Gå till innehållet
En tjej och kille i orangea tröjor. De har på sig VR glasögon och skrattar.

Lediga jobb inom Teknik

Take me to the english version

Se alla lediga jobb

Hur är det att jobba på Teknik?

Träffa Greta och Filip som förklarar hur Trevligt det är att jobba på Tres Teknikavdelning.

Ovanligt Trevligt på jobbet

Tre startades med ambitionen att revolutionera mobilbranschen – och vår strategi var att lära oss så lite som möjligt av våra konkurrenter.

Hur vi tänkte? Jo, vi tänkte att om vi gör som alla andra – då blir inget bättre, smidigare, mer lönsamt eller... roligare? Då blir det ju bara som vanligt. Och det är ju ingen vidare sporre för att gå till jobbet. Eller hur?

Träffa ännu fler kolleger på Teknik

What is the best thing about working as a Network Engineer at Tre?

You get to meet amazing people and have the freedom to do your best. My job involves communication and cooperation with various groups, making it challenging in a fun way, and I get to learn a lot.

Gemi Gao, Teknik, Network Engineer

Vad är det som bidrar till att du stannat kvar länge på Tre?

Det här är andra gången jag är anställd på Tre. En stor del av det som lockade mig tillbaka och som får mig att stanna, är att jag är omgiven av så många duktiga och pålitliga kollegor. Jag trivs också bra i mitt team där vi har ett bra samarbete och en vänlig och hjälpsam inställning.

Magnus Altin, Teknik, IT Dev. Backend-utvecklare

What made you choose Tre?

The great work culture and the technology made me choose Tre. Working alongside great people in mixed team setups, with both experienced and new talents, along with the latest and greatest tools and technologies like Cloud and Azure.

Jayasri Battola, Teknik, Enterprise operations, Utvecklare

Vi lägger stor prestige i prestigelöshet

Vi tror på frihet under ansvar och jobbar inte med titlar som junior och senior, utan vet att alla kunskaper och erfarenheter behövs för att hela tiden göra hela laget bättre. Vi ger stort utrymme för kreativitet och egna idéer i kombination med mycket tid för lärande och utveckling och vi vet att starka men ödmjuka jag krävs för att bygga oslagbara lag!

"Vi älskar olika" med vit text på gradient bakgrund.

Vi på Tre älskar människor, och vi hatar orättvisor. Men vi skyndar oss inte med att ropa att vi har en lösning. Vi lägger krutet på att hitta problemen och försöka lösa dem från grunden. Vi tror att mod och ärlighet är vägen framåt för att få syn på strukturer och kulturer som står i vägen för jämlikhet. Också här hos oss.

"Vi tror på din spanskakurs!" med vit text på gradient bakgrund.

Vi på Tre applåderar bra resultat, inte långa arbetsdagar. Du och ditt team ska alltid nå era mål, men hur – det är upp till er. För att du ska kunna maxa på jobbet råkar vi veta att du också måste ta hand om din fritid. För hela du ska ju funka. Så din spanskakurs och fotbollsträning blir liksom viktiga för din chef. För annars blir det inte bra i längden.

Vi gillar inte pasta

Att själva äga processen end to end ger oss fantastiska möjligheter att förbättra, utveckla och förändra – snabbt! Vi jobbar till exempel med den senaste Java-versionen och ser till att det finns tid för uppdatering av kod. Vi är liksom inte så förtjusta i spaghettikod. Därför ser vi till att det finns utrymme på dagarna att maintaina det vi har.

Se alla lediga jobb
Tre som arbetsplats - Great place to work 2024 loggan i blått och rött med gradient bakgrund

Vi vinner priser!

Vi är riktigt stolta över vilka vi är som arbetsgivare. Med det sagt så vill vi visa dig våra utmärkelser.

Våra utmärkelser
TikTok - @3Sverige

Nytt på TikTok

Häng med oss även i TikTok-världen, in och följ oss redan idag!

Livet på Tre

På vårt instagramkonto @LivetPaTre får du följa med i vår händelserika vardag.