49 kr/ mån Uppsägningstid: 30 dagar

3Säkerhet

Oavsett om du surfar via mobilen, surfplattan eller datorn är det viktigt att känna till och skydda sig mot de säkerhetsrisker som finns. Internet är ett globalt nätverk utan landsgränser vilket innebär att din oskyddade enhet kan utsättas för angrepp var du än befinner dig. Med 3Säkerhet kan du skydda dina enheter även när de är uppkopplade mot ditt hemma-WiFi, på kontoret eller på resa.

3Säkerhet hjälper dig också att minimera risken för att utomstående kommer åt känslig information som dina lösenord, bank- och personuppgifter. 3Säkerhets antivirusskydd skannar appar och filer som laddas ner, blockerar farliga filer och skyddar dig mot skräppost, s.k. spam.

Erbjudande.

Prova på 2 månader fritt!

Du kan köpa 3Säkerhet för 1-10 enheter. Vid köp av 3Säkerhet för 3 eller fler enheter får du de första två månaderna kostnadsfritt. Passa på och prova 3Säkerhet för din mobil, surfplatta och dator.

Så mycket kostar 3Säkerhet
3Säkerhet för 3 enheter 49 kr/mån.
3Säkerhet för 5 enheter 69 kr/mån.
3Säkerhet för 10 enheter 99 kr/mån.

Behöver du bara säkra en enhet?
Självklart har vi 3Säkerhet för 1 enhet också från 29 kr/mån.

Köp och aktivera.

1. Logga in på Mitt3
2. Gå in under Abonnemang och tryck på 3Säkerhet
3. Välj det mobilnummer du vill köpa 3Säkerhet för
4. Ange din e-postadress
5. Klicka på antal enheter du vill köpa licenser för. Inom kort får du ett mail.
6. I mailet finns inloggningsuppgifter till Säkerhetsportalen. Här aktiverar du 3Säkerhet för varje enhet och laddar ner 3Säkerhet-appen och klienten till de enheter du vill skydda.

Skydda alla dina enheter.

Skydda alla dina enheter.

3Säkerhet ger dig ett komplett skydd för alla dina enheter. Med flera licenser kan du skydda inte bara din mobil utan även din dator och din surfplatta. Vi rekommenderar 3Säkerhet från 3 till 10 enheter så att du kan skydda alla de enheter som är viktigast för dig. Med fler licenser blir det även smidigt för dig att bjuda in vänner och familj via Säkerhetsportalen så att de också kan skydda sina enheter.

Surfa säkert.

3Säkerhet ser till att du alltid kan surfa säkert på nätet genom att skydda dina personliga uppgifter, lösenord och bilder. När du använder banktjänster och shoppar på nätet kan du känna dig trygg med 3Säkerhet installerat. Surfar du via WiFi-nätverk på t ex restauranger och caféer är din oskyddade enhet mer utsatt för risker. Skaffa 3Säkerhet idag så du kan surfa säkert.

Surfa säkert.
Stöld- & bankskydd.

Stöld- & bankskydd.

Med 3Säkerhet kan du spåra en försvunnen eller stulen enhet och hitta den igen. Det går även att låsa, slå på larm eller radera personlig information från den försvunna enheten. Stöld- och bankskydda innehållet på dina enheter mer 3Säkerhet och minimerar du risken för att andra kommer åt dina uppgifter. På så sätt kan du luta dig tillbaka och göra säkra betalningar online.

Föräldrakontroll.

Med föräldrakontroll kan du skydda barn mot olämpligt innehåll på nätet och dessutom kan du tidsbegränsa användandet av vissa program och skärmtid. Läs mer om digitalt föräldraskap...

Föräldrakontroll.
Antivirus.

Antivirus.

3Säkerhet uppdaterar och kontrollerar dina enheter i bakgrunden och rensar bort skadligt innehåll. Tekniken som används är via vår leverantör F-Secure som har prisbelönts och är bland de bästa i världen.

Kom igång.

Här hittar du instruktioner för installation av 3Säkerhet.

Installationsguide

Ladda ner appen.

3Säkerhetsappen finns för iPhone, iPad och Android.

Ladda ner på AppStore Ladda ner på Google Play

Säkerhetsportalen.

Logga in i Säkerhetsportalen för att enkelt skydda dina enheter. Här kan du administrera dina licenser och bjuda in familj och vänner så att även de kan skydda sina mobiler, surfplattor och datorer. Säkerhetsportalen når du via Mitt3 men har du redan 3Säkerhet kan du ladda ner 3Säkerhet-appen direkt till din mobil eller logga in direkt här.

Inget aktiveringsmail? Glömt lösenord?

Om du inte har fått eller glömt lösenordet för 3Säkerhet kan du gå vidare till Säkerhetsportalen. Klicka sedan på ”Glömt lösenord” och fyll i den e-postadress du angav när du köpte 3Säkerhet. Nu får du ett mail med nya inloggningsuppgifter.

Om du inte minns vilken e-postadress du angav kan du logga in på Mitt3 och klicka på ”Abonnemang” och sedan ”3Säkerhet”. Under rubriken ”E-post/användarnamn” ser du den e-postadress som registrerats med din 3Säkerhet.

Systemkrav.

Windows
Windows 10, 8,1, 8, 7, Vista med Service Pack 2 eller senare, XP med Service Pack 3 eller senare. 

Mac
10.11 (El Capitan), 10.10 (Yosemite), 10.9 (Mavericks), 10.8 (Mountain Lion)

Mobiler och surfplattor
iOS:  Version 8 eller senare med 10MB ledigt hårddiskutrymme.
Android: 4.0 eller senare med 70 MB ledigt hårddiskutrymme.
Windows Phone: Windows Phone 8 och 10 med 5 MB ledigt hårddiskutrymme.