Gå till innehållet
Två tjejer med varsin ryggsäck promenerar i skogen och pratar med varandra.

Marknad, Produkt & Digital

Två tjejer med varsin ryggsäck promenerar i skogen och pratar med varandra.

Marknad, Produkt & Digital

Tres Trevliga varumärke

Här jobbar vi med Tres Trevliga varumärke, digitala upplevelse och att ta fram nya produkter och tjänster. Vi är därmed konstant superintresserade av vilka våra kunder är och vad de vill ha, idag och imorgon. Även om vi spänner över många olika områden jobbar vi faktiskt allihop med Tres säljkanaler på det ena eller andra viset.

Hur jobbar vi då?

Vi tar fram starka produkter, paketerar, marknadsför och ser till att dra trafik till våra butiker och online. Med andra ord pågår en hel del räknande, optimering och inte minst kreativitet för att ta fram de bästa produkterna och driva vårt varumärke framåt. Vi jobbar i flera delar av organisationen och består av den prisbelönta inhousebyrån Creative Agency, konsumentmarknaden, företagsaffären, Devices, Offering, produkt- och eftermarknad och hela vår onlineaffär med vårt digitala team i spetsen. Ett Trevligt gäng helt enkelt.

Väx med oss

Världen förändras allt snabbare

Den tekniska utvecklingen öppna vägar för nya smarta sätt att jobba och innovationer som fullständigt får oss att tappa hakan. Samtidigt blir livslängden på det vi vet och kan, allt kortare. Ingen av oss kan veta helt säkert vad som kommer att hända härnäst. Och visst är det kittlande i sig?

Utvecklas under resans gång

Tre föddes som utmanare och är en organisation i ständig rörelse. Vi har ett stort utbud av kurser och program inom ledarskap, personlig utveckling, försäljning och service som hjälper dig att ta nästa steg. Oavsett hur och var du börjar din resa på Tre finns det massor av möjligheter att utvecklas, lära dig (och ändra dig!) under tiden.

En helikoptervy på södra Stockholm där globen skymtar på höger sida och Trehuset på vänster sida.

Hitta till oss

Hitta till vårt huvudkontor i Stockholm och våra butiker i hela landet.

Vill du till startsidan för att göra karriär hos oss?

Trevligt. Då hjälper vi dig, följ bara länkan nedan.