Till innehållet
Meny
49 kr/ mån Uppsägningstid: 30 dagar

Testa 3Säkerhet två månader.

Skaffa 3Säkerhet och skydda dina enheter när de är uppkopplade hemma, på kontoret eller resan. Kombinerat med 3Säkerhets familjeregler får du ett anpassat skydd för hela familjens digitala liv.

Erbjudande.

Testa 3Säkerhet för 0 kr i två månader. Därefter går priset över till ordinarie pris från 49 kr/mån för att säkra tre enheter.

Behöver du bara säkra en enhet?
Självklart har vi 3Säkerhet för 1 enhet också från 29 kr/mån.

Beställ och aktivera.

1. Logga in på Mitt3

2. Gå in under 'Abonnemang' och tryck på 3Säkerhet

3. Välj det mobilnummer du vill köpa 3Säkerhet för

4. Ange din e-postadress

5. Välj antal enheter du vill köpa licenser för. Inom kort får du ett mail med inloggningsuppgifter för aktivering av 3Säkerhet.

6. Aktivera 3Säkerhet för varje enhet genom att logga in i Säkerhetsportalen och ladda ner 3Säkerhet-appen och klienten till de enheter du vill skydda.

Skydda alla dina enheter.

Skydda alla dina enheter.

3Säkerhet ger dig ett komplett skydd för alla dina enheter. Med flera licenser kan du skydda inte bara din mobil utan även din dator och din surfplatta. Vi rekommenderar 3Säkerhet från 3 till 10 enheter så att du kan skydda alla de enheter som är viktigast för dig. Med fler licenser blir det även smidigt för dig att bjuda in vänner och familj via Säkerhetsportalen så att de också kan skydda sina enheter.

Familjeregler.

Med 3Säkerhets familjeregler kan du enkelt anpassa vilket innehåll på nätet som dina barn ska ha tillgång till. Dessutom kan du enkelt ställa in barnens skärm-/surftider och få mer tid för varandra och ett tryggt digitalt liv.

Gör barnens onlinevärld säkrare genom att sätta gemensamma familjeregler tillsammans med barnen. Var tillgänglig och intresserad av vad de gör på nätet, lyssna och diskutera. Prova det där spelet eller chatten som barnen intresserar sig för. Skydda dem online, följ åldersgränser och kom överens om vad era familjeregler är på nätet.

Familjeregler.
Surfa säkert.

Surfa säkert.

3Säkerhet ser till att du alltid kan surfa säkert på nätet genom att skydda dina personliga uppgifter, lösenord och bilder. När du använder banktjänster och shoppar på nätet kan du känna dig trygg med 3Säkerhet installerat. Surfar du via WiFi-nätverk på t ex restauranger och caféer är din oskyddade enhet mer utsatt för risker. Skaffa 3Säkerhet idag så du kan surfa säkert.

Stöld- & bankskydd.

Med 3Säkerhet kan du spåra en försvunnen eller stulen enhet och hitta den igen. Det går även att låsa, slå på larm eller radera personlig information från den försvunna enheten. Stöld- och bankskydda innehållet på dina enheter mer 3Säkerhet och minimerar du risken för att andra kommer åt dina uppgifter. På så sätt kan du luta dig tillbaka och göra säkra betalningar online.

Stöld- & bankskydd.
Antivirus.

Antivirus.

3Säkerhet uppdaterar och kontrollerar dina enheter i bakgrunden och rensar bort skadligt innehåll. Tekniken som används är via vår prisbelönta leverantör F-Secure som är bland de bästa i världen.

Kom igång.

Här hittar du instruktioner för installation av 3Säkerhet.

Installationsguide

Skydda fler enheter.

Så här skyddar du flera av dina enheter i 3Säkerhetsportalen.

Lägg till enheter

Säkerhetsportalen.

Logga in i Säkerhetsportalen för att enkelt skydda dina enheter. Här kan du administrera dina licenser och bjuda in familj och vänner så att även de kan skydda sina mobiler, surfplattor och datorer. Säkerhetsportalen når du via Mitt3 men har du redan 3Säkerhet kan du ladda ner 3Säkerhet-appen direkt till din mobil eller logga in direkt här.

Inget aktiveringsmail? Glömt lösenord?

Om du inte har fått eller glömt lösenordet för 3Säkerhet kan du gå vidare till Säkerhetsportalen. Klicka sedan på ”Glömt lösenord” och fyll i den e-postadress du angav när du köpte 3Säkerhet. Nu får du ett mail med nya inloggningsuppgifter.

Om du inte minns vilken e-postadress du angav kan du logga in på Mitt3 och klicka på ”Abonnemang” och sedan ”3Säkerhet”. Under rubriken ”E-post/användarnamn” ser du den e-postadress som registrerats med din 3Säkerhet.

Systemkrav.

Windows
Windows 10, 8,1, 8, 7, Vista med Service Pack 2 eller senare, XP med Service Pack 3 eller senare. 

Mac
10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10.8 (Mountain Lion)

Mobiler och surfplattor
iOS:  Version 8 eller senare med 10MB ledigt hårddiskutrymme.
Android: 4.0 eller senare med 70 MB ledigt hårddiskutrymme.
Windows Phone: Windows Phone 8 och 10 med 5 MB ledigt hårddiskutrymme.