativitet för att ta fram de bästa produkterna och driva vårt varumärke framåt. Vi jobbar i flera delar av organisationen och består av den prisbelönta inhousebyrån Creative Agency, konsumentmarknaden, företagsaffären, Devices, Offering, produkt- och eftermarknad och hela vår onlineaffär med vårt digitala team i spetsen. Ett Trevligt gäng helt enkelt.

Några av våra medarbetare

Vad ska man vara bra på i rollen som produktchef hos Tre?

Mina tips att lyckas i rollen som produktchef på Tre är att vara affärsinriktad och flexibel för att kunna jobba både på en operativ och på strategisk nivå. Sedan hjälper det om man är strukturerad samt en stjärna på Excel och Powerpoint.

Johan Idstam, Produktchef Consumer Market

Vad är det bästa med att jobba som Planner på Tre?

Det bästa med att arbeta som planner på Tre är – förutom alla duktiga kollegor jag får umgås med på daglig basis – möjligheten att gå på djupet med ett fåtal varumärken och försöka skapa affärsmässig effekt.

Per Almkvist, Creative Agency, Planner

Vad är det roligaste i ditt jobb som Projektledare på Tre?

Det absolut bästa med att vara projektledare på Tre är jag får jobba brett med kollegor från alla delar av organisationen och få lära mig nya saker varje dag. Jag har friheten att vara sig själv – och bli uppskattad för det!

Henrik Sundvall, digital projektledare

Tre som arbetsplats - Great place to work 2024 loggan i blått och rött med gradient bakgrund

Vi vinner priser!

Vi är riktigt stolta över vilka vi är som arbetsgivare. Med det sagt så vill vi visa dig våra utmärkelser.

Våra utmärkelser
TikTok - @3Sverige

Nytt på TikTok

Häng med oss även i TikTok-världen, in och följ oss redan idag!

Livet på Tre

På vårt instagramkonto @LivetPaTre får du följa med i vår händelserika vardag.