Gå till innehållet
Kompisgäng bestående av två killar och två tjejer tar en groupie/selfie med en mobil.

Sälj & Service

Kompisgäng bestående av två killar och två tjejer tar en groupie/selfie med en mobil.

Sälj & Service

Tres puls och hjärta

Välkommen till gängen som är Buddies med våra kunder. Här hittar du Tres puls och hjärta, våra stjärnsäljare och serviceproffs i 3Butikerna, hos kundservice, support och telesälj. Att möta våra kunder på deras sätt, med produkter och tjänster som är flexibla och möter alla  förväntningar är vår vardag. Det ska vara Trevligt att handla och vara kund hos Tre och här har vi proffsen som möjliggör detta.

Kan man vara en Buddy utan att själv omges av schyssta, nyfikna, trevliga och roliga kollegor?

Vi tror på att vår höga kundnöjdhet börjar med vår egen känsla och att vi trivs. Så därför sprudlar energinivån i våra sälj- och serviceteam. Vi har roligt, frirar framgångar, peppar varandra och ser till att vi tillsammans når nya nivåer varje dag. År efter år har våra team blivit prisbelönta för sitt ledarskap, vinnaranda och teamkänsla. 

Väx med oss

Världen förändras allt snabbare

Den tekniska utvecklingen öppna vägar för nya smarta sätt att jobba och innovationer som fullständigt får oss att tappa hakan. Samtidigt blir livslängden på det vi vet och kan, allt kortare. Ingen av oss kan veta helt säkert vad som kommer att hända härnäst. Och visst är det kittlande i sig?

Utvecklas under resans gång

Tre föddes som utmanare och är en organisation i ständig rörelse. Vi har ett stort utbud av kurser och program inom ledarskap, personlig utveckling, försäljning och service som hjälper dig att ta nästa steg. Oavsett hur och var du börjar din resa på Tre finns det massor av möjligheter att utvecklas, lära dig (och ändra dig!) under tiden.

En helikoptervy på södra Stockholm där globen skymtar på höger sida och Trehuset på vänster sida.

Hitta till oss

Hitta till vårt huvudkontor i Stockholm och våra butiker i hela landet.

Vill du till startsidan för att göra karriär hos oss?

Trevligt. Då hjälper vi dig, följ bara länkan nedan.