Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Så förlänger du mobilens livslängd

En tjej och kille i orangea tröjor. De har på sig VR glasögon och skrattar.

Ovanligt trevligt på jobbet

Tre startades med ambitionen att revolutionera mobilbranschen – och vår strategi var att lära oss så lite som möjligt av våra konkurrenter.

Hur vi tänkte? Jo, vi tänkte att om vi gör som alla andra – då blir inget bättre, smidigare, mer lönsamt eller... roligare? Då blir det ju bara som vanligt. Och det är ju ingen vidare sporre för att gå till jobbet. Eller hur?

"Vi älskar olika" med vit text på gradient bakgrund.

Vi på Tre älskar människor, och vi hatar orättvisor. Men vi skyndar oss inte med att ropa att vi har en lösning. Vi lägger krutet på att hitta problemen och försöka lösa dem från grunden. Vi tror att mod och ärlighet är vägen framåt för att få syn på strukturer och kulturer som står i vägen för jämlikhet. Också här hos oss.

Vi gillar inte pasta

Det mesta på Tre görs inom husets väggar. ’(+/- en massa hemmakontor, såklart). Att själva äga processen end to end ger oss fantastiska möjligheter att förbättra, utveckla och förändra – snabbt! Såväl när det gäller beslut som utförande. Vi jobbar till exempel med den senaste Java-versionen och ser till att det finns tid för uppdatering av kod. Vi är liksom inte så förtjusta i spaghettikod. Därför ser vi till att det finns utrymme på dagarna att maintaina det vi har.

"Vi tror på din spanskakurs!" med vit text på gradient bakgrund.

Vi på Tre applåderar bra resultat, inte långa arbetsdagar. Du och ditt team ska alltid nå era mål, men hur – det är upp till er. För att du ska kunna maxa på jobbet råkar vi veta att du också måste ta hand om din fritid. För hela du ska ju funka. Så din spanskakurs och fotbollsträning blir liksom viktiga för din chef. För annars blir det inte bra i längden.

Vi lägger stor prestige i prestigelöshet

Vi tror på frihet under ansvar och jobbar inte med titlar som junior och senior, utan vet att alla kunskaper och erfarenheter behövs för att hela tiden göra hela laget bättre. Vi ger stort utrymme för kreativitet och egna idéer i kombination med mycket tid för lärande och utveckling och vi vet att starka men ödmjuka jag krävs för att bygga oslagbara lag!

Tre som arbetsplats - Great place to work 2021 loggan i blått och rött med gradient bakgrund

Vi vinner priser!

Vi är riktigt stolta över vilka vi är som arbetsgivare. Med det sagt så vill vi visa dig våra utmärkelser.

En helikoptervy på södra Stockholm där globen skymtar på höger sida och Trehuset på vänster sida.

Hitta till oss

Hitta till vårt huvudkontor i Stockholm, våra butiker i hela landet och våra sociala medier.