Gå till innehållet
Man i svart mössa och vit vindjacka håller i en mobil. Det ser ut att vara soluppgång/solnedgång och som att han fotar den.
Man i svart mössa och vit vindjacka håller i en mobil. Det ser ut att vara soluppgång/solnedgång och som att han fotar den.

Tres tekniska framtid

Technology är drivkraften till Tres tekniska framtid. Vi bygger framtidens infrastruktur av innovativa IT-lösningar och ett telenät som kommer revolutionera samhället.

En person håller i en handkontroll för en radiostyrd drönare. En mobiltelefon är ansluten till kontrollen.

Alltid i framkant

Vi andas telekom men tummar inte på vår själ som tech-utmanare. Vi skapar och jobbar med den senaste tekniken och ser det som ett måste för en vinnare som vill utmana vad IT och ingenjörskonst kan göra för nordisk telekom.

Två kvinnor, en i beige tröja, en i blå skjorta står och pratar med varandra. Den ena kvinnan visar den andra något på en surfplatta.

Innovation

Vi jobbar korsfunktionellt, med ett end-to-end-perspektiv och är stolta över vårt entreprenörstänk där innovation alltid hamnar i första rummet. Tillsammans är vi bäst i klassen på att utmana och fortsätter hela tiden att växa med och av varandra inom Norden. Det är Trevligt!

Väx med oss

Världen förändras allt snabbare

Den tekniska utvecklingen öppna vägar för nya smarta sätt att jobba och innovationer som fullständigt får oss att tappa hakan. Samtidigt blir livslängden på det vi vet och kan, allt kortare. Ingen av oss kan veta helt säkert vad som kommer att hända härnäst. Och visst är det kittlande i sig?

Utvecklas under resans gång

Tre föddes som utmanare och är en organisation i ständig rörelse. Vi har ett stort utbud av kurser och program inom ledarskap, personlig utveckling, försäljning och service som hjälper dig att ta nästa steg. Oavsett hur och var du börjar din resa på Tre finns det massor av möjligheter att utvecklas, lära dig (och ändra dig!) under tiden.

En helikoptervy på södra Stockholm där globen skymtar på höger sida och Trehuset på vänster sida.

Hitta till oss

Hitta till vårt huvudkontor i Stockholm och våra butiker i hela landet.

Vill du till startsidan för att göra karriär hos oss?

Trevligt. Då hjälper vi dig, följ bara länkan nedan.