Motorola mods.

På ett ögonblick kan du förvandla din moto z3 play till en, superzoomkamera, en projektor, en stereo och mycket mer.

Endast mobilen.

Köp moto z3 play med något av våra 3Surfa abonnemang.

Beställ från 299 kr/mån

moto gamepad.

Gör din mobil till en handhållen spelkonsol på bara några sekunder. knapparna ger dig en riktig spelupplevelse och tar mobilspelandet till en ny dimension. Dubbla styrspakar, styrkors och fyra åtgärdsknappar ger en bättre spelupplevelse på racing- och plattformsspel. Inbyggt 1 035 mAh-batteri ger dig upp till 8 timmars speltid*. Köp moto z3 play med moto gamepad.

Välj abonnemang

Hasselblad True Zoom.

Fota som ett proffs med riktig 10x optisk zoom och Xenon-blixt som ger ger bra bilder även i svagt ljus. Med riktiga slutarknapp och zoomkontroller får du en autentiskt kameraupplevelse med ett proffsigt resultat. Köp moto z3play med Hasselblad True Zoom.

Välj abonnemang

Polaroid Insta-Share Printer.

Skriv ut bilderna på en gång med Polaroid Insta-Share Printer. Lägg till filter och editera direkt i mobilen. Du kan även skriv ut bilder från Facebook, Instagram och Google Photos - och lägg till filter! Köp moto z3play med Insta-Share Printer.

Välj abonnemang

JBL Soundboost 2.

Modifiera din mobil till en högtalare med högkvalitativt ljud i samarbete med JBL. Njut av musik, filmer och högtalartelefonsamtal inbyggt stöd + upp till 10 timmar extra batteritid*. Köp moto z3 play med JBL Soundboost 2.

Välj abonnemang

Vill du köpa fler än en mod?

Vill du köpa till en extra mod eller handla kontant. Ring oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Vad säger våra användare?

Det finns en en rad olika alternativ och kombinationer som ger dig möjlighet att på bara 2 sekunder förbättra upplevelsen med nya Z3 Play. Vi lät två av våra medlemmar på 3Community testa Z3 Play tillsammans med de olika modsen.

Läs mer om Z3 Play