Gå till innehållet
Köp begagnat, vårda, återvinn. 

Läs mer

Samtycke

Din integritet är viktig för oss. Därför behöver vi ditt samtycke för vissa behandlingar av dina personuppgifter.

Trafikuppgifter

För att kunna tillhandahålla dina tjänster och produkter och för att kunna ge dig bra och anpassade erbjudanden, behöver Tre behandla uppgifter om dig, t.ex. namn, telefonnummer och e-post. Sådana uppgifter behandlar vi dels med stöd av avtalet med dig dels utifrån att vi har ett berättigat intresse.

Vi behöver även behandla sådana uppgifter om dig som skapas i våra nät när du till exempel ringer, surfar eller mailar, så kallade trafikuppgifter.

Trafikuppgifter behandlar vi, med stöd av regler om elektronisk kommunikation, för att kunna överföra din kommunikation och för att fakturera dig.

Vi vill även behandla dina trafikuppgifter för att bättre förstå vilka erbjudanden som kan vara relevanta för dig. För detta behöver vi ditt samtycke.

För att du ska känna dig bekväm med hur dina uppgifter behandlas, ger vi dig även möjlighet att ange på vilket sätt du vill att vi kontaktar dig.

Återkalla samtycke

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Viktigt att notera är att om du återkallar ditt samtycke, kanske vi inte kan fortsätta att tillhandahålla dina tjänster på samma sätt som tidigare.

Kontakta oss eller logga in på Mitt3 för att se dina inställningar för samtycken.

Vår integritetspolicy

Klicka för att komma till vår integritetspolicy.